De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 85
Jaarprijs
€ 1858,40

Archief 2007

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Arjen 15-8-2007 - 21:48

  • Ik werd vorig jaar benaderd door Oxxio, met een aanbieding voor goedkope Stroom. Daar ben ik op ingegaan, maar al snel bleek dat ik misleid was. Voor mijn gas was Oxxio namelijk veel duurder dan ENECO. Alles bij elkaar kwam ik er dus slechter uit! Verder een enorme administratieve chaos bij Oxxio. Ik ben nu teruggegaan naar ENECO, nu zijn al mijn problemen met Oxxio gelukkig voorbij! ENECO heeft mijn overstap duidelijk en snel voor me geregeld. Gelukkig weer de vertrouwende goede service die ik gewend was: online mijn nota inzien, snel en vakkundig geholpen bij de klantenservice! Een zeer positieve ervaring dus!
Peter 13-8-2007 - 17:33

  • Ook Eneco werkt met een lokkertje van 155 euro.
  • Dit is slechts eenmalig.
  • Als u niet op tijd uw contract bij Eneco opzegt betaald u het volgende jaar dus 155 euro meer en is Eneco plots een van de duurdere leveranciers.
  • Zeg dus tijdig op en zoek een goedkopere aanbieder want als je die bonus van 155 euro niet meerekent is Eneco gewoon te duur.
Trees 15-7-2007 - 13:02

  • Ik ben al een tijdje bij Eneco weg, maar wordt nog steeds geconfronteerd met dit enorme klantonvriendelijke bedrijf, daar Eneco tot mijn netwerk is gebombardeerd. Ivm wijzigene data van rekeningen is het niet mogelijk van te voren de betaling in de computer te zetten. Eergisteren nog geklaagd hierover, gisteren een brief ontvangen dat ze me zo missen en een brief voor een rekeningwijziging. Dat wil ik niet, ik wil een automatische incasso. Kortom, ze luisteren en snappen het niet bij Eneco.

Navigatie