De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
ENGIE
78% van de klanten raadt ENGIE aan.
11% zegt ENGIE misschien aan te raden.

ENGIE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van ENGIE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de ENGIE ervaringen en beoordelingen. Is ENGIE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over ENGIE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over ENGIE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van ENGIE
Het voordeligste actiepakket van ENGIE!
NL Zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas vast 3 jaar
Jaarprijs
€ 1917,26

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ENGIE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
7
Overstapproces: 4
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
F. Quintero 28-11-2012 - 12:49
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Overstap was een maand later dan gepland in werking gesteld, hierdoor was ik tijdens de overstap op vakantie en kon ik de meterstanden niet tijdig doorgeven.. helaas is er hierdoor bij de energieleverancier een schatting gemaakt van de standen die ik niet kan wijzigen.
Beoordeling
7
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Duurzaamheid: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Erwin Vruggink 25-11-2012 - 15:00
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Contract netjes op tijd ontvangen.
  • Na doorgeven van meterstanden via het internet zijn deze ook doorgegeven aan mijn vorige energieleverancier welke netjes een eindafrekening opstuurde.
  • Nog geen minder positieve ervaringen.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jo Janssen 23-11-2012 - 21:33
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Goed verloop overstap, zonder overstap beloning en cadeaus tocht de goedkoopste energieleverancier.
Beoordeling
6
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 6
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 6
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.G 23-11-2012 - 18:37
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Honderden euro's voordeliger.
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sander de Waal 23-11-2012 - 14:44
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Makkelijke overstap
  • Verder geen omkijken naar
Beoordeling
7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Meerman 4-11-2012 - 21:34
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Prettig snel contact leggen
  • Per emial en telefoon
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 8
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Michiel Zwamborn 3-11-2012 - 21:04
Overgestapt via Gaslicht.com

  • goed, alles was meteen goed geregeld geen problemen onder vonden, zou het dan ook aan raden bij anderen.
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bart Vink 2-11-2012 - 18:56
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Duidelijke afspraken en prijzen.
  • Het ging niet soepel met het aanmelden van een leverancier waardoor de netwerkbeheerder het elektra wilde afsluiten.
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
G.J. Haak 14-10-2012 - 17:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
flubberke 8-10-2012 - 22:16

  • klantenservice TOP
  • online dienstverlening TOP

Navigatie