Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
85% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
13% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1876,27
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E.M.Schutrups 31-12-2012 - 00:01
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Overstappen prima geregeld
  • geen!!!
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 5
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kees van der Zouwen 30-12-2012 - 23:18
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Het is een nieuwe aansluiting voor zoon in utrecht. De sleuteloverdracht verliep met wat vertraging maar de afhandeling van de uitgestelde datum is door energiedirect heel goed verwerkt.
Beoordeling
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Johan 30-12-2012 - 23:11
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Vlot geregeld, geen bijzonderheden
  • Geen tot dusver
Beoordeling
7
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 6
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Steensma 30-12-2012 - 22:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Esther 30-12-2012 - 19:12
Overgestapt via Gaslicht.com

  • super fijne overstap, energiedirect regelt alles, een zorg minder dus
  • geen!
Beoordeling
8
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frank Kerkhof 30-12-2012 - 18:53
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Perfect geregelde overstap.
  • Heb goede ervaring met EnergieDirect uit het verleden.
  • Klantenservice is niet helemaal op de hoogte met terugleveren stroom via de oude meter
Beoordeling
7
Prijsstelling: 9
Facturering: 7
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.F. Knoop 30-12-2012 - 18:21
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Het overstappen ging uitstekend.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Theo 30-12-2012 - 17:59

  • Overstap is erg gemakkelijk gegaan, ik had er geen omkijken naar, formulier invullen op internet, meterstanden doorgeven en klaar. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ga er sowieso 300euro op vooruit na de overstap vanuit Essent.
  • Geen negatieve ervaringen gehad.
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 6
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 7
Overstapproces: 8
Klantenservice: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Nico 30-12-2012 - 16:17
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Heel gemakkelijk om over over te stappen!
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kaj 30-12-2012 - 15:25
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Prima overstap gemaakt
  • Niks op aan te merken

Navigatie