De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2007

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Essent zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Mitch 20-8-2007 - 12:54

  • Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al bij essent.Ooit eens een herinnering gehad van fl.0.35 die ik persoonlijk in Emmen ben wezen betalen. Was alleen maar grappig eigenlijk. Ik betaal altijd automatisch. Ook wel 15 jaar geleden een fout geweest waarbij ze mijn maandbedrag en dat van buren van mijn rekening afschreven. Ze kwamen het toen persoonlijk aan de deur brengen die buren hebben een bedrijf dus het was een groot bedrag. Keurig hoor. Als je ergens een probleem heb wat natuurlijk altijd kan het zijn daar ook maar mensen. Hoewel veel door computers gedaan wordt. Lees ik hier ook een bericht van iemand die nog 1500 euro moet betalen is afgesloten en haar huwelijk loopt daardoor op de klippen. Kom nou gauw zeg. Daar heeft essent toch niets mee te maken. Moet je samen maar problemen oplossen. Ik ben net gebeld door een andere leverancier en ik moet zeggen je wordt wel wakker als ik overstap naar b.v. Oxxia scheelt dat 200 euro per jaar. Ik ga eerst nog even verder neuzen. Jullie ook allemaal succes.
Formulierenman 27-7-2007 - 23:17

  • De Essent netwerktarieven 2007 zijn gelijk aan de Essent netwerktarieven van 2006!
  • Dit bericht is te lezen op http://www.essentnetwerk.nl/content/netwerk/new/netwerk/actueel/nieuwsarchief.html
  • De netwerktarieven site van Essent Netwerk is dus niet correct, maar deze tarieven worden wel in rekening gebracht.
  • Gelet op de honderdduizenden aansluitingen zal de winst van Essent waarschijnlijk dit jaar opnieuw een record hoogte bereiken. Ik heb thans een conflict met Essent Netwerk over o.a. de netwerktarieven van 2007.
  • Wordt vervolgd!!
jellyy 13-2-2007 - 12:31

  • Ik kreeg vorige week mijn jaarafrekening in huis, 461,68 bij betalen! Ik schrok me rot, ik keek op mijn jaarafrekeing van vorig jaar en op mijn eigen bijgehouden stand van dit jaar en wat schetst mijn verbazing? Ik heb maar ietsje meer verbruikt als een jaar geleden,maar betaal wel 40,- pm meer als toen! Ik moet dan op zijn minst quit spelen.En wat blijkt op de jaarafrekening hebben ze op het dagtarief 2054 en op nacht 1085 teveel gezet, hoe ze aan deze cijfers komen?? via Rendo worden deze cijfers opgenomen en verzonden aan Essent,Rendo hierop gebeld blijkt dat zij dezelfde standen hebben als ik, dus hoe komt essent aan deze andere cijfers?? Nu moet ik min 6 weken wachten tot er uitspraak is van wijziging jaarafrekening! Ze hebben wel uitstel van betaling aangevraagd dit mag steeds maar voor een maand. Dus hoef eerst nog niets te betalen. ik ga de voorschot maar opzij zetten want ze konden niet zeggen als ik terug krijg en hoeveel het bedrag nu gaat worden,anders zit ik straks met achterstallige betalingen.Ik kijk nu rond voor een goedkopere leverancier maar vind het best eng want ze zeggen niet voor niets van ruilen komt huilen.
fritzy 23-1-2007 - 02:21

  • Heb het helemaal gehad met Essent. Mei 06 geconstateerd door bijbetaling dat de meter stuk was. Na veel bellen, mailen eindelijk iemand gevonden die mijn verhaal wilde aanhoren! Kon niet volgens E, meters gaan niet stuk en doen ze dat wel dan gaan ze langzamer lopen !!! Wat een opmerking zeg, had mijn zoon van zes beter verzonnen. Lag het niet aan het waterbed of stond de wasdroger continue aan, had ik al gechecked of er niet werd afgetapt!!! Een energieadviseur zou de oplossing bieden, de naam alleen al doet vermoeden dat er niet serieus werd omgegaan met de klacht, inmiddels is het oktober!! Hij zou mij bellen, maar uiteindelijk heb ik `m via-via zelf gebeld, dit omdat de eerste afspraak mislukte. Meneer de adviseur belde mij nl op m`n werk Hij belde op woensdag, omdat het contact mislukte stelde hij voor twee weken later terug te bellen! Misschien zou E met de winst extra adviseurs in kunnen huren. Uiteindelijk wist ik een medewerkster aan het verstand te peuteren dat er iets mis was met de meter. Krijg je de gangbare procedure, zelf kosten betalen en bij gebleken gebrek krijg je de kosten terug. En of de meter stuk was, de monteur had zoiets nog nooit gezien! Intussen is het december en ontvingen wij een brief van E waarin we de laatste 2 jaren!? verrekend kregen. Het is nu januari en heb nu het te veel betaalde ontvangen, niet eens met rente. Moest direct alweer bellen omdat de boeven maar alvast het voorschot hierop hadden ingehouden. Zakkenvullers!! ga zeker switchen

Navigatie