Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
pedro 22-12-2014 - 22:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb nooit problemen gehad met leverancier

  • goed
  • geen
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R. Ferwerda 19-12-2014 - 09:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Energie direct hanteert scherpe tarieven. Nog aantrekkelijker door de premie via gaslicht overstap

  • Goede service energie direct. Door een computerprobleem thuis was het contract en andere informatie verloren gegaan. Na een telefoontje werd alles direct nogmaals naar het e-mail adres gestuurd.
  • De oude leverancier
  • De vorige leverancier( Nuon) vraagt een maand voor de overstap via internet een meter opname.Vervolgens komt er 3 wk later over de post nogmaals een formulier voor opname.
  • Vervolgens vraagt de nieuwe leverancier Energie direct een opname op de dag van overgang.
  • Verwarring wordt veroorzaakt door Nuon.

Reacties

L. van Lier 22-12-2014 - 21:06
De tarieven zijn scherp maar de service bij een verhuizing is ronduit slecht. Ik ben al enkele jaren klant. Heb gemeld via computer dat ik ook op nieuwe adres klant wil blijven en tijdelijk op twee adressen geleverd wil krijgen. Na oplevering wil ik de meterstanden doorgeven van het nieuwe adres maar dit blijkt niet bekend. Vervolgens stuur ik een mail met het verzoek per omgaande te reageren.

Maar kennelijk slaapt men rustig verder.
Ik ga nu maar een andere leverancier zoeken.

V. Lier
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 9
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Kuipers 18-12-2014 - 15:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima prijsstelling. Geruisloze overgang. Niet naar om hoeven kijken.

  • Prijsstelling prima
  • Overgang leverancier prima
  • Volledige afhandeling uitstekend
  • Geen opmerkingen
Beoordeling
7
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Facturering: 6
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
sjoerd 18-12-2014 - 14:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Aanrader vanwege de lage prijs

  • Prijs
  • alles online te regelen
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B de Wagt 18-12-2014 - 12:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Zelf erg tevreden over overstap en facturering en verrekening van de beloofde welkomstbonus.

  • Welkomstbonus werd automatisch verrekend na 12 maanden.
Beoordeling
10
Prijsstelling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
DG 18-12-2014 - 12:20
Overgestapt via Gaslicht.com

makkelijk en snel

Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Willem ten Camp 18-12-2014 - 11:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaslicht.com geeft een goed overzicht waardoor vergelijken tussen energieleveranciers heel eenvoudig wordt.

  • Gaslicht.com toont direct de complete jaarafrekeningen die men van de diverse leveranciers zou ontvangen, waardoor vergelijken heel eenvoudig wordt.
  • geen
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Facturering: 7
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ronald Vermeulen 18-12-2014 - 11:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Uitstekend overzicht en duidelijk

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Roland Marcelis 18-12-2014 - 08:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben over gestapt na 20 jaar energie te hebben gehad van Nuon, heb altijd gedacht dat overstappen niet zo simpel was maar het is een fluitje van een cent veel eerder moeten doen .De overstap bespaard mij veel geld ,zit daarom te denken dit volgend jaar weer te gaan doen bedankt Gaslicht.R.Marcelis.

Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.L.Jansen 17-12-2014 - 21:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Heel eenvoudige en duidelijke service bij het overstappen.

  • snelle afwikkeling.
  • n.v.t.

Navigatie