De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Essent zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Peter 27-8-2009 - 13:00

  • Ben al sinds 1975 bij Essent ( voorheen Mega Limburg)en heb nog nooit problemen gehad met de afrekeningen. Zelfs niet toen ik een omvoorziene correct hoge afrekening kreeg. Deze kon ik in termijnen betalen. Ook toen dat een keer niet uitkwam werd de € 25,-- incasso kosten kwijtgescholden. Medewerkers altijd zeer correct en beleefd aan de telefoon. Ik heb gekeken naar diverse zogenaamde goedkopere energie aanbieders maar als ik al die reacties lees van mensen die zijn overgestapt, dan blijf ik toch maar lekker bij Essent. De energoetarieven zullen de komende jaren vrijwel zeker stijgen. Ik heb nu een 5 jarig contract afgesloten tegen een vaste energieprijs voor stroom en gas. Ik weet in ieder geval waar ik aan toe ben. Alle overstappers veel succes.
Olaf 22-7-2009 - 23:19

  • Vele websites bekeken en collega`s gesproken. Samenvattend kan ik zeggen ik lekker bij Essent blijft; het ouderwetse variabele tarief per 1 juli gedaald. Het verschil is nu nog Euro 300 p jaar. Heb wel het voorschot (is conservatief) met -20% verlaagd, je moet wel 2 inloggen (iedere keer -10% doen).
Johan 7-6-2009 - 13:56

  • Olaf, overweeg Main Energie eens. Die regelt alles perfect.
Olaf uit Bergen op Zoom 7-6-2009 - 13:51

  • Ik blijf lekker bij Essent. Wat een pure "maffia" praktijken door die zogenaamde goedkoper leveranciers. Lees die duidezenden reacties maar eens wat er allemaal fout gaat. In deze tijd van Bill Gates / computertijdperk begrijp ik niet waarom er zoveel fout gaat..
  • Ik dacht flink te besparen (5600kWH en 2300m3 gas per jaar), volgens u ca 1000 Euro p, jaar vergelijken met mijn huidige Essent.Al die goedkoper leveranciers klopt HELEMAAL niets van, heeft u wel eens alle honderden commentaren en problemen van die mensen gelezen ? die overgestapt zijn.
  • Kunt u een goede leverancier geven, met weinig problemen zoals Essent ??????
  • Groeten,
  • Een (nu nog) ontevreden bezoeker op uw website. (uit Bergen op Zoom)
Opmerking van Gaslicht.com 7-6-2009 - 23:52
bericht ingekort
Jan 14-1-2009 - 00:04

  • Wij zijn al jaren bij Essent. Ik ken veel mensen die veel geld wilden besparen door een andere leverancier te kiezen. Na de jaarafrekening bleek het telkens om slechts een paar euro te gaan, maar de meeste waren de wanhoop nabij door foute facturen, geen of dubbele voorschotten, frustratie door addertjes onder het gras en dreigen afgesloten te worden omdat bij de netwerkbeheerder geen leverancier had door gekregen.
  • De laatste tijd krijg ik veel energieleveranciers aan de lijn die me voor gek verklaren omdat we teveel betalen bij Essent. Ik heb net weer een uurtje rondgekeken op deze site. Conclusie: Laat mij dan maar lekker een tientje teveel betalen op een totaal bedrag van bijna €3000 per jaar.

Navigatie