Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Gewoon Energie

Gewoon Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Gewoon Energie? Lees hier de Gewoon Energie ervaringen en reviews. Is Gewoon Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Gewoon Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over Gewoon Energie

3
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
1,0
Thijs Tullemans 21-11-2023 - 20:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Vorig jaar vast contract afgesloten, einde was 4 september jl.
Het is nu 21 november en nog steeds geen jaarafrekening ontvangen. Zeker 4 keer met klantenservice gesproken en gemaild, zou normaliter binnen 4-6 weken geregeld moeten zijn, misschien 2 weken langer wegens introductie nieuw systeem.
Steeds hetzelfde antwoord: de betreffende afdeling is er mee bezig, u krijgt een e-mail wanneer de rekening klaar is.
Ik krijg minstens 1000€ terug, en vermoed kwade opzet om zo lang te wachten.
Ik zal ook een formele klacht indienen bij de Geschillencommissie, maar raad eenieder af om met Gewoon Energie in zee te gaan .

Voor de gewoon energie mensen die meelezen: klant nummer is 7005435.

Pruts club dus dat Gewoon Energie

Reacties

Gewoon Energie Webcare 30-11-2023 - 13:05
Beste Wim de Jong

Wij hebben een systeemmigratie gehad en dit heeft voor vertragingen gezorgd met de uitbetalingen van de teruggaves. De systeemmigratie heeft juli plaatsgevonden voor Gewoon Energie en begin tot mid november plaatsgevonden voor Innova Energie. Als u een factuur heeft van de teruggave is dit ook niet hetzelfde geval. Wij staan graag voor u klaar om met u mee te kijken, wij verzoeken u hiervoor telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Gianna
Team Gewoon Energie.
Gewoon Energie Webcare 22-11-2023 - 12:01
Beste Thijs Tullemans,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest. Het is niet het geval dat dit met kwade opzet is gedaan. In juli zijn wij van landschap verandert en sindsdien hebben wij een externe bedrijf die de facturen voor ons aanmaakt. Nu is het gebleken dat er een interne fout is geweest en de eindnota geen factuurnummer heeft waardoor de eindnota niet door het systeem heen kan worden gezet. Hiervoor hebben wij al tickets ingediend en nu wachten wij op de verwerking hiervan. Wij begrijpen dat het inderdaad al een tijd terug is en doen ons best om dit zo snel mogelijk voor u afgehandeld te hebben. Ik zal dit ook nou in de gaten houden om nog erop terug te komen bij u.

Met vriendelijke groet,
Gianna
Team Gewoon Energie
Gewoon Energie Webcare 30-11-2023 - 13:04
Beste Thijs Tullemans,

Wij begrijpen dat u natuurlijk al een tijd wacht op uw eindnota en zijn nu in afwachting op de verwerking hiervan. Helaas kan dit een aantal weken duren. Wanneer er meer bekend is, zullen wij contact met u opnemen hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Gianna
Team Gewoon Energie
Thijs Tullemans 26-11-2023 - 15:33
Het is morgen 27 november, en nog geen enkele verdere reactie of oplossing.
Ik blijf hier geregeld updates geven, zodat andere mensen kunnen zien hoe de "dienstverlening" van Gewoon Energie in de werkelijkheid is !!
5
Prijsstelling
7,0
Facturering
5,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
6,0
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
3,0
J. Lelieveldt 28-8-2023 - 10:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Klantenservice is telefonisch goed bereikbaar en ze staan je prima te woord. De nieuwe online portal van Geoown Energie is drama. Als je daar via een formulier contact wilt krijgen, dan krijg je geen enkele reactie terug via de mail. De afrekening laat zeeeeeerrrrrr lang op zich wachten. Ik heb zelfs zeer sterk het idee dat ze eerst de afrekeningen sturen van klanten die moeten bij betalen. Alhoewel ik dat zeer vreemd zou vinden aangezien ik nu toch voor het 2e jaar op rij een vast jaarcontract bij ze heb afgesloten.

  • Telefonisch zeer snel bereikbaar en vriendelijke klantenservice.
  • De online nieuwe portal is een drama en de eind afrekening laat zeer lang op zich wachten.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 29-8-2023 - 07:03
Beste J. Lelieveldt,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens om met u in contact te komen. Wellicht heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice. Indien u uw review wenst te bespreken verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Demet
Team Gewoon Energie.
3
Online dienstverlening
5,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
4,0
Klantenservice
1,0
Gertjan 20-4-2023 - 16:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Termijn bedrag voorstellen dat afwijkt van werkelijkheid is gewoon oplichting. Via gaslicht.com vast contract afgesloten en beste