De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Essent zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
4
Klachtenafhandeling: 3
Overstapproces: 4
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 4
Facturering: 3
Klantenservice: 3
Online dienstverlening: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Laurentiu Hadirca 28-12-2015 - 12:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Everything seems fine, BUT - it would be GREAT to have an interface in ENGLISH, with Essent ! Especially for a city as diverse and expat-oriented as The Hague, this is long overdue! Thank you in advance for considering this!

  • No English interface is a big minus. Any first energy provider who arranges this, will immediately get a LOT of new customers, from among the expat community.
Beoordeling
5
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 10
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Hans Janssen 24-12-2015 - 14:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Onduidelijke weergave van korting die inderdaad misleidend was.

  • Terugdraaien ging prima
  • Heldere en duidelijke communicatie
Beoordeling
10
Facturering: 8
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joost 24-12-2015 - 10:37
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap was tot in de puntjes goed geregeld en ik had er verder geen omkijken naar. Via email en sms ben ik op de hoogte gesteld van de verschillende fases.

  • Zeer scherpe prijs. Duidelijke informatie. Alles wordt voor je geregeld.
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 9
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M.P.E Beckers 23-12-2015 - 21:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs/kwaliteitverhouding is goed.
Alles tot nu toe uitgevoerd zoals afgesproken.

  • Alles is keurig mogelijk digitaal af te handelen.
  • Kreeg na de overstap van de vorige leverancier ook weer de vraag om weer opnieuw de meterstanden door te geven.
  • Terwijl vermeld was dat de nieuwe aanbieder dit met de vorige leverancier zou afhandelen.
  • Door dit communicatie probleem rees de vraag of ik 14 dagen niets verbruikt had!
  • Ik kan natuurlijk niet de tweede keer een andere meterstand doorgeven.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Chantal Subnel 23-12-2015 - 17:11

Over het algemeen zeer tevreden.

  • Ze doen wat ze beloven.
  • Wij hebben meerdere woningen, maar kunnen niet profiteren van aanbiedingen op meer dan één adres. Dat is raar, want we zijn dus een goede en grotere klant. We zijn verplicht om overal verschillende leveranciers te hebben als we gebruik willen maken van een aanbieding. Misschien kunnen jullie daar iets in veranderen?
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 6
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M. Lokhorst 23-12-2015 - 13:53
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is zonder enig probleem verlopen.

  • De lage prijs ten opzichte van mijn oude leverancier.
  • De eerste incasso werd een maand te laat geïncasseerd (na 1 1/2 maand dus) waardoor ik verwacht aan het einde van de rit bij te moeten betalen.
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 5
Prijsstelling: 5
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Bert Dijkstra 23-12-2015 - 13:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Altijd gedacht nooit weer terug te gaan naar Essent, echter dankzij gaslicht.com weer terug op het oude nest.

  • Het is de prijs die het hem doet.
  • Nog niet ontdekt.
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B. Visser 23-12-2015 - 12:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Scherpe prijs, keurig, geruisloze overstap geregeld. De juiste informatie op tijd en helder verwoord.

  • Scherpe prijs
  • Zeer goede communicatie
  • n.v.t.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Douwe 23-12-2015 - 11:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Vlekkeloze overstap; nergens achteraan gehoeven.

  • Zeer eenvoudige overstap
  • Geen
Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frederik kornalijnslijper 22-12-2015 - 21:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Net zo soepel overgestapt als een paar jaar geleden.

Zeer tevreden ..

  • Soepele overstap goede dienstverlening

Navigatie