De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Essent zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

C. Eggermont 20-12-2008 - 15:10

  • Ik ben nog steeds heel tevreden over Essent. Heb wel eens problemen gehad met verkeerde meteropname en ook wel eens slechte medewerkers aan de lijn gehad, maar uiteindelijk ben ik altijd goed geholpen. Je kunt probleemloos zelf je voorschotbedrag bepalen.
A.A.Gortmans 9-12-2008 - 18:05

  • Kan de kostenberekeing niet printen!!!
Pieter Ebus 8-9-2008 - 17:24

  • Op advies van Essent met het oog op de alsmaar stijgende prijzen 2 jaar geleden mijn tarieven vastgezet voor 3 jaar ervaring: geld verdiend dus klasse advies van Essent. Ben natuurlijk wel benieuwd wanneer de 3 jaar voorbij zijn welk ik aanbod ik dan krijg dus Essent............begin maar alvast met jullie huiswerk!!!
ikbenwe 29-8-2008 - 11:32

  • Essent - nooit meer. Alles goed als als niets aan de hand, ze trekken van me double laatste maanden en ik kreeg geen uitleg , zelfs met aangetekende brief, probier maar zelf te bellen naar klantendienst, wat kreeg je van daar;-we bellen je terug zo spoed mogelijk , 6 maanden geen gehoor!!
  • 6 maanden dats is geen 6 dagen! ik ben zo gellukkig dat over 1 maand ik ben vanaf!! Veel success met experimenteren!
Jan Berg 21-4-2008 - 09:03

  • AHome van Essent krijgt ook een 10 met een griffel
Jan Berg 21-4-2008 - 09:01

  • Essent niets op aan te merken. Nooit geen problemen gehad, ook niet met Essent. Essent krijgt van mij een 10 met een griffel
Formulierenman 5-4-2008 - 00:08

  • Naar aanleiding van de informatie - m.b.t. de Essent netwerktarieven 2007 - op de website van Essent Netwerk is een klacht tegen Essent Netwerk ingediend. De klacht is volgens klager dat betreffende tekst van Essent Netwerk onduidelijk, onvolledig en misleidend is. De klager is in het gelijk gesteld. De Reclame Code Commissie beveelt Essent Netwerk aan niet meer op een dergelijke wijze reclame te maken. E.e.a. staat beschreven in Dossier 08.0004 van de Reclame Code Commissie.
hr feenstra 7-3-2008 - 16:53

  • vorig jaar overgestapt naar essent, ze hadden een mooie aanbieding. allemaal prima geregeld. heb via internet mezelf aangemeld, daarna netjes een bevestiging gehad. klantenserivce neemt meteen de telefoon op, ik ben tevree.
Peter Zandstra 1-2-2008 - 12:37

  • Ik neem al jaren energie af bij Essent, in al die jaren nog nooit storing gehad. Toen ik eens een vraag over mijn verbruik had, werd ik netjes te woord gestaan en van prima advies voorzien. Ook kan ik nu via internet al mijn verbuiksgegevens invoeren en controleren of ik nog op plan zit, zodat ik aan het eind niet voor verrassingen kom te staan. Volgens mij zijn ze niet het allergoedkoopst, maar alle extra service neem ik dan graag mee. Ook de betrouwbaarheid van zo`n groot bedrijf spreekt me aan, kortom: voor mij geen ander dan Essent.

Navigatie