De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Is Eneco uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 100
Jaarprijs
€ 1843,40

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Van Dijk 30-12-2017 - 17:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Op moment van overstappen was het Eneco die de beste deal voor ons had.

Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dicki Smits 30-12-2017 - 16:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Geweldig vloeiende overstap.
Niets van gemerkt in die zin, ik kreeg van oude leverancier geld terug dat ik teveel had betaald en van deze nieuwe gewoon de nieuwe rekening.
Ik kan eenvoudig het voorschotbedrag aanpassen zodat ik op het eind van het jaar niet bij hoef te betalen. Dit is weer een leuk spaar centje voor eind van het jaar.
Hartelijk bedankt

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. De Boer 30-12-2017 - 12:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles top bij Eneco, niks op aan te merken.

  • Niks aan toe te voegen top.
  • Geen idee, alles klopt.
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Piet 30-12-2017 - 11:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geregeld, zelf geen gedoe.

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. van Amerongen 30-12-2017 - 10:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Je hikt jaren aan tegen overstap, maar eenmaal bij Gaslicht.com is het in no-time volt en snel geregeld.

  • Overstapbonus mag niemand laten liggen
  • Eenmaal de overstap moet Gaslicht.com weten dat je voor jaar vast zit aan een leverancier.
  • Dus in die periode is het overbodig en ook wel beetje irritant dat jullie prospects blijven
  • bestoken met nieuwe ‘overstapverleidingen’.
Beoordeling
9
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joris B. 30-12-2017 - 10:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap via Gaslicht was supersimpel. Verder niets van gemerkt eigenlijk. Betaal nu alleen maandelijks €30 meer dan bij Essent, dus moet het maandbedrag nog ff aanpassen en anders krijg ik aan het einde van het jaar meer terug (hoop ik dan). Vooralsnog ben ik erg tevreden en vind ik Eneco vanwege hun duurzaamheidsmissie een sympathieker bedrijf dan Essent.

  • Zie hierboven
  • Overleg maandelijks bedrag.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Klantenservice: 6
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J.r. 30-12-2017 - 10:30

Deze leverancier stuurt vrolijk een contract maar dit gaat vervolgens helemaal niet in als je stadswarmte hebt. Totaal geen bericht dat het niet mogelijk is ofzo, daar moest ik zelf achter komen toen ik ze belde. Korting is dan ook ineens niet meer mogelijk. Wij zijn maar naar een andere leverancier gegaan.

  • Klantenservice is wel vriendelijk als je ze belt.
  • Duidelijker aangeven dat klanten met stadsverwarming eigenlijk niet welkom zijn.
Opmerking van Gaslicht.com 2-1-2018 - 13:36
Helaas is het niet mogelijk om een contract voor stroom én gas af te sluiten als u geen gasaansluiting heeft. Bij veel leveranciers vervalt de korting als er geen stroom en gas wordt afgenomen. Uiteraard is het niet netjes dat u niet door de leverancier op de hoogte werd gebracht. Wanneer u geen gasaansluiting heeft is het wel mogelijk om voor uw stroomaansluiting een nieuw contract af te sluiten om zo te kunnen besparen. Mochten wij u nog kunnen helpen dan horen wij het graag.

Reacties

Eneco Webcare 2-1-2018 - 16:01
Beste,

Spijtig om te vernemen dat er geen goed aanbod is opgemaakt i.v.m. warmte. Het had netjes geweest als we dit eerst hadden gecontroleerd alvorens we een aanbod deden. Excuses voor het ongemak! Bedankt voor de review, intern nemen we dit mee.

Groet,
Eneco Webcare
Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Huisman 30-12-2017 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima levering en duidelijke communicatie.

  • Online is alles keutig te regelen.
  • Als vaste klant geen extra......
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 4
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 6
Overstapproces: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
de Fouw 29-12-2017 - 18:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is weken later gerealiseerd dan toegezegd. Opzegging oude energiecontract en terugdraaien facturatie daarvan pas na herhaaldelijk bellen. Verre van foutloos en soepel!

  • Overzichtelijk kiezen
  • Communicatie over exacte overzet datum en je hier dan ook aan houden. Communicatie opzegging bevestiging (ontbreekt volledig).

Reacties

Eneco Webcare 4-1-2018 - 08:38
Beste,
Jammer dat de overstap later is in gegaan dan vooraf aangegeven. Wel fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen nadat je enkele keren contact hebt gezocht. Sorry voor het ongemak in elk geval!
Mocht je nog vragen hebben dan vernemen we het graag via Facebook Messenger of Twitter!

Groet,
Eneco Webcare
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K.Langevoort 29-12-2017 - 15:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Omdat ik altijd prima te woord gestaan wordt en volgens mij de voordeligste maatschappij is.

Navigatie