De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2006

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Essent zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Claudia_32 5-11-2006 - 08:50

  • Oh ja en dan nog wat: ik heb nog steeds geen jaarafrekening gehad terwijl iedereen die hier allang heeft gehad. Belde ik op, zei die man dat hij opnieuw mijn standen wilde hebben maar omdat ik niet thuis was beloofde ik terug te bellen. Krijg ik naderhand een vrouw aan de telefoon die me verteld dat ik de hele maand november nog een afrekening kan verwachten en ze de standen niet nodig hebben.
  • Ieder mens dat daar werkt zal me een ander antwoord geven omdat ze geen van allen weten hoe het nou werkelijk moet!
  • Allemaal van die vage verschillende antwoorden, nee daar word een klant wijzer van!!!
Claudia_32 5-11-2006 - 08:48

  • Essent???
  • Gadver praat me er niet van!
  • Het meest recente gedoe met ze, begon gisteravond om 22.30 toen de zenders wegvielen op tv en mijn telefoon en internet waren weg! Tot vanmorgen kwart over 7 toe!!!
  • Essent, @home, ene pot nat!
  • Ik had laatst een achterstand van mijn tv geld van 0,69 cent en daarvoor werd ik afgesloten! Van tv, maar ook van mijn internet en telefoon!!! Terwijl dat twee aparte rekeningen zijn! En ik kan mooi 55 euro aansluitkosten gaan betalen omdat hun te lam waren om mij te verwittigen via een accept dat ik een "achterstand" had van 0,69 hele euro centen!
  • Gelukkig heb ik goede buren van wie ik een kabeltje kreeg zodat mijn kleine kinderen nog naar hun tekenfilms konden kijken.....
gina 3-11-2006 - 17:23

  • hoi allemaal ik lig al anderhalf jaar met essent in de clins en ben nu afgesloten van gas en stroom en heb geen schult bij hun maar dat is schijnbaar niet duidelijk steeds als ik bel of mail krijg ik vaage andwoorden of gewoon helemaal geen andwoord maar ondertussen leef ik in het derde wereld gebied in mijn eigen huis en hebben hun de touwtjes in hande er is zelfs al een rechtzaak geweest en toen ze zagen dat hun fout zaten en wij aan de winende hand waren hebben ze uitstel bij de rechter aangevraagt en gewoon de rekeningen die voor de rechtbank waren en kosten en alles wat er omheen hangt naar een duurwaarder door gestuurt en nu zit ik met een rekening van 1500 euro in mijn maag en hebben hun weer een smoes van dat het eerst betaald moet worden voor we weer eens aangesloten kunnen worden ik kan wel zeggen mijn huwlijk is door heel dit gedoe ver naar de knoppen gewoon omdat je niet kunt leven zoals het hoort ik kook voor vijf personen op een houtkachel en heb via mijn buurvrouw een kabbeltje zodat we een beetje tv kunnen kijken en ik mijn frietpan in bad kan hangen om een beetje warm water in bad te kunnen krijgen en niemand van essent maakt zich hier ook maar enigsinds druk om ik ben in de herfst vakantie een weekje naar een huisje geweest om even tot mezelf te komen en de grootste vakantiegevoel was hoe raar het ook klinkt de lichtknoppen en een warmgevult bad mijn zoon lag gewoon 4 keer per dag in bad terwijl er een mega zwembad op het park was kun je nagaan bedankt essent
alfons 24-10-2006 - 18:53

  • Essent is het arroganste bedrijf dat er is nooit mee in zee gaan.
  • Ik ben pas in een woning komen wonen en heb gas en licht afgenomen van oxxio nu heeft echter essent mijn netwerk kosten op naam van de vorige bewoner gezet en verplicht mij nu om de schulden van de vorige bewoner te betalen en wil mij niet als nieuwe klant bij hun registreren en mij een eigen klantnummer geven zodat ik mijn netwerk kosten op mijn eigen naam kan betalen en dreigen me nu gewoon af te sluiten van gas en licht terwijl ik mijn gas en licht gewoon op tijd betaal aan oxxio.
  • Heb alle netwerkbeheerders gebeld in nederland en hun dit voorgelegd en alle zeggen ze dat het niet mag om een contract van iemand anders over te schrijven op een ander zijn naam essent beweerd echter dat dit wel mag en zegt dat de andere netwerkbeheerders niet weten waar ze het over hebben, zijn volgens essent allemaal dom.
  • *** bedrijf
senya 8-8-2006 - 13:28

  • waardeloze klantenservice.Zeer lang aan de lijn en uiteindelijk niet geholpen. Essent berekende spontaan levering gas, terwijl ik dit via een andere firma heb. Om dit recht te zetten heb ik alles zelf kunnen regelen. Waardeloos!!! Inmiddels Essent afgezegd!!
Yvette 27-7-2006 - 01:30

  • waardeloos!! p.o vergeten mijn voorschotbedrag op postbank.nl te verhogen ivm gewijzigde voorschotnota. Dus te weinig betaald. Na de herrinering direct betaald, maar per ongeluk naar essent kabelcom. Twee week later: E 15,00 boete, ze willen niks horen van de vergissing, te laat is te laat. Ik ga overstappen!!
Geert 8-7-2006 - 20:52

  • Bwah... Uitgekotst.
  • Essent, Essent Retail Energie, Essentkabelcom, Essentklantenservice (DIE HELEMAAL). Als je wegloopt hou je Essent Netwerk over. Dat helpt. Maar het blijft Essent.
  • Eerst graaien en graaien... Essent als Big Brother everywhere. Nou moeten ze splitsen. Essent Retail Energie met zijn klantenservice helpt u NIET mee.
  • Elektran wel, wat een verademing!
johan 13-4-2006 - 16:28

  • Nooit geen problemen gehad. Van tijdelijke aansluiting naar vast werd netjes en vlot afgehandeld.
  • Vaak aanbiedingen gehad van andere leveranciers maar ik denk dat ik nog wel even blijf. Van ruilen komt huilen wordt er gezegd. Niet de goedkoopste maar geen kopzorgen.
  • Laat de overheid de energie premie maar eens zakken.
Kocken Herregodts 28-2-2006 - 21:19

  • Na verhuizing en opzegging van essent bleven de bank afschrijvingen gewoon doorgaan!Div. mails en telefoontjes en zelfs een aangetekende brief ten spijt. Nu het mooiste, mijn vriendin die dit is overkomen is van limburg naar brabant verhuist(naar mij dus)en u raad het al....mijn energie nota wordt nu automatisch zonder toestemming van haar rekening afgeschreven! Essent, ik stop bij jullie, zoén administratieve klerebende, jullie moesten jezelf kapot schamen....en de frustraties en het extra werk
PC van Ulzen 17-2-2006 - 12:30

  • Mijn moeder van 84 jaar oud krijgt van Essent rekeningen voor een pand dat sinds 1 juli 2005 niet meer haar eigendom is en dat tussen 4 maart 2004 en 1 juli 2005 onbewoond was. De meterstanden moesten geschat worden, maar dat is gebeurd op basis van een bewoonde situatie. Essent weigert de factuur aan te passen en dreigt nu met afsluiting van gas en elektriciteit in de nieuwe woning van mijn moeder, met behulp van een deurwaarder. Alle facturen voor het nieuwe adres zijn keurig voldaan.

Navigatie