De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Essent zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
jan mulder 30-12-2012 - 21:14
Overgestapt via Gaslicht.com

  • zoals het hoort gewoon goed en snel.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
zwart 30-12-2012 - 17:30

  • je hebt bij gaslicht.com een duidelijk overzicht van de aanbieders en de maandlasten die daarbij horen
Beoordeling
4
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 3
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
y. valent 30-12-2012 - 16:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk 30-12-2012 - 13:48

  • De overstap van Nuon naar Essent is uitermate gladjes en correct verlopen. De afrekening van Nuon is reeds afgewikkeld en de leveringsovereenkomst met Essent heb ik reeds gearchiveerd. Het welkomstcadeau van Essent is zeer snel overgemaakt. In één woord: Vlekkeloos!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 8
Facturering: 10
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Herman 30-12-2012 - 11:03

  • na contract verlopen was een leuke aan bieding gehad van essent,daarna op gaslicht een internet aanbieding gezien van essent die goedkoper was na telefonisch contact heeft essent dit zonder problemen omgezet.
  • ben zeer tevreden over essent
  • en betaal nu é 16 minder per maand
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bas Versluis 30-12-2012 - 00:50
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Doen!
  • Duidelijke schriftelijke communicatie, heldere website met eigen "mijn essent".
Beoordeling
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 8
Klantenservice: 9
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E. Castelijns 29-12-2012 - 21:36
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Overstap is snel geregeld. En goede klantenservice (belt na om te checken of alles naar wens is verlopen)
  • Geen
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rik 29-12-2012 - 17:54
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Alles snel en soepel geregeld
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H. Schaefer 29-12-2012 - 16:14

  • Goed geregelde overstap
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
william 29-12-2012 - 16:08
Overgestapt via Gaslicht.com

  • prima info
  • snel geregeld
  • -

Navigatie