De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 85
Jaarprijs
€ 1858,40

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 6
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Willemijn 10-12-2011 - 12:18

  • overstapservice stapelt ene blunder op de andere .
  • Ik ben inmiddels 3 maanden bezig en er is nog steeds geregeld.
  • Het enige wat ik merk is dat de overstapservice fout op fout stapelt en telkens sorry zegt. Ze schuift af op netbeheerder ( in mijn geval ook eneco) en ander vaagheden .
  • Zelden ben ik zoveel arrogantie en minachting voor de klant tegengekomen.
  • De korting die Eneco nu biedt gaat voor mij niet meer op want ik geen nieuwe contractant ( het bestaand contract kan kennelijk alleen door Eneco steeds uitgesteld ).
  • En weg kan ik evenmin , want ik heb een contract (wat Eneco niet nakomt want ze regelt de overstap niet ).
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 3
Prijsstelling: 7
Facturering: 3
Klachtenafhandeling: 3
Overstapproces: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Bert 9-12-2011 - 12:43

  • 2 jaar netjes stroom en gas geleverd gekregen voor een goede prijs.
  • Eind-afrekening klopt niet en Eneco klantenservice:
  • Verwijst onterecht naar de nieuwe leverancier. Ik heb mijn nieuwe leverancier gebeld en ze bevestigen dat de door mij geleverde standen netjes in het landelijke meetregister staan en dat de netbeheerder ze heeft goedgekeurd. De netbeheerder zelf heeft ook netjes een afrekening gestuurd met de door mij geleverde standen. Dus wat die kant betreft klopt alles. Eneco kan niet verklaren waarom ze de gas stand wel correct hebben overgenomen en de stroomstand niet. Schijnen ook niet te kunnen kijken in het register en enig advies dat ik nu krijg is: wacht u 14 dagen en bel dan terug, misschien is het wel veranderd. En Eneco mij terugbellen is geen optie. Wordt vervolgdé.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Sandra Sahertian 8-12-2011 - 18:20

  • In verband met de eindafrekening van Eneco was het termijnbedrag verlaagd. Na een telefoontje naar de servicedesk telefonisch geregeld dat het termijnbedrag weer teruggebracht zou worden naar het oude bedrag met ingang van de volgende maand. Op 2 december merkte ik dat er ipv het nieuwe maandbedrag een veel te hoog bedrag van mijn rekening was afgeschreven, nl. en het oude termijnbedrag plus het nieuwe termijnbedrag. De mevrouw aan de telefoon zou zorgen dat het teveel afgeschreven geld binnen een week teruggestort zou worden. Na een week stond het nog niet op de rekening dus weer gaan bellen. In totaal heb ik 31 minuten a 10 ct/minuut aan de telefoon gezeten met een hele aardige mevrouw, maar zij vertelde me dat het niet mogelijk was om het geld terug te storten. Het gaat dus om ruim 200 euro waar ik een maand niet over kan beschikken. Na lang aandringen had ze een uitzondering kunnen maken en zou het bedrag binnen 10 werkdagen op mijn rekening teruggestort worden in plaats van dat het verrekend zou worden met het volgende maandbedrag. Ik vind het heel slecht dat als Eneco te veel geld incasseert via een automatisch incasso dat ze dat geld dan niet met spoed terugboeken. Ik ga een klacht indienen want ik ben al jaren klant bij Eneco maar dit is heel klantonvriendelijk!!!!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 2
Prijsstelling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Liam 3-10-2011 - 13:40

  • Servicedesk: onvoldoende
  • Telefonisch stelde ik de vraag wanneer ik een bevestiging van mijn contract zou ontvangen. In plaats van een antwoord op een nette manier, werd mij de les gelezen op een onredelijke manier. Ik ben bijna geneigd om nu al gebruik te maken van de afkoelingstermijn en mijn contract op te zeggen. En dat na 1x telefonisch contact.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Facturering: 4
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 4
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
c.vuijk 10-9-2011 - 00:34

