De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van DELTA zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

58% van 31 klanten beveelt aan.
39% misschien 3% niet

Klantervaringen over DELTA

9
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad DELTA aan
Rob Mulder 21-12-2015 - 13:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geholpen. Eerst Nuon afgesloten, maar die konden niet waarmaken wat ze aangaven. Daarna naar Delta. Afzeggen en overstappen naar Delta prima verlopen.

  • Klantenservice Gaslicht.com zijn prima op de hoogte hoe het werkt. Beter dan de energieleveranciers zelf.
9
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad DELTA aan
erik roelofs 26-11-2015 - 15:15
Overgestapt via Gaslicht.com

scherpe tarieven en daarom een 3 jarig contract

  • duurzaamste energiebedrijf in mijn opinie op dit moment voor stroomtarieven
  • de klantenservice heel slecht bereikbaar, men belooft beterschap maar toch positief over dit bedrijf
8
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad DELTA aan
Jan-Hoite van Hees 26-11-2015 - 12:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima en drempelloos overgestapt

  • Prijsstelling
  • Informatievoorziening
9
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad DELTA aan
Wels H.B. 22-10-2015 - 20:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Na aanmelding via gaslicht had ik binnen twee dagen een E-mail ter bevestiging . De overgang verliep vlekkeloos .

  • Snelle behandeling
  • Duidelijke nota !!!
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen !!!!!
9
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad DELTA aan
Henk Heijmans 20-10-2015 - 16:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is vlekkeloos verlopen.

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Geen
9
Klantenservice
7,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Ik raad DELTA aan
c.j.ridderhof 20-10-2015 - 15:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Was de goedkoopste leverancier voor 3 jaar vast

  • Goedkoopste
  • (nog) geen
9
Klantenservice
7,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad DELTA aan
m. van Duurling 15-9-2015 - 18:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepele overgang scherpe prijs.

8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Ik raad DELTA aan
W.P. van Zwieten 9-9-2015 - 16:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Gezocht naar nieuw contract, wens was een contract met wat langere looptijd (om volgend jaar het overstap 'gedoe' niet te hebben) en deze gevonden bij Delta (3 jaar). Tarief tov diverse 1 jaars contracten scheelde maar paar euro p/m. Omdat het vorige contract al een paar dagen verlopen was is de overstap vanaf moment van aanmelden (via gaslicht.com) tot daadwerkelijke aansluiting in no-time en correct geregeld.

  • Snelheid, binnen 1 week was alles rond. Groene stroom was toeval...
9
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad DELTA aan
mw. T. van Houten 15-7-2015 - 11:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Heldere informatie over prijs-kwaliteit verhouding van Delta op Gaslicht.com voor bepaling keuze voor Delta, daarnaast soepele en snelle overgang.

6
Prijsstelling
4,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
5,0
Facturering
7,0
H. Borburgh 14-7-2015 - 12:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging prima. Prijs bleek korte tijd later niet meer de meest gunstige.

  • Overstap ging soepel.
  • Andere prijsvechter bleek korte tijd later toch goedkoper.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie