De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Is Eneco uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 100
Jaarprijs
€ 1843,40

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Valerie 30-12-2020 - 20:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Eneco helpt de klanten snel en effectief. De overstap via gaslicht is erg soepel en snel verlopen.

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B v Leeuwen 30-12-2020 - 10:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ben Baaijens 29-12-2020 - 16:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Tropico b vof 28-12-2020 - 23:00

We zijn een horeca bedrijf bevestigd in amsterdam we hebben net een contract jaar achter de rug met Eneco, reden einde contract veelste duur.

Voordat onze contract verliep hebben we informatief een tussentijds eindnota gevraagd Allen informatief, echter heeft Eneco uit hun voordeel en handelen verrekenningen vericht en eindnota van gemaakt zonder onze toestemming of kennis

Nu blijkt dat we naast onze termijn bedrag van 903 euros dat we netjes een altijd op tijd betaald en vordering van extra gebruik hebben van 890 euros

Hebben meerdere malen gevraagd voor herziening en op nieuw berekening te maken maar echter zonder resultaat, we hebben zelf een advocaat in armen moeten nemen

Samen gevat hun zijn niet voor de klant maar uit op onze weinig geld die we hebben en vooral wij Horeca is er echter geen bedrip of medeleven van Eneco, slechte bedrijf en niet aan te raden,
Ze moeten betere mensen in dienst nemen die voor de klant zijn en niet allen om eneco ze zaken te vullen

Reacties

Eneco Webcare 29-12-2020 - 09:12
Beste heer, mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Zit u nog met vragen over de nota dan kunt u contact opnemen via diverse social media kanalen als Facebook en Twitter, we zitten tevens voor u klaar via de chat op onze website. We lopen de nota graag met u door.
Met vriendelijke groet,
Eneco Webcare
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dennis 28-12-2020 - 13:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Helga Oosten 28-12-2020 - 10:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze hebben een handige app waarin je alles kunt zien en zelf je maandbedrag kunt aanpassen

  • Makkelijk overstappen, alles wordt geregeld
Beoordeling
6
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 5
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 5
Klantenservice: 5
Online dienstverlening: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sjoerd Hiemstra 28-12-2020 - 09:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is zonder problemen verlopen, dus klachten afhandeling en klantenservice nog geen ervaring mee.

Reacties

Eneco Webcare 28-12-2020 - 17:19
Beste meneer Hiemstra, van harte welkom bij Eneco. We wensen u een prettige tijd toe als klant en gaan ervan uit dat onze klantenservice de rode loper voor u uitrolt, indien nodig. Dat zou meteen betekenen dat u geen ervaring op gaat doen met onze afdeling klachtenafhandeling. Wel zo prettig! Mocht u op enig moment vragen hebben, dan bereikt u ons via 088 - 8 955 955 (gebruikelijke belkosten) of via www.eneco.nl/contactformulier.

Alvast een gezond en voorspoedig 2021 gewenst!

Met hartelijke groet,
Team Eneco Webcare
Beoordeling
4
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 1
Facturering: 8
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Murat Gumrukcuoglu 27-12-2020 - 10:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben overgestapt en kwam na een maand achter dat ze alleen elektra hebben overgenomen. Gas is niet gelukt omdat ze het zogenaamd niet uit kunnen lezen. Eerst heb ik het werk moeten doen van de klantenservice om te achterhalen dat ze mijn slimme meter niet uit kunnen lezen. Ik ben nu al 3 telefoontjes, 1 chatgesprek, 25 mailtjes verder en nog steeds krijg ik antwoorden waar mijn broek van afzakt.

Iedereen kan fouten maken maar de oplossing en klantgerichtheid van Eneco is helaas ver te zoeken.

Ik moet er na 2 maanden nog steeds werk van maken.

  • Ik ben overgestapt en kwam na een maand achter dat ze alleen elektra hebben overgenomen. Gas is niet gelukt omdat ze het zogenaamd niet uit kunnen lezen. Eerst heb ik het werk moeten doen van de klantenservice om te achterhalen dat ze mijn slimme meter niet uit kunnen lezen. Ik ben nu al 3 telefoontjes, 1 chatgesprek, 25 mailtjes verder en nog steeds krijg ik antwoorden waar mijn broek van afzakt.
  • Iedereen kan fouten maken maar de oplossing en klantgerichtheid van Eneco is helaas ver te zoeken.
  • Ik moet er na 2 maanden nog steeds werk van maken.

Reacties

Eneco Webcare 27-12-2020 - 14:21
Beste meneer Gumrukcuoglu,

Wat vervelend om te lezen dat de overstap zo moeizaam verloopt. Dat spijt ons oprecht.

Als de aanmelding van uw gas niet tot stand komt door een probleem met het uitlezen van uw gasmeter, is dat iets wat door de netbeheerder moet worden opgelost. Eneco heeft namelijk niets te zeggen over uw meters. Maar dat neemt natuurlijk niet weg, dat we u graag van dienst willen zijn of op zijn minst willen helpen om het probleem opgelost te krijgen. Want er is ons alles aan gelegen de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u morgenochtend (voor 12 uur) even belt met 088 - 8 955 955 (gebruikelijke belkosten) krijgt u rechtstreeks onze aanmeld-afdeling aan de lijn, die u verder kan helpen. Maar als u liever een bericht stuurt, zodat we de zaak nog eens kunnen bekijken om te zien waar we een duwtje de juiste richting op te kunnen geven, dan kan dat ook. In dat geval wil ik u vragen uw klantnummer (of postcode, huisnummer en IBAN) plus uw vragen te sturen via www.eneco.nl/contactformulier. U krijgt dan altijd binnen vijf werkdagen een antwoord van ons.

Met hartelijke groet,

Team Eneco Webcare
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Peter Solle 26-12-2020 - 20:18
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Onze slimme meter is geregeld in storing volgens de app en ik vind de data in de app niet overeen komen met wat ik verwacht van ons verbruik
Beoordeling
9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.J.W. Vincken 26-12-2020 - 10:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overstap aanbod t.o.v. mijn eerdere energieleverancier gehad.

  • Gunstige energieprijzen
  • Geen

Navigatie