De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
FENOR

FENOR reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over FENOR? Lees hier de FENOR ervaringen en reviews. Is FENOR uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over FENOR achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van FENOR zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over FENOR

10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad FENOR aan
T. Drok 16-4-2019 - 21:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Fenor stuurt superduidelijke nota's

8
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad FENOR aan
saritha Gopie 2-4-2019 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Duurzame energie.

  • Op zich kan je op de site diverse nodige informatie terugvinden.
  • In vergelijking met de andere grote leveranciers is er minimale informatie op de website. Op zich is het voldoende en kan ik ermee uit de voeten. Maar het kan de professionaliteit wel verbeteren als er meer informatieve informatie beschikbaar zou zijn. Tips etc.
3
Klantenservice
2,0
Online dienstverlening
2,0
Overstapproces
2,0
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
2,0
Anoniem 1-4-2019 - 14:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij overstappen reageerde Fenor zo lat dat bleek dat deze leverancier de bedenktermijn van de andere had laten passeren. Zij wilde geen inspanningen verrichten met hen te contacten om het probleem op te lossen..,!

  • Geen
  • Zeer trage en via verl schakels lopende communicatie per mail. Trlefonisch contact welhaast onmogelijk.
8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Ik raad FENOR aan
jan kuijpers 1-4-2019 - 12:55
Overgestapt via Gaslicht.com

ben zeer persoonlijk behandeld,dit was voor mij een verrassing

  • zo doorgaan
  • nvt
5
Online dienstverlening
3,0
Prijsstelling
5,0
Facturering
9,0
Overstapproces
5,0
Klachtenafhandeling
3,0
Klantenservice
3,0
J. Diederen 31-3-2019 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij de offerte was de aangeboden gasprijs aanmerkelijk lager dan de later in rekening gebracht. Bij navraag hoe dit kwam :GEEN ANTWOORD

Opmerking van Gaslicht.com 1-4-2019 - 08:57
Houdt er rekening mee dat per 1 januari 2019 de overheidsheffingen op gas erg gestegen zijn. Dit is met ongeveer 7 cent per m3. Uiteraard mag u ook het contract sturen naar info@gaslicht.com. Dan kijken wij deze graag na.
8
Prijsstelling
7,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
6,0
Hans ten Berge 30-3-2019 - 15:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging goed. Kreeg alleen een mail met een verkeerde link naar http ipv https mijn fenor.

  • Mooie online omgeving.
  • Uitsturende mails links checken
6
Klantenservice
6,0
Prijsstelling
7,0
ton 30-3-2019 - 13:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Jammer dat ik de klantenservice van Gaslicht.com niet hiermede beoordeel.
Want dat was echt slecht.

Opmerking van Gaslicht.com 1-4-2019 - 08:35
Jammer dat u onze service als slecht ervaren heeft. Wij zien dat u contact met ons gehad heeft. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken op 0342 411 350 of per mail naar info@gaslicht.com.
8
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
6,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Klantenservice
6,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad FENOR aan
Jo 30-3-2019 - 10:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles snel en perfect geregeld

  • Snelheid
  • Telefonische bereikbaarheid
8
Klachtenafhandeling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
8,0
Philip 30-3-2019 - 10:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Good energy provider that even sends energy saving tips

7
Online dienstverlening
7,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
7,0
S.I.Kerkhof 29-3-2019 - 18:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog niet zo lang client,dus even afwachten maar ! De grote afrekening moet nog komen ,daarna kan ik pas echt beoordelen

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie