De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
ENGIE
78% van de klanten raadt ENGIE aan.
11% zegt ENGIE misschien aan te raden.

ENGIE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van ENGIE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de ENGIE ervaringen en beoordelingen. Is ENGIE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over ENGIE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over ENGIE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van ENGIE
Het voordeligste actiepakket van ENGIE!
NL Zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas vast 3 jaar
Jaarprijs
€ 1917,26

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ENGIE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frits 12-12-2019 - 14:08

Erg vervelend om continu van afdeling naar afdeling gestuurd te worden. Ben al 5 maand bezig met een eind afrekening en nog steeds weten ze me geen antwoord te geven. Inmiddels 30 mails verder en de nodige telefonische gesprekken maar telkens geen oplossing. Valse beloftes en foutieve gegevens. Nog steeds drie duizend euro te goed en geen stap verder. Schaam je Engie!

  • Erg vervelend om continu van afdeling naar afdeling gestuurd te worden. Ben al 5 maand bezig met een eind afrekening en nog steeds weten ze me geen antwoord te geven. Inmiddels 30 mails verder en de nodige telefonische gesprekken maar telkens geen oplossing. Valse beloftes en foutieve gegevens. Nog steeds drie duizend euro te goed en geen stap verder. Schaam je Engie!
  • Erg vervelend om continu van afdeling naar afdeling gestuurd te worden. Ben al 5 maand bezig met een eind afrekening en nog steeds weten ze me geen antwoord te geven. Inmiddels 30 mails verder en de nodige telefonische gesprekken maar telkens geen oplossing. Valse beloftes en foutieve gegevens. Nog steeds drie duizend euro te goed en geen stap verder. Schaam je Engie!

Reacties

ENGIE Webcare 18-12-2019 - 17:03
Goedemiddag Frits,

Ik vind het vervelend om te horen dat u nog steeds geen antwoord op uw eindafrekening heeft gekregen. Ik kom graag met u in contact om dit te bespreken.

Kan u uw gegevens & vraag mailen naar socialmedia.nl@engie.com? Dan help ik u graag verder.

Hartelijke groet,

Leon - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 5
Overstapproces: 5
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Burgers 24-11-2019 - 19:43

Afgelopen week een voorstel gehad na een telefonisch gesprek. Na het voorstel doorgenomen te hebben toch maar besloten niet over te stappen. Waarom? Schiet er niets mee op, dus houden we wat we hebben.
Echter daarop wordt dan weer niet gereageerd. Dat is vreemd toch?
Als je belt wordt er in niet goed Nederlands raar gereageerd.

  • 0
  • Veel

Reacties

ENGIE Webcare 25-11-2019 - 09:44
Geachte heer/mevrouw Burgers,

Mijn excuses dat wij geen reactie hebben gegeven op het feit dat u heeft besloten om niet over te stappen naar ENGIE. Daarnaast vind ik het vreemd om te horen dat u in niet goed Nederlands te woord wordt gestaan wanneer u terugbelt.

Ik wil graag met u in contact komen om dit op te lossen. Wilt u mij hiervoor uw gegevens en uw vraag per e-mail toesturen? Dat kan naar socialmedia.nl@engie.com.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,
Leon - ENGIE Webcare
Ellen 19-11-2019 - 22:06

Ik was er bijna ingetrapt. Mooie verhalen ze zijn leverancier van meerdere energie maatschappij. ? Hoe kom je van deze mensen af. Heb duidelijk meerdere malen aangegeven dat dat ik niet overstap naar een andere energie leverancier. Maar ze luisteren niet.

  • Geen

Reacties

ENGIE Webcare 20-11-2019 - 16:31
Goedemiddag Ellen,

Vervelend om te horen dat u een nare ervaring met betrekking tot een telefonisch aanbod. Ik wil dit graag met u bespreken namelijk.

Wilt u mij hiervoor uw gegevens en uw vraag per e-mail toesturen? Dat kan naar socialmedia.nl@engie.com.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,
Leon - Webcare ENGIE
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
m.romsie 12-11-2019 - 10:05

Elk jaar op 1 november stipt de jaarafrekening.
Dit jaar, per vandaag, 12 november, nog steeds niks.
Verschil is dat de voorgaande jaren er bijbetaald moest worden.
Ja, ze geven zelf aan dat ze er 2 weken over mogen doen.
Ja, ze geven zelf aan dat ze onderscheidt maken, misschien moeten ze de grondwet nog s nalezen
Telefonische helpdesk duuurt laaaaaang

  • Als je moet bijbetalen zijn ze heel stipt

Reacties

ENGIE Webcare 18-11-2019 - 08:55
Geachte heer of mevrouw Romsie,

Ik kijk graag met u mee waarom u uw jaarafrekening er nog niet is. Mijn excuses dat het langer duurt ten opzichte van voorgaande jaren.

