De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Essent zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 7
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Lieke 30-12-2013 - 19:49

Ben zeer tevreden over Essent. Heb in de afgelopen jaren een misrekening gehad van de heffingskorting. Dit gemeld bij de klantenservice van Essent, de jaarafrekeningen zijn vervolgens binnen afzienbare tijd herzien en het volledige bedrag is teruggestort. Omdat ik nog steeds een variabel contract had vandaag contact opgenomen met Contract Check en zij hebben mij een goed aanbod gedaan dat echt niet duurder is dan bij andere aanbieders, waardoor ik besloten heb opnieuw een jaarcontract bij Essent af te sluiten.

  • Goede service en een goede prijs.
  • Het zou beter zijn geweest als Essent mij zelf had benaderd om van een nieuwe aanbieding gebruik te kunnen maken.
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Andre 18-12-2013 - 21:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede en betrouwbare energieleverancier met een goed bereikbare klantenservice in tegenstelling tot vele andere energieleveranciers.
Overstap ging soepel via gaslicht.com en Essent zelf, overstap van dubbeltarief ging vlekkeloos en tegen een zeer scherp tarief.

  • Scherpe aanbieding van een betrouwbare leverancier, gaf de doorslag
  • Geen verbeterpunten, ieder jaar met een nog scherpere aanbieding komen ;-)
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 8
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marco 16-11-2013 - 15:30
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap ging prima, alles duurde misschien een week of 6. In ons geval scheelde het toch al gauw 300 Euro op jaarbasis.

Beoordeling
7
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
T.A.G. Laan 29-10-2013 - 19:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk en heldere facturering

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
John 26-10-2013 - 14:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Essent is een zeer betrouwbaar bedrijf, ik heb er 25jr gewerkt.
De prijsstelling was ook goed.

  • Goede prijs.
  • Betrouwbaar bedrijf.
  • Overstap liep vlekkeloos.
  • Geen.
Beoordeling
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
OE Haakma 25-10-2013 - 22:10
Overgestapt via Gaslicht.com

prima overstap, geen enkel probleem

  • juiste afhandeling - opzegging ging automatisch en goed
Beoordeling
7
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J Pals 25-10-2013 - 21:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Altijd klant geweest van Essent. In 2012 een overstap gemaakt naar NUON vanwege een aanbieding. Nu in 2013, om dezelfde reden, weer de overstap gemaakt via Gaslicht.com naar Essent

Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 9
Overstapproces: 5
Facturering: 9
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
C.G.M. van Dun 25-10-2013 - 15:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij NEM werd er met meterstanden gewerkt die niet klopten.
Daardoor bij overstappen veel problemen gehad!

  • Duidelijk en ook online alles te zien en evt. te veranderen
Beoordeling
4
Klantenservice: 5
Online dienstverlening: 3
Klachtenafhandeling: 5
Overstapproces: 3
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
E.Jonker 25-10-2013 - 11:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik had in de overschrijving aangegeven naar enkel tarief te willen voor de stroom. Omdat ik 2 tarief stroom had ging men er van uit dat ik dat zo wilde houden???????? Ik heb er weken over moeten doen om dit rechtgezet te krijgen.

  • na weken toch via telefoon kunnen regelen
  • Lees in de aanmelding wat de klant wil en doe dat gewoon. bij twijfel even contact opnemen met de klant maar niet zo maar wat aannemen.
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Brandon 30-9-2013 - 11:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk geregeld en vriendelijke en klantvriendelijke klantenservice!

Navigatie