Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2006

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

dukkie 28-11-2006 - 21:24

  • Als eerste een antwoord aan Fatima. Ga jij maar verder knikkeren of touwtje springen, want ik ben geen voorstander dat kinderen op een forum hun kinderachtige mening geven.
  • Michael, als je eerder opzegt dan kost het je 21 euro. Dat is mij nl. ook overkomen. En inderdaad 0,70 cent pm. Ze moeten toch ergens hun lage tarieven zien op te krikken.
Michael L 28-11-2006 - 17:13

  • Net weer met energiedirect gebeld (é 0,70/minuut). Ik krijg nog geld van hen, in verband met te hoog voorschotbedrag bij vorige leverancier. Dat moeten zij afhandelen. De medewerkers vertellen mij verschillende verhalen als ik ze aan de telefoon krijg, of ik heb het al teruggekregen of ik heb er geen recht op.
  • Ander verhaal zelfde leverancier: afgelopen april hebben ze een eindafrekening opgemaakt. Ik kreeg é 500,- terug (wat wil je als je te hoog voorschot betaalt) maar moest daar 4 maanden op wachten en 3x over bellen voordat het op mijn rekening stond.
  • Als de administratie eindelijk op orde is en ik heb mijn geld, dan vertrek ik bij energiedirect.
  • Het is een maatschappij met ontzettend weinig ervaring en know-how. Daarom moet je er zelf bovenop zitten. Essent is wel iets duurder, maar heeft gratis telefoonnummer en mensen met kennis in dienst.
  • Michael
draggie 26-11-2006 - 23:35

  • Jullie komen er nog wel achter wat voor een puinhoop het is bij Engerie Direct....ik ben blij dat ik daar weg ben ....en inderdaad het is goochelen met cijfers...enne Fatima in welke wereld leef jij?
franil 6-11-2006 - 13:25

  • Energie Direkt goochelt met cijfers: op mijn laatste afrekening hadden ze een vergelijking gemaakt met de kosten van m`n oude leverancier. Wat bleek? Volgens hun eigen vergelijking waren ze 23,8% duurder!! Toen ik daarover reclameerde kreeg ik (na een week al!) het antwoord dat IK wel moest vergelijken met de juiste cijfers!! Daarop gemeld dat het hun eigen vergelijking was, maar tot op heden nog geen reaktie!!
Fatima 5-11-2006 - 17:34

  • zeg Dukkie, dan moet je niet zoveel verbruiken!!! jij dacht zeker van ooh het is goedkoper dan laat ik de lampen wel aan.
  • hoe dan ook ik heb geen klachten. not at all. alles loopt zoals het hoort en ik betaal elke maand minder dan bij de nuon en ik heb een keer zelfs 45 euro terug gekregen aan het einde. dusja, vind het wel vervelend voor jullie. greetz moi
Dukkie 4-11-2006 - 19:08

  • De maandlasten waren inderdaad veel lager dan bij Nuon. Wacht maar tot dat je een eindafrekening krijgt van Energie Direct, dan heb je spijt dat je bij Nuon bent weggegaan.
mo 23-10-2006 - 23:28

  • ja ed goed bezig hoor petje af ik heb geen problemen gehad bij overstap loopt nu lekker en betaal flink minder dan bij de noun(oplichters) nou ja ik raad iedereen aan om over te stappen naar ed groeten mo0
sako 22-10-2006 - 19:02

  • Ben ook op zoek naar een goedkopere leverancier, en waar ik altijd als eerste naat kijk is hoeveel het kost om de helpdesk te bellen. Bij energiedirect is dit 0.70 cent per minuut, dit zegt mij al meer dan genoeg. Mijn redenatie is hoe slechter het bedrijf hoe duurder de helpdesk is, want dan bel je natuurlijk niet zo snel.
  • sako
silly 20-10-2006 - 02:11

  • ja mensen ik ben nu een jaar geleden overgestapt naar energie direct toen er zo`n knaapje voor m`n deur stond, ik ben blij dat ik het met hem heb ingevuld waar ik eerst niets van wou weten. ik zat eerst bij essent die duur is en elk half jaar omhoog schiet met de prijzen, ik betaalde bij essent 160eu p/m voor stroom en gas en moest ook nog 150eu bijbetalen bij de eindjaarsnota terwijl ik bij E.D. 140 p/m betaalde en laatst bij m`n eindjaarsnota 25eu terugkreeg en mensen ik iets meer verbruikt dit jaar bij E.D. dus ik ben helemaal tevreden met ze hoop dat meerdere mense dat zijn want ik hou niet van dat negatiefe priprapoeppraat gr sil
Rinus 19-10-2006 - 02:45

  • Energie Direct Innen, dat hoort er nog bij.
  • Daar zijn het sterren in. Als men als consument van dat rapalje protesteert tegen het feit dat zij Direct de nota doorstuurt naar Interim Justitia,en die bijkomende kosten niet betaald, dan krijgt men het bericht dat zij de levering van energie stoppen.Bij andere leveranciers (netwerkbeheerder) moet men dan een borg betalen van maar liefst 800 euro!!! Het is echt helemaal te gek voor woorden. En welke instantie doet daar wat aan?
  • Dank zij de prima samenwerking tussen het UWV en Energie Direct en Cogas en de woningbouwvereniging stja te Almelo en de gemeente Almelo staat ons het water aan de lippen.
  • Bij al deze instanties lopen we letterlijk tegen een muur van onbegrip en onwelwillendheid op.
  • Pas op lieve mensen en zorg dat je of heeeeelll veel geld hebt of een hele goede advocaat in je familie of vriendenkring hebt. Zoniet, dan zijn jullie aan de goden overgeleverd.

Navigatie