Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2007

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

joop 20-12-2007 - 21:55

  • voor dat je hier aan begint gaat eerst die 11% verschil zoeken is niet te vinden.Bij energiewijzer vaak duurder als een ander vraag erover gesteld geen antwoord
Es 11-11-2007 - 22:04

  • Hoe kun je nu zeggen dat dit goedkoop is? De tarieven zijn variabel. Over bv drie maanden kunnen de tarieven gemakkelijk verhoogd worden. Dat geld dat je retour krijgt zal toch ook terug verdient moeten worden. Ooit een bedrijf gezien dat zomaar geld geeft?? Daarom staan ze nu zo hoog in de vergelijking maar het zal terugbetaald moeten worden. Oh ja, kijk nog even wat het kost om ze te bellen!!
Ed 4-10-2007 - 18:16

  • Via gaslicht.com lijkt dit de goedkoopste leverancier nadat ik zocht voor een leverancier van ALLEEN electriciteit. Maar let op, bij dit product neem je ook gas af, en dan is het misschien toch niet de goedkoopste. Bij mij in ieder geval beslist niet.
Robin 31-8-2007 - 01:59

  • Mijn vervaringen met energie direct (2de jaar...1ste jaar te laat met opzeggen):
  • - Belachelijke aanslag bijna 10000kwh
  • - "Vergeten" de jaarafrekening te sturen...na meerdere malen aandringen eindelijk gekregen (was nogal wat geld.
  • - Nu weer ineens gigantisch omhoog qua termijnen. Terwijl ik nu alleen woon
  • - Lang wachten aan de lijn, elke keer lekker betalen
  • - Reacties alsof ik maar eens beter op mijn factuur moet kijken (afrekening was er toch echt niet).
  • Zo kan ik nog wel even door gaan.
  • PS: Wacht maar tot na een paar maand...kom je er vanzelf achter hoe "goedkoop" ze zijn.
mausy 26-8-2007 - 15:09

  • Via GasLicht ontdekte ik dat Energie:direct erg voordelig zou moeten zijn voor mij. De site claimt een jaarbedrag van (schrik niet) 161 euro voor 3400kWh bij Energie:direct "Dubbeldirect 1jr." Op de site van Energievergelijken.nl vind ik hetzelfde product voor een prijs van 334 euro per jaar. En dan tel ik dus in *beide* gevallen de netwerkosten (ca. 216 euro) niet mee. Omdat ik dat verschil niet kan geloven, kijk ik ook nog eens op energieleveranciers.nl en vind ook daar hetzelfde product "Dubbeldirect 1jr" van Energie:direct, nu voor 284 euro (excl. netwerk).
  • Nu vraag ik me dus af, waar die enorme verschillen vandaan komen. Heeft gaslicht een gunstigere deal afgesloten met ED? Of, laat gaslicht nog allerlei bijkomende kosten weg en kom ik straks via gaslicht.com toch op een verrassend hogere prijs uit, zeg zo rond de 300 euro?
Opmerking van Gaslicht.com 27-8-2007 - 12:40
Nee, u komt straks niet voor een verrassend hogere prijs te staan. Het tarief dat op Gaslicht vermeld wordt, krijgt u berekend. U heeft gelijk dat je vergelijkingssites moeilijk kunt vergelijken! Dat komt omdat verschillende prijscomponenten meegenomen, worden. Zo neemt Energieleveranciers bijv. Energiebelasting en Heffingskorting mee, wat Gaslicht niet doet. Wij tonen alleen die kosten waar je daadwerkelijk op kunt besparen. Daarnaast krijgt u bij ons een actiekorting van 75 euro.
janssenw 10-8-2007 - 22:40

  • hallo ik ben sinds 2 maanden ook klant van energie direct
  • combinatie stroom en gas
  • goed voor 7800 kw stroom en 2300 kbiekemeter gas,
  • volgens de calculator zou ik + - 250 euro goedkoper uitzijn dan bij mijn eigen leverancier,
  • weet je hoeveel het scheelt 46 euro korting voor alle tramelant, dit is toch een lachertje verklaar mij maar eens hoe dat kan. weet je dit is nou je eigen bedonderd voelen.
  • gegroet w janssen
janssenw 10-8-2007 - 22:35

  • hallo ik ben sinds 2 maanden ook klant van energie direct
  • combinatie stroom en gas
  • goed voor 7800 kw stroom en 2300 kbiekemeter gas,
  • volgens de calculator zou ik + - 250 euro goedkoper uitzijn dan bij mijn eigen leverancier,
  • weet je hoeveel het scheelt 46 euro korting voor alle tramelant, dit is toch een lachertje verklaar mij maar eens hoe datkan.
  • gegroet w janssen
Elisa 31-7-2007 - 20:07

  • Wel typisch dat dit bericht van mij werd gewist, geef dan als site een reactie,
  • Ik heb namelijk gister met energiedirect gebeld en die gaven aan niks te weten van de 70 euro korting die energiewereld.nl geeft
  • mvg
Opmerking van Gaslicht.com 2-8-2007 - 11:09
Alle genoemde kortingen worden uitgekeerd door de aanwezige leveranciers op onze website. Deze afspraak hebben wij met desbetreffende partijen en houden dit ook goed in de gaten. Dus bij het afnemen van het actiepakket ontvangt u zeer zeker de 70 euro van Energie:direct.
Peter 20-7-2007 - 18:23

  • Ook bij deze leverancier een korting van 75 euro,eenmalig.
  • Dus de volgende jaren betaal je sowieso 75 euro meer en zijn ze beslist niet meer de goedkoopste.
  • Zeg dus tijdig op als u niet geconfronteerd wil worden met een verhoging van 75 euro.
Bokito 28-6-2007 - 12:35

  • Er stond iemand vaoor de deur die aangaf een groots aanbod te doen. Aangezien ik net van een zeer drukke werkdag thuis kwam en geen zin had in allerlei voorbeeldberekenignen gaf ik wat info MAAR GEEN HANDTEK.
  • Ik ben nu dus toch lid, laat maar zitten dacht ik, overal lees je dat ze in vergelijking veel goedkoper zijn dan Eneco de netbeheerder. Maar..de helpdesk kost 70 eurcent p/M!!! daar gaat je winst met een probleem.
  • Voor mensen die onterechte afschrijvingen van E.D ontvangen.
  • Net als bij andere onter. afschr. gewoon bank bellen en laten storneren.
  • Ik vind de service tot nu toe redelijk. Ik krijg verder de indruk dat veel boze schrijvers niet begrijpen hoe een en ander werkt..bijv. dat je de netbeheerder moet blijven betalen..enz.
  • De persoonlijke pagina goed lezen en je wordt al een hoop wijzer.

Navigatie