  • !! DIT VERHAAL GAAT U NIET GELOVEN !!
  • Jaar en dag ben ik klant geweest bij eneco, afrekeningen en post heb ik keurig ontvangen op mijn huidige adres, rekeningen werden automatisch afgeschreven nooit geen vuiltje aan de licht totdat......wij ongeveer 1 jaar geleden overgestapt zijn naar NUON.... het blijkt dat je dan nog transportkosten aan Eneco moet blijven betalen of sorry dat wordt dan ineens STEDIN.
  • Echter 2 jaar geleden zijn wij verhuisd en 4 jaar geleden zijn wj eens van bank gewisseld, wat gebeurt er zo blijkt nu achteraf ENECO gaat post sturen met rekeningen voor transport kosten naar het adres waar we inmiddels al 3 jaar niet meer wonen, tevens gaat Eneco de 20 euro ongeveer de we per maand moeten betalen afschrijven van de rekening welke ik 4 jaar geleden heb opgezegd. Ja let op... het is jaren goed gegaan, er is immers geen reden om niet te betalen of iets dergelijks.
  • Vervolgens gaat het fout en krijg ik geen post, geen aanmaningen en Eneco geen geld want men incasseert van een rekening die niet bestaat en stuurt post naar een adres waar we niet wonen.... de zaak wordt uit handen gegeven aan DAS, welke ons vervolgens gaat lastig vallen, waarna ik eindelijk na veel mail met DAS kopies van de rekeningen op het juiste adres ontvang en op welk moment ik dus vast stelt wat er bij ENECO allemaal is misgegaan namelijk een adres verwisselt en een bankrekening verwisselt, het adres wonen we niet en de rekening bestaat niet. Wij delen dat mede aan de DAS en geven ook door dat men een verkeerd adres gebuikt en een verkeerde bankrekening.... Overigens bij de DAS zijn het ook mensen zonder verstand, want die luisteren niet eens naar wat je zegt en doen al helemaal niets met de informatie die je doorgeeft, het heeft geen enkele zin om met die ongeschoolde mensen van DAS in discussie te gaan.
  • Afijn nu mij duidelijk is wat er is misgegaan trek ik overal de incasso kosten af, betaal het bedrag wat we schuldig zijn (rond de 200 euro) voor d e transportkosten en verwacht vervolgens dat het nu wel goed zal gaan....
  • Maar helaas... het begint weer opnieuw, men blijft post sturen naar een verkeerd adres en incasseren van een verkeerde rekening zodat inmiddels weer een nieuwe vordering van Eneco op ons is ontstaan van 150 euro. Hierbij komen dan weer de incasso kosten etc
  • We betalen de achterstand van alleen de transport kosten van 150 euro en geven door dat de incasso kosten niet betaald omdat dat een probleem is wat niet mijn schuld is, ik geef ook per mail door dat mijn adres nu wel gewijzigd moet worden omdat het dan weer fout gaat. Afijn zelfs na herhaalde mail dringt het negens en tot niemand door wat er aan de hand is, totdat er vandaag 2 mensen voor de deur staan op het goede adres om de stroom af te sluiten... en de post ?? die gaat nog steeds naar een adres waar we niet wonen etc... de fouten bij Eneco stapelen zich op maar niemand doet iets en niemand begrijpt iets.. moet ik soms een BOM bij die mensen naar binnen gooien om het te laten doordringen ???
  • We waren niet thuis tijdens de afsluiting maar er ligt een rode brief van Eneco dat ze terug komen.... Wat een waanzin, wat een ambtenarij, wat een hersenloze mensen en zo ontzettend dom werken daar en bij de DAS...
  • ENECO LUISTER EENS EN LEES MEE EN BEL ME ALS U HET NIET SNAP MIJN ENECO KLANT NUMMER IS 13491638..... IK HEB DIT VERHAAL OOK GESTUURD NAAR HET MAIL ADRES WAT IK HIER TEGENKOM.. IS HET NU EEN GROTE MOEITE OM HET TE BEGRIJPEN ???
  • U ZOU ME EEN BOS BLOEMEN MOETEN STUREN MET EXCUSES MAAR NEE HOOR STUREN ZE 2 MENSEN OM DE BOEL AF TE SLUITEN.. IK WAARSCHUW U DAT ZE BETER NIET MEER KUNNEN KOMEN WANT IK SPING UIT MIJN VEL !!!!!
  • HALLO ENECO WORDT EENS WAKKER
  • MIJN TELEFOONNUMMER IS BIJ U BEKEND MAAR HEB IK OOK GEMAILD
  • Wat een vreselijk drama bedrijf !!!!!!!!!!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling: 2
Klantenservice: 2
Prijsstelling: 2
Overstapproces: 2
Duurzaamheid: 2
Facturering: 2
Online dienstverlening: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Van Soesbergen 8-9-2011 - 08:41

