De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Is Eneco uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 100
Jaarprijs
€ 1843,40

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 5
Facturering: 5
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
E. de Wit 30-12-2012 - 22:25
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Vlotte overstap. Alles via email. Leuke bonus die wordt verrekend met de jaarrekening.
  • Maandbedrag is hoger dan ik had verwacht, en ik was niet op de hoogte dat deze exclusief transportkosten is. Van die leverancier kreeg ik apart een brief. Afwachten of het daadwerkelijk loont.
Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martijn Kompanje 30-12-2012 - 21:40
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Overstap verliep vlekkeloos. Contract liep nog 2 maanden. Dar werd keurig rekening mee gehouden.
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.D.Visser 30-12-2012 - 16:50
Overgestapt via Gaslicht.com

  • zeer positief
Beoordeling
8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B. Hofkamp 30-12-2012 - 15:31
Overgestapt via Gaslicht.com

  • - eenvoudig overstappen
  • - overzichtelijke lijst van energieleveranciers
  • - weinig informatie tijdens het overstappen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wout Uittenbogaart 30-12-2012 - 15:07

  • Het afsluiten was geen probleem, binnen enkele dagen kreeg ik een brief waarin alles duidelijk uitgelegd stond.
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 7
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Visser 29-12-2012 - 16:04
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Overstap prima.
  • Klantcontact via mail, keurig geregeld.
  • Maandbedrag is niet minder bij vorige leverancier en ben verast dat het deze exclusief transportkosten bedraagt.
  • Na een jaar zal het duideljk worden of het zich loont.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wessels 28-12-2012 - 20:59
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Niets van de overstap gemerkt
  • Goed geinformeerd door leverancier
Beoordeling
1
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 2
Klantenservice: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
JJ Lubach 28-12-2012 - 20:00
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Geen
  • Hopeloos contact gehad. Men weet geen prijs te noemen. Klantnr wordt niet toegezonden. De prijs was het dubbele van mijn vorige leverancier (NEM) uiteindelijk heeft men een prijs afgesproken die lager lag. Mij benieuwen hoeveel ik moet bijbetalen. Transport moet ik nu apart betalen hebben ze ook niet gezegd. Spijt dat ik ben overgestapt. Vertrouw het niet.
Beoordeling
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K. Hulst 28-12-2012 - 18:36
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Gewoon goed geregeld.
  • Niet altijd de goedkoopste.
Beoordeling
6
Klantenservice: 4
Overstapproces: 8
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Mark Braas 28-12-2012 - 17:41
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Mooie korting, lagere premies
  • Gebrek aan kennis bij de klantenservice omtrent slimme meters. Ze hebben me van het kastje naar de muur gestuurd.

Navigatie