Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
85% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
13% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1876,27
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
10
Klantenservice: 9
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Roovers 30-12-2016 - 15:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Deze club doet precies wat die moet doen en was het eerste jaar tevreden. Maar het 2e jaar bleek het vastrecht te zijn opgetrokken, zodat bij mijn geringe verbruik en het wegvallen van de welkomstpremie het toch aantrekkelijker bleek elders te kijken.

  • Mooie instappremie, goed tarief en heldere voorwaarden die ook nagekomen worden.
  • De tariefstructuur met vastrecht maakt een vergelijking alleen op kosten voor gebruik nogal onbetrouwbaar. Daar is Energiedirect niet uniek in dus klanten moten gewoon opletten.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Cees van der Rhee 25-12-2016 - 13:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is vlekkeloos en snel verlopen.

Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.Noordhuizen 24-12-2016 - 15:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zeer snel gegaan, zeer goede duidelijke website

  • Duidelijke website
  • Motiveren waar voorschotbedrag op gebaseerd is, niet geheel duidelijk, was erg laag........
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wilco van der Pol 22-12-2016 - 09:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed en snel geregeld zoals beloofd

  • Beloftes zijn nagekomen
  • Ik bleek nog een boeteclausule te hebben. Was ik me niet van bewust. Ondanks dat dit wel wordt aangegeven heb ik geleerd toch eerst goed het oude contract door te nemen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Klantenservice: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
verschuren 21-12-2016 - 19:29

Lage prijs goede service

  • Snel en gemakkelijk overstappen
  • Nog scherpe prijzen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Eric Konings 21-12-2016 - 09:45

Weet nog niet hoe het de rest van het jaar gaat :-)

  • Weet ik nog niet
  • Weet ik nog niet
Beoordeling
10
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Brandt 20-12-2016 - 23:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen problemen met het overstappen. Op tijd de oude levering stop gezet. Verder nog te kort bij deze leverancier om er veel over te kunnen schrijven.

  • (Bijna) geen welkoms premie, maar een laag maand tarief.
  • Website doet het soms niet
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Facturering: 7
Online dienstverlening: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A.J.M.C. Lachi 20-12-2016 - 21:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Pas overgestapt. Alles is vlot en goed geregeld. Verder nog geen ervaring met deze leverancier.

  • Vlotte en goed e overstap.
  • Eventueel al bij het aanmelden aangeven wanneer de overstap gaat plaatsvinden.
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 6
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kettner 20-12-2016 - 13:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Lage kosten voor energie.

  • Lage vastrechtkosten
  • Voorlichting mbt zonnepanelen, niet duidelijk zijn de terugleveringsvoorwarden
Beoordeling
8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H. Hofman 20-12-2016 - 11:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Qua prijsstelling en goede contacten (eerder klant geweest bij Energiedirect) en vlotte eindafhandeling van toen.

  • Prijs
  • Vlotte afhandeling
  • nog geen verbeterpunten kunnen ontdekken

Navigatie