Kan u uw vraag en uw gegevens per e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Dan help ik u graag verder.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,
Leon - Webcare ENGIE
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Prijsstelling: 5
Klantenservice: 5
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Esther 8-11-2019 - 21:27

Ik wil deze keer mijn ervaring delen omdat ik de afhandeling niet correct vind.
Ik krijg een jaarafrekening van 1106 euro alleen voor vloerverwarming.
Op de afrekening staan jaartallen van 2016 tot heden.
Ik gebeld met de vraag hoe is het mogelijk dat mij jaarafrekening zo hoog kan zijn, mw idd een rare rekening kreeg ik te horen.
Die gene die erover gaat is niet aanwezig, u word terug gebeld.
De zelfde dag kreeg ik een mail van ze met de vraag of ik een foto wilde maken van de meter en wilde mailen.
Gedaan en kreeg een droge mail terug het klopt de eindstand.
Ik boos omdat ik terug gebeld zal worden met uitleg van de jaarafrekening.
Maar na een bozen mail gestuurd te hebben toch even gebeld met ze, of er iemand aanwezig is die mij uitleg zal geven over de hoge rekening.
Kreeg meteen als antwoord u rekening klopt niet en word op on hold gezet.
Prima.
Na een week nieuwe rekening gekregen en moest 41 betalen.
Maar wat ik het ergste vind is dat na zo grove fout, geen excuus brief heb ontvangen van het bedrijf en nooit ben ik gebeld.

Reacties

ENGIE Webcare 18-11-2019 - 08:49
Beste Esther, Allereerst onze excuses dat u geen reactie vanuit ons heeft gehad naar aanleiding van een foutieve jaarafrekening. Graag wil ik hierover met u in contact komen. Kan u uw vraag en uw gegevens per e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Dan help ik u graag verder. Alvast bedankt voor de moeite. Hartelijke groet, Leon - Webcare ENGIE
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B.M. 30-10-2019 - 11:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Eind vorig jaar overgestapt van een andere energieleverancier (einde contract en goede aanbieding) naar Engie. Dit verliep buitengewoon soepel zonder merkbare vertragingen of anderszins.

  • Nadat eerder dit jaar bleek dat de slimme gasmeter defect was (die daarna vervangen is) kwam er dit najaar een onaangename verrassing: de gasrekening was verdubbeld zonder aanwijsbare reden. Bij navraag bleken zowel Engie als Liander elkaar tegen te spreken over waar dit enorm verbruik vandaan kwam (schatting resp. werkelijk verbruik I.v.m. defecte meter gedurende 1,5 jaar zonder dat iemand dat had opgemerkt).
  • Na een klacht ingediend te hebben bij Engie heeft Engie boven water gekregen dat Liander er toch naast zat en is de meterstand netjes gecorrigeerd. Niets dan lof voor Engie door de voortvarendheid en doortastendheid om de juiste informatie op korte termijn boven water te krijgen en een passende oplossing te vinden.
J. Smeets 29-10-2019 - 09:36

Met verkeerde motieven heeft de beller van Engie mij een offerte aangesmeerd ondanks dat ik 3 keer gevraagd heb of het van mijn huidige leverancier af kwam wat hij bevestigde door te zeggen dat Engie voor verschillende leveranciers werkte. Niet te geloven!!

Reacties

ENGIE Webcare 29-10-2019 - 14:47
Goedemiddag heer of mevrouw Smeets,

Ik vind het vervelend om te horen dat tegen u is verteld dat het aanbod namens u huidige leverancier is terwijl het in feite om een overstap naar ENGIE gaat.

Ik wil graag meekijken met u om dit samen op te lossen.

Kan u uw vraag en uw gegevens per e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Dan help ik u graag verder.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,
Leon - Webcare ENGIE
R. Bosma 2-11-2019 - 08:54
Ik heb dezelfde ervaring als de heer of mevrouw Smeets. Met een glad verkooppraatje werd ons een besparing aangesmeerd waarbij de indruk werd gewekt dat dit afkomstig was van onze huidig leverancier. Of we even online wilden tekenen. Toen ik de link opende zag ik dat het van Engie was en heb het onmiddellijk geannuleerd en niets getekend. Trap er niet in mensen, ook niet in die misleidende reactie van Leon hier met zijn zalvende praatjes. Ik heb hier maar 1 woord voor: besodemieterij.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jaap 23-10-2019 - 21:03

Beste Leon, ik hoef geen contact om dit op te lossen. Jullie moeten intern orde op zaken stellen. M.a.w. open en transparant communiceren bij aquisitie. Geen misleiding etc.
Mvg. Jaap

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jaap 20-10-2019 - 18:54

Werd gebeld. Verkoper deed zich voor als bespaarcoach van Nuon. Deed lucratief aanbod. Gaf aan dat men bezig is met windmolenproject op zee, genaamd Engie. Wilde meteen een deal maken. Eerst maar voorstel naar mij mailen. Daaruit bleek dat ik zou overstappen naar Engie. Daar is tijdens het telefoongesprek niets over gezegd. Kortom, misleiding en een kwalijke manier van zakendoen. Toen de bespaarcoach mij een paar dagen later belde, en mijn kritiek aanhoorde begon hij weer over het voordeel. Op mijn kritiek zei hij alleen
Misschien moeten wij eens kijken naar ons verkoopscript. Kortom, niet mee in zee gaan.

Reacties

ENGIE Webcare 22-10-2019 - 14:33
Goedemiddag Jaap,

Erg vervelend om te horen dat het verkoopgesprek zo is verlopen. Ik wil graag met u in contact komen om dit op te lossen. Wij als ENGIE willen namelijk niet op deze manier klanten werven.

Kan u uw vraag en uw gegevens per e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Dan help ik u graag verder.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,
Leon - Webcare ENGIE
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henklammers 16-10-2019 - 13:51

Scherpe prijs en een handig appje. Om je verbruik te monitoren.

Navigatie