De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 85
Jaarprijs
€ 1858,40

Archief 2006

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

pascal 1-12-2006 - 14:34

 • Ik ben vorige jaar mei in een nieuw appartement gaan wonen. Ik woon alleen en de vorige bewoners waren met zijn tweeén. Ondanks dat ik mijn verwarming kapot heb gehad en dus erg weinig gas had gebruikt ging mijn voorschot op basis van hun bevindingen omhoog van é78 per maand naar é188 per maand. Op de vraag hoe dat mogelijk was kreeg werd mij verteld dat het een schatting van hun was. Toen ik vroeg waar deze schatting dan op gebasseerd was, omdat de vorige bewoners al die jaren hetzelfde hadden verbruikt en ik in het in halfjaar dat ik er woonde minder had verbruikt, werd mij verteld dat ik niet moest zeuren gewoon moest betalen en maar moest afwachten tot het nieuwe jaar dan kreeg ik het teveel betaalde wel terug. Toen ik opmerkte dat een verhoging van bijna é120 eigenlijk niet kon missen kreeg ik te horen dat ik het daar toch maar mee moest doen.
 • Eneco bedankt!!
Claudia_32 5-11-2006 - 08:53

 • Eneco is ook waardeloos.
 • Kreeg 800 euro terug volgens hun maar moest mijn bankrekening doorgeven. Dat had ik gedaan en kreeg vervolgens een brief dat die 800 verekend werden met openstaande voorschotten!!!
 • Ik heb er een zaak van gemaakt maar kreeg het niet gewonnen, wel was het bedrag lager: 195 euro ipv 800 euor!
sonny 10-6-2006 - 13:53

 • ik ben zeer slecht tevreden over Eneco. met de jaarwisseling kwam er door een fout van hén, een rechtzaak tegen ons, omdat wij het teveel gebruikte energie niet wouden betalen (600 euro) de rechtzaak verhaalden zei op ons, maar liefst 500 euro. achteraf bleek er een meetfout door Eneco gemaakt te zijn, dus die 600 kregen wij terug, maar die 500 mochten wij wél betalen.. Nadat wij met een rechtszaak dreigden waren zei ineens mijn beste vriend. belachelijk als je het mij vraagt.
 • /Sonny da Silva
ontevreden klant spijkenisse 2-6-2006 - 17:19

 • Eneco heeft gefrusstreerde mensen in dienst. Vandaag 02-06-2006 belde ik een service medewerkster met een vraag over de betaling. Toen ik meer vragen stelde reageerde deze mevrouw erg geiriteerd en wilde duidelijk van mij af. Ik mocht vervolgens zelf gaan uitzoeken hoe en wat ik nu moest gaan betalen. Ik ben al lange tijd slecht tevreden over Eneco.Betaal al jaren op tijd, ben ik 1 keer een dag te laat krijg je allemaal drijgbrieven, eneco weet zijn goede klanten niet te waarderen.
Marcus 17-3-2006 - 22:18

 • Eneco levert een waardeloos product en wimpelt alle door hen gemaakte fouten af op jou als klant. Hierdoor kom je steeds voor hogere kosten te staan dan nodig is.
Pietje Puk 25-2-2006 - 11:48

 • Wat een ontzettende wassen neus is groene stroom, vast beter voor het milieu, maar al zou iedereen nu over willen stappen dan zou de capciteit er niet eens zijn. En zouden alle die `groene vingers`een fijne horizon willen met alleen maar windmolens? Overal waar je kijkt? Dan krijg je weer de volgende milieuwvereniging op je dak, want dan gaan er meer (zeldzame) vogels dood.
 • En zo houden de milieuverigingen elkaar bezig. En ondermijnen ze de economie met belachelijke ideeen.

Navigatie