Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
GJ Beckman 29-12-2017 - 08:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Na veel uitzoeken bleek deze toch de veruit de goedkoopste!

  • Overstappen erg snel en zonder problemen geregeld.
  • Bijkomend voordeel en absoluut pluspunt was de tank-app waardoor je nog eens 5 ct per liter korting krijgt op de geldende prijs.
  • Geen
Beoordeling
10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
K. Houtstra 28-12-2017 - 10:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nu toe waren al mijn vorige energieleveranciers ook prima

  • Lager voorschottarief wat beter aansluit bij de opbrengst van de zonnecellen
  • Geen
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ad Utens 27-12-2017 - 13:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Omdat het altijd goedkoper kan, dacht ik van deze jaarbesparing heb ik mijn Abo. op Netflix helemaal voor niks..

  • Overstap was binnen 5 min. geregeld, verder geen omkijken meer naar...
  • Zou het niet weten...
Beoordeling
9
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 5
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P. Bregman 27-12-2017 - 10:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima prijs, overstap verliep vlekkeloos

  • Prijs
  • De app biedt weinig info. Bij Oxxio kon ik mijn verbruik per dag monitoren, nu krijg je per maand een overzicht.
Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P. Van Gulik 26-12-2017 - 12:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles geregeld binnen een paar minuten.

  • Kost geen energie omdat het simpel geregeld wordt.
  • Geen
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.J. Bakker 26-12-2017 - 12:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is aan het einde van mijn contract “geruisloos” verlopen!

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.J.B.M. Meuleman 25-12-2017 - 22:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles steeds duidelijk met ons gecommuniceerd. Geen enkel minpunt.

  • Simpele overstap zonder problemen. Wij zijn uitermate tevreden.
  • Geen
Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E.S. de Groot 25-12-2017 - 12:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Voor de overstap al contact en informatie. Voelt welkom.

  • Duidelijke informatie vooraf en gedurende de overstap.
Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 10
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk 25-12-2017 - 10:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed geprijst

  • Grote speler
  • Betrouwbaar
  • Wat meer communicatie geeft wat meer betrokkenheid
Beoordeling
10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ds. J.J. Roodsant 23-12-2017 - 11:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Deze energieleverancier werkt perfect. De volledige overstap loopt werkelijk op rolletjes. Omdat ik veel vaker ben overgestapt heb ik hierin ervaring en blinkt deze overstap werkelijk uit in kwaliteit.
Omdat ik deze keer voor het eerst een slimme meter in huis had, heb ik werkelijk een minimum aan werkzaamheden gehad aan deze overstap. Het is zonder meer aan te bevelen om deze energieleverancier te kiezen omdat hij niet alleen uitermate goed werk levert, maar volgens de vergelijkingsite gaslicht.com ook de voordeligste is. Dus een win win situatie.

  • Het voordeligst, het snelst, het eenvoudigst en het meest accuraat
  • Die zou ik niet kunnen noemen.

Navigatie