Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

vd Brugge 29-12-2008 - 11:17

  • Ik maak inmiddels 10 maanden probleemloos gebruik van energie direct. Overstap verliep vlekkeloos en ik bespaar enkele honderden euro`s per jaar. Wel zal ik de tarieven van de andere aanbieders in de gaten blijven houden. De éénmalige overstap kortingen blijven aanlokkelijk!
van zantvoort 9-12-2008 - 02:19

  • Wel interessant om te weten dat een bedrijf als ED een dochter van Essent is. Tis wellicht wat vergezocht, maar je zou bijna denken dat Essent hiermee doelbewust consumenten bang probeert te maken om over te stappen. Bij mij is dat in ieder geval voorlopig even gelukt. groeten
nel 2-12-2008 - 18:28

  • kweet t allemaal niet, vind t een rare business die energiemarkt...xat bij RWE maar ondanks dat je netjes een kaart met standen invult gaan die ook gewoon uit vd schatting v netbeheerder...voer een 1p huishouden en niet voor 2, ben weinig thuis, wordt er 7x zoveel geschat op verbruik ondanks correct invullen meterstanden en kom er niet door bij de maatschappij. pure diefstal, paar honderden euros betalen en vervolgens zeggen ze dat ze de goedkoopste zijn...ik denk dat dat addertjes onder t gras zijn, vage business nogmaals...hoe regel je dat dan? ze corrigeren t echt niet...zou E:direct dat wel doen dan? waar halen ze t vandaan...wat kan je tegen de netbeheerder aanvangen als particulier? wie heeft daar ervaring mee? groet
Marije 29-11-2008 - 13:10

  • ik zit bij energiedirect en kreeg net een telefoontje met de mededeling dat de prijzen voor gas met 11 prct. gaan stijgen en stroom 20 prct!!! of ik het even voor drie jaar vast wilde laten zetten om van maar 5 prct stijging te kunnen genieten?!
  • "nou mevrouw, als het ook via de site kan, doe ik dat liever na het lezen van de voorwaarden etc."de mevrouw zei dat dit kon, maar op de site staat helemaal niks over die stijging.... een halfuur later hoorde ik op de radio dat ondanks de kredietcrisis, wij alleen in koopkracht zullen stijgen met 1 prct, omdat olie goedkoop is geworden en de energieprijzen dus gaan dalen!!!!
  • heel vreemd allemaal... maar ik ga dus niks vast laten leggen voor 3 jaar...
Barry 28-11-2008 - 22:43

  • Goh Cinny, waar werk jij eigenlijk.... 😉
jos 3-10-2008 - 00:28

  • hoi meneer vd brugge wat zijn uw verbruiken dan gas en elektrisch wel heel nieuwsgierig ik 350 euro is toch niet niks toch? en hoeveel betaalt u voor gas en elektrisch dan
  • gas per kub en eleltrisch per kw???
G vd Brugge 2-10-2008 - 12:29

  • Ik ben inmiddels 10 maanden klant bij Energie Direct en ben tot nu toe erg tevreden. Overstappen verliep prima en ik bespaar ruim 350 euro per jaar.
Bob 12-8-2008 - 23:52

  • Ik ben klant bij ED. Volgens deze site is ED duurder dan NUON, volgens mijn persoonlijke ED-pagina met daarop de tarieven die ik nu betaal, is ED goedkoper: per KWh € 0,05562 voor stroom en voor gas € 0,36666 p/m3 waar NUON resp. € 0,062475 p KWh en € 0,4297 p/m3 berekend [getallen van deze site]. Alles met gemiddeld standaard verbruik.
  • Site beheerder, toelichting ? Ik ben klant van ED sinds jan 2007 en zeer tevreden.
Cinny 27-6-2008 - 19:40

  • Jeroen schreef 20-06-2008, 13:08 :
  • Wat ik nou niet begrijp. Hoe kan het energietarief van deze aanbieder tot wel 10x goedkoper zijn dan die van de anderen? Is het dan echt zé belabberd?
  • =========================================================
  • Beste Jeroen daar heb ik mij ff flink in verdiept.
  • Het zit zo, Energie Direct (ED) is een 100% online leverancier, doordat zij alles per email communiceren naar de consument geeft dit een zeer hoge kostenbesparing, deze kostenbesparing zien wij in onze lagere nota terug.
  • De grootste leveranciers van het land kunnen dit de komende 5 jaar nog zeker niet bewerkstelligen daar velen klanten géén internet hebben. Dat is dus het `addertje`` je moet een Emailadres hebben -anders heb je pech idd-
  • ED bestaat nu 6 jaar, de kinderziektes zijn eruit, dit is dus het juiste moment om een voordeligere leverancier te nemen !!! Ik heb er niet voor niets 22 jaar over gedaan..... en hoe dan ook blijf je ook bij je vertrouwde Netwerkbeheerder.
  • Het is niet 10x goedkoper je krijgt blijvend 11% korting op je stroomverbruik. Op je gas een blijvende bedragskorting per kuub.
Cinny 27-6-2008 - 19:32

  • Doordat ik in Den Haag woon, is Eneco zo wie zo de netwerkbeheerder,dat is immers landelijk bepaald ! Maar ook had ik Eneco als leverancier. Ze zijn nog steeds uiteraard mijn netwerkbeheerder, maar krijg nu een lageren energienoto van Energie Direct. Ik was telefonisch benaderd door Energie Direct met een eeb duidelijke uitleg. Kreeg netjes mijn post binnen 5 dagen binnen, had deze ook al binnen 24 uur per email alvast ontvangen. Heb op de 7e dag voor de gein mijn aanmelding ingetrokken, daar deed men totaal niet moeilijk over, vervolgens bleek het een grapje van mijn kant, ik wou gewoon weten wat ze zouden doen, maar nee ik kreeg een zeer goede indruk.
  • Het geval wou dat ik en op de 2e een rekening kreeg van Energie Direct en een rekening voor de 5e van Eneco -???- Nou ik hoefde niets te doen, dus dat deed ik ook maar niet, geen telefoontje niks niks niks, ja huh ik hoefde niets te ondernemen.....kreeg inderdaad een mail om de meterstanden door te geven aan Energie Direct en naderhand kreeg ik geld terug van Eneco en die ene rekening kwam te vervallen -logisch, netjes zoals het hoort-
  • Ik zat al 22 jaar bij Eneco voor mijn levering maar betaal nu wel 200 euro minder per jaar NETTO das ni verkeerd !
  • Ook over de service van Eneco ben ik zeer te spreken evenals van Energie Direct. Die persoon die geen post had ontvangen had nl wel een mail ontvangen.... dus vind ik dat verhaal niet echt kloppen maar ok.... dit was mijn verhaal, geen klachten, ik ben dik tevreden !

Navigatie