Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
85% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
13% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1876,27
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ds. J.J. Roodsant 30-12-2019 - 20:09
Overgestapt via Gaslicht.com

De informatie van dit bedrijf is prima. De overstap naar dit bedrijf is probleemloos verlopen en ik heb er zelf niets aan hoeven te doen, mede omdat ik een slimme meter heb. De service van dit bedrijf is uitstekend, waardoor de overstap werkelijk geruisloos verloopt.
Dit bedrijf wordt door mij van harte aanbevolen.

  • Men heeft zich zeer goed ingeleefd in hetgeen de klant kan meemaken, waardoor alle eventuele problemen van tevoren worden opgevangen. De communicatie is eveneens uitstekend, waardoor er geen vragen overblijven en alles op rolletjes loopt.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:27
Bedankt voor je super mooie review! Welkom bij energeidirect.nl!
Een hele fijne jaarwisseling!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
de bie 30-12-2019 - 12:39
Overgestapt via Gaslicht.com

al vaker overgestapt, nooit problemen

  • extra korting

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:26
Bedankt voor je mooie review!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
10
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Facturering: 9
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan Boudewijns 30-12-2019 - 11:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen gaat probleemloos

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:26
Bedankt voor je prachtige cijfer Jan! Welkom bij energiedirect.nl!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 7
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Rikie Herweijer 30-12-2019 - 10:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen probleem met overstappen alles goed verlopen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:24
Bedankt voor je review Rikie!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J. Notenboom 29-12-2019 - 12:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Door aanbieding via gaslicht.com was energiedirect voor mijn verbruik de aantrekkelijkste leverancier.
Daarnaast in het verleden goede ervaringen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:22
Bedankt voor je mooie review! Welkom terug bij ons!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 10
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Nel 29-12-2019 - 12:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima site om een goede overstap te maken. Erg handig.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:21
Welkom bij energiedirect.nl Nel!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ger Vankan 29-12-2019 - 10:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke afspraken gemaakt. Afspraken ook nagekomen. Scherpe prijsstelling. Zorgeloze overstap.

  • Vlekkeloze overstap.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:20
Bedankt voor je mooie review Ger! Welkom bij energiedirect.nl!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
6
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: 7
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 6
Prijsstelling: 8
Facturering: 4
Overstapproces: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
JW 28-12-2019 - 13:19
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstapdatum werd bij EnergieDirect "automatisch" de aanvraagdatum + 14 dagen en als zodanig in "alle bestanden" gezet. Dat heeft voor heel veel heisa, telefoontjes, mailtjes en frustraties gezorgd bij/tussen zowel EnergieDirect als Nuon. Gevolg: Eindeloos van het kastje naar de muur gestuurd door deze 2 clubs (alsof ze elkaar onderling wilden pesten, de klant interesseerde men weinig.) Van beide kanten excuses (en bloemetjes kunnen krijgen waar ik vriendelijk voor heb bedankt) en van NUON waren de excuses met heel veel pijn en moeite en "op de automatische piloot".

  • Na wel 10 keer bij zowel bij NUON als bij EnergieDirect herhaaldelijk mijn verhaal te hebben gedaan (en te zijn doorverwezen naar de "tegenpartij" had ik bij EnergieDirect eindelijk iemand aan de lijn die zei "Dit kan echt niet!! Als ik u was wilde ik dit ook niet. Ik zal contact opnemen met NUON." Een verademing na 3 weken en vele uren hiermee bezig te zijn geweest. Chappeau voor die ene dame (Marloes), Zo hoort service bij iedere medewerker vanaf het begin uitgevoerd te worden.
  • - Niet doorverwijzen maar probleem serieus oppakken en oplossen (ook al moet je hiervoor zelf NUON of een andere tegenpartij bellen)
  • - Systeem aanpassen zodat een startdatum niet klakkeloos in de systemen wordt gezet.
  • - Afspraken (controleren voordat er iets wordt gedaan en) nakomen. Afspraken maken en daarna wederom fout op fout stapelen is zonde van de tijd om alles weer recht te breien.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:18
Erg jammer dat de overstap niet soepel is verlopen! Ik kan me voorstellen dat het heel frustrerend is dat je niet direct door ons of Nuon goed wordt geholpen. Bedankt voor de feedback die je aan ons geeft. We vinden het erg belangrijk dat de klanten zich wel gehoord voelen.

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Anoniem 28-12-2019 - 10:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Jaarlijkse overstap weer prima verlopen. Dit keer kwam Energiedirect, na vergelijken tarieven en beoordelingen, voor mij in aanmerking. Enige puntje ieder jaar is dat ik een dubbele meter heb, en een contract met enkel tarief afsluit. Tot nu toe betekent dat, dat ik iedere keer net na start levering de boel moet laten aanpassen, omdat dit om een of andere reden nooit ineens direct na aanmelding via Gaslicht.com goed staat. Dit is dus niet leverancier gebonden, maar geeft wel ieder jaar een beetje extra werk.

  • - Overstap zonder problemen
  • - Aantrekkelijk aanbod
  • Graag zou ik zien dat ik met mijn dubbele meter/enkel tarief combinatie alles ineens goed kan laten verlopen, zonder alles eerst weer te moeten napluizen en te moeten laten corrigeren. Dit ligt echter niet aan Energiedirect in het bijzonder.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:09
Bedankt voor je positieve review en welkom bij energiedirect.nl!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martijn ter Braak 28-12-2019 - 10:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Elk jaar prettig overstappen via Gaslicht.com!
Handig, betrouwbaar, en scheelt een hoop!!

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2019 - 13:07
Bedankt voor je review Martijn!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl

Navigatie