  • geen
  • Het onterecht in rekening brengen van EUR 10 maningskosten, terwijl alle nota's keurig zijn voldaan. Dit zal weer extra kosten mee brengen, maar nu moeten ze zich maar eens aan de wet leren houden! Tot bij de gerechtigheid zou ik zeggen.... zeg maar... ben het nu méér dan zat
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
joris 6-8-2011 - 21:36

  • nog niet, waarschijnlijk goedkoper dan mijn huidige.
  • ik ben ingegaan op de eneco aanbieding hier op gaslicht.com. je moet dan kiezen of je het beloofde 160 euro wilt ontvangen of een dvd speler.. zodra je in gaat loggen om het te kiezen is oppeens de 160 veranderd in 140 euro...... nou dat begint al lekker. heb nu al spijt van de overstap naar eneco. aangezien ik totaal alergisch voor dat soort sneaky gedoe ben hoop ik maar dat het per ongeluk een vergissinkje is.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ruud 8-7-2011 - 13:07

  • Ik heb Eneco als gasleverancier,
  • Ik heb net véér i juli de Gasovereenkomst laten vastzetten voor de oude prijs. Garantieprijs gas lente 11 tot 01-07-2012.
  • ik betaalde véér 1 juli 2011 0,5576 per m2 ( all-in) Krijg ik het nieuwe contract ga ik 0,5981 per m3 betalen.. DAT is toch geen VASTZETTEN van de prijs van véér 1 juli.
  • Nu scheelt het slechts bijna 0,02 per m3 ipv ( 0,5576 - 0,6165 = 0,059 cent per m3 )
  • Wijzigingen in uw situatie na 1 juni 2011 zijn niet meegenomen.
  • Vastrecht levering gas per maand:
  • véér 1 juli é 1,99
  • na 1 juli é 2,27
  • Totaal tarief gas per m3:
  • véér 1 juli 2011 é 0,5576
  • NA 1 juli 2011 é 0,6165
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
yfke 26-4-2011 - 17:35

  • Wij zijn naar jaren van vaste klant bij essent naar eneco overgestapt volgens deze site kan dat zonder problemen echter nu blijkt dat eneco een andere netwerkbeheerder heeft waardoor dus niet alles op een nota komt bovendien laten ze ons minder betalen 100 euro omdat het nu warm is en dus minder gas verbruiken wat dus inhoud dat in de koude maanden je nota flink hoger is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van overstappen. Wij zijn overgestapt omdat eneco goedkoper is dan essent maar wij willen wel graag 1 nota met een vast bedrag voor een heel jaar. Dus niet nu 80 eur0 en in de koude maanden het dubbele of meer.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
yfke 26-4-2011 - 17:35

  • Wij zijn naar jaren van vaste klant bij essent naar eneco overgestapt volgens deze site kan dat zonder problemen echter nu blijkt dat eneco een andere netwerkbeheerder heeft waardoor dus niet alles op een nota komt bovendien laten ze ons minder betalen 100 euro omdat het nu warm is en dus minder gas verbruiken wat dus inhoud dat in de koude maanden je nota flink hoger is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van overstappen. Wij zijn overgestapt omdat eneco goedkoper is dan essent maar wij willen wel graag 1 nota met een vast bedrag voor een heel jaar. Dus niet nu 80 eur0 en in de koude maanden het dubbele of meer.

Navigatie