De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van DELTA zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

58% van 31 klanten beveelt aan.
39% misschien 3% niet

Klantervaringen over DELTA

7
Klantenservice
6,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
6,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
9,0
Philip 13-11-2019 - 11:54
Overgestapt via Gaslicht.com

1) Na aanmelding kreeg ik een bevestiging per e-mail met daarin een link naar "mijndelta" die niet werkte.
2) Bij de aanmelding heb ik aangegeven dat ik per incasso wilde betalen.
Voor het eerste termijn kreeg ik echter een nota per e-mail met daarin een link om de betaling te verrichten. Nee, dat konden of wilden ze niet alsnog gewoon incasseren. Ik moest overboeken.
3) Een paar maanden achter elkaar lieten ze weten dat ik de beloofde energieverbruik rapporten niet zou ontvangen omdat het niet was gelukt mijn meter uit te lezen. Ik heb daar zelf nooit moeite mee gehad: ik hoef alleen de meterkast open te doen en de cijfers te lezen.
4) Per 1 januari 2019 zijn de energiebelastingen verhoogd. DELTA was niet in staat om per 1 januari de meter uit te lezen. Ze hebben mijn verbruik tot 1 januari verzonnen, sorry, "berekend aan de hand van een wettelijke verdeelsleutel".

Zodra mijn contractperiode bijna ten einde liep heb ik ervoor gezorgd voortaan mijn energie bij een ander af te rekenen.

  • Bij de eindafrekening bleek dat ik >€450 teveel had vooruitbetaald. Dat werd wel redelijk vlot op mijn rekening bijgeschreven.

Reacties

DELTA Webcare 13-11-2019 - 14:58
Hallo Philip,

Bedankt voor de duidelijke feedback!
Ik heb dit bericht doorgezet naar de desbetreffende afdeling om dit verder te onderzoeken.
En dit ook aan te passen zodat nieuwe klanten niet dezelfde problemen ervaren.

Met vriendelijke groet,
7
Online dienstverlening
7,0
Klachtenafhandeling
5,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
7,0
Rob Smith 25-9-2019 - 09:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Na een jaarcontract overgestapt tijdig overgestapt naar andere leverancier. Exact een dag na einde contract alsnog een maandbedrag afgeschreven...
Vervolgens heeft men een maand nodig om de nota op te maken.
En dan gaat het nog weer 3 weken duren voor het teveel betaalde(meer dan 500 Euro!) wordt teruggestort.
Anno 2019 moeten computer(programma's) dit toch echt sneller kunnen.
En einde contract betekent in mijn ogen ook dat de automatische incasso niet meer geldig is.
In (meer dan) een woord: slordig en minachting van de klant.
Nodigt niet uit om anderen dit aan te bevelen en/of er zelf nog ooit terug te keren.

  • Prijs was redelijk
  • We leven in 2019, breng computersystemen op orde en incasser niet meer na afloop contract.
Opmerking van Gaslicht.com 25-9-2019 - 10:40
Geachte meneer Smith,

Wat vervelend dat er toch nog een termijnbedrag werd geïncasseerd. Het komt helaas wel eens voor dat de incasso al was ingepland voordat de opzegging bekend is. Hierdoor kunnen zij deze niet meer intrekken.

Energieleverancier moeten binnen 6 weken na de overstapdatum de eindafrekening sturen. Als u geld terug krijgt, duurt dit helaas vaak nog enkele weken. Uiteraard begrijp ik dat dit erg vervelend is.

Mochten wij u ergens bij kunnen helpen of duidelijkheid geven, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

DELTA Webcare 22-10-2019 - 16:15
Goedemiddag Rob,

wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt.

Wanneer de nota eerder in de maand is opgemaakt wordt deze nog automatisch geïncasseerd. Uiteraard nemen wij deze termijnbetaling ook mee op de eindnota.

Zodra de nota is opgemaakt, en je een bedrag van ons retour mag ontvangen, wordt deze aangeboden bij onze administratie. Deze zorgen voor de uitbetaling.
Binnen 3 weken staat het bedrag dan ook op jouw rekening.

Ik wil je hartelijk danken voor de feedback en je eerdere vertrouwen in DELTA!
9
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad DELTA aan
Marleen 16-7-2019 - 16:05
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is probleemloos verlopen.

  • Voor mij hoeft er niets te verbeteren.

Reacties

DELTA Webcare 22-7-2019 - 14:22
Hallo Marleen,

Dankjewel voor je mooie review!
9
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad DELTA aan
Henk 16-7-2019 - 13:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Vlot overgestapt zonder onnodige administratieve handelingen

  • Goede prijs, vlotte overstap en eenvoudige website waarop de het contract en de verbruiksgegevens makkelijk te vinden zijn.
  • Nvt.

Reacties

DELTA Webcare 22-7-2019 - 14:49
Hallo Henk,

Dankjewel voor je positieve review.

Met vriendelijke groet,
8
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
6,0
Overstapproces
9,0
Jan 14-7-2019 - 18:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap jaarlijks over via gaslicht.com. Delta was op dat ogenblik, mijn nieuwe contractdatum was 02-05, de goedkoopste. Mijn termijnbedragen zijn altijd plm tussen de 130 en 140 geweest, en krijg altijd geld terug, Delta dacht iets van 170 te willen incasseren. Meteen via mijn Delta het termijnbedrag aangepast. Wilde het naar 135 maar je mag niet meer dan een bepaald percentage naar beneden. Betaal nu 145. Hm, niet erg tevreden, maar ala. We wachten rustig af.

  • Krijg een mooi bedrag terug
  • De termijnbedragen kunnen veranderen in welk bedrag je zelf wil.
Opmerking van Gaslicht.com 16-7-2019 - 14:56
Beste meneer,

Wat vervelend om te lezen dat u het termijnbedrag niet helemaal naar wens en verbruik aan heeft kunnen passen. Heeft u al telefonisch contact opgenomen met de leverancier? Als u de situatie uitlegt is het dan vaak wel mogelijk om het termijnbedrag verder naar beneden aan te passen. Ik heb uw bericht wel even kenbaar gemaakt bij de leverancier, met de vraag of zij hier nog even naar willen kijken.
Wanneer ik verder nog iets voor u kan betekenen, hoor ik dat graag van u. U kunt dan een e-mail sturen naar info@gaslicht.com, of u kunt bellen met 0342 411350.

Met vriendelijke groet,
Rosanneke van den Broek

Reacties

DELTA Webcare 22-7-2019 - 14:46
Hallo Jan,

Gelukkig kunnen wij nog verder je termijnbedrag verlagen. Dit wel geheel eigen risico.
Het is ook altijd leuker om geld terug te krijgen dan te moeten betalen.
Als je het termijnbedrag nog wil aanpassen kun je contact opnemen met onze klantenservice of 0118 22 5500. (bereikbaar door de weeks van 8:00 tot 18:00).

Met vriendelijke groet,
8
Klachtenafhandeling
7,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad DELTA aan
jans 26-5-2019 - 13:04
Overgestapt via Gaslicht.com

kort helder communiceren

  • Financieel aantrekkelijk
  • nvt

Reacties

DELTA Webcare 5-6-2019 - 11:03
Hallo Jans,

Bedankt voor je positieve reactie!
7
Overstapproces
7,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
7,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad DELTA aan
S.limmen 4-5-2019 - 11:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Ziet er allemaal goed uit tot nu toe

  • Over stap ging goed
10
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
10,0
Ik raad DELTA aan
M, van den Heuvel 3-5-2019 - 22:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap ieder jaar over en dat bevalt me best

  • Het gaat prima
  • Tot nu toe ben ik door iedereen keurig geholpen
6
Overstapproces
2,0
Klantenservice
3,0
Online dienstverlening
6,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
10,0
Marieke 3-4-2019 - 20:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik vond de hoeveelheid communicatie tijdens het overstappen erg weinig. Dit maakte dat ik twijfelde of alles wel goed ging. Daarnaast was het termijnbedrag pas bekend bij de eerste afschrijving. Dit vind ik onprettig. Bij niet één andere plek heb ik de overstap zo slecht ervaren. Maar goed, de overstap is gedaan en het is goed gekomen.

8
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad DELTA aan
H. Jansen 23-3-2019 - 23:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot dusver geen klachten.

  • Stuk goedkoper dan de aanbieding van mijn vorige leverancier

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie