De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Gewoon Energie

Gewoon Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Gewoon Energie? Lees hier de Gewoon Energie ervaringen en reviews. Is Gewoon Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Gewoon Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Gewoon Energie!
Welkomstpremie € 360
€ 5228,53
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
68% van 19 klanten beveelt aan.
11% misschien 21% niet

Klantervaringen over Gewoon Energie

8
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Janny Van Braam 15-6-2022 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Aangezien we in maart zijn overgestapt kan ik niet aal vragen beantwoorden

  • Duidelijk dashboard

Reacties

Gewoon Energie Webcare 15-6-2022 - 13:51
Beste Janny van Braam,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
6
Facturering
5,0
Prijsstelling
5,0
Overstapproces
8,0
Mario 27-5-2022 - 10:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Was snel verlopen de overdracht.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 30-5-2022 - 06:32
Beste Mario,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
8
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Alex Snijer 27-5-2022 - 09:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Sinds 11 maart klant. tot nu toe ( 27mei) geen enkel inzicht in verbruik en teruglevering. Bij vorige leverancier was en na 2 dagen volledig inzicht.

  • Gewoon dagelijks meter uitlezen en klant informeren.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 30-5-2022 - 06:31
Beste Alex Snijer,

Hartelijk dank voor de review!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

De meterstanden lezen wij elke eerste van de maand uit voor het maandelijks energierapport. Vanwege de startdatum, zal het eerste uitlees moment dan ook op 01-05-2022 en op 01-06-2022 zijn. Het eerste maandelijkse energierapport, zal dan ook rond 20-06-2022 voor u klaar staan. Tevens kunt u gratis een account aanmaken op www.slimmemeterportal.nl om zo uw verbruik in te kunnen zien. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dit dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Gewoon Energie aan
P.A.A. Muselaers 25-5-2022 - 15:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijsontwikkeling algemeen en positieve indruk van eerdere reviews.

  • Overstap verliep soepel en ook omrekening van fiscale tegemoetkoming naan maandbedrag ging correct.
  • Zie er geen.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 27-5-2022 - 06:35
Beste P.A.A. Muselaers,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise.
Team Gewoon Energie
4
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
4,0
Overstapproces
6,0
Facturering
5,0
Klantenservice
1,0
Maarten 25-5-2022 - 12:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen adequate klantenservice

  • prijsstelling
  • Geen adequate klantenservice

Reacties

Gewoon Energie Webcare 27-5-2022 - 06:33
Beste Maarten,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens om met u in contact te komen. Wellicht heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice. Indien u uw review wenst te bespreken verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie.
5
Overstapproces
6,0
Klachtenafhandeling
6,0
Facturering
5,0
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
3,0
Klantenservice
3,0
hm Ruizendaal 25-5-2022 - 09:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Nu, gewoon energie is telefonisch NIET bereikbaar.
Is ook niet mogelijk!!!!
geen gespecificeerde nota's
je weet nooit wat je betaald aan gas of elektra
wat je hebt teruggeleverd aan elektra enz alles zeer onduidelijk
moet maar afwachten hoe de eindnota eruit ziet.
maar ik weet zeker dat ik het eenjarig contract niet verlengd, alles is te onduidelijk..
ook de klantenservice via online kan je geen directe vragen stellen.
wel prettig, je kan online je maandelijkse betaling bijstellen

  • je kan maandelijks de voorschotten bijstellen.
  • de hele service, duidelijkheid in wat je betaalt
  • bedragen zichtbaar
  • verbruik zichtbaar
  • teruglevering zichtbaar
  • gewoon in het maandelijkse overzicht, nu is alles wat duister, ook wat ik nu voor gas en elektra betaal met m3 of kw

Reacties

Gewoon Energie Webcare 27-5-2022 - 06:30
Beste h.m. Ruizendaal,

Hartelijk dank voor uw review.

Helaas staan er onvoldoende gegevens in uw review om met u mee te kijken wat er aan de hand is.
Wij staan graag voor u klaar om met u mee te kijken, wij verzoeken u hiervoor telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 070 24 00 677.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie.
9
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
10,0
Ik raad Gewoon Energie aan
I.lenos 25-5-2022 - 08:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles zeer soepel verlopen,gewoon zoals het hoort.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 27-5-2022 - 06:21
Beste L. Lenos,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise.
Team Gewoon Energie
9
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Bernard Castellon 19-5-2022 - 09:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik zit al jaren bij Gas licht .com en het bevalt me zeer goed.
Welgemeende adviezen en altijd bereid om mee te denken.
Ik heb al die jaren heel wat geld bespaart om eik jaar over te stappen

  • ze zijn goed te bereiken en over de informatieverstrekking ben ik zeer tevreden over.
  • ga zo door

Reacties

Gewoon Energie Webcare 23-5-2022 - 06:26
Beste Bernard Castellon,

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
10
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Hans Hoek 12-5-2022 - 13:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Geruisloze overstap.

  • Snel en eenvoudig
  • Gewoon zo doorgaan

Reacties

Gewoon Energie Webcare 13-5-2022 - 06:13
Beste Hans Hoek,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
Gewoon Energie Webcare 27-5-2022 - 06:32
Beste Hans Hoek,

Hartelijk dank voor uw reactie.

U reageert op een review van Gewoon Energie. Wij zijn niet van Gaslicht.com. Indien wij u ergens mee kunnen helpen, vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Erik Jan 8-5-2022 - 15:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Eigenlijk nog te kort een aansluiting om een oordeel te geven.

  • Overzichtelijk, scherpeprijs
  • Nog niet gevonden

Reacties

Gewoon Energie Webcare 10-5-2022 - 06:36
Beste Erik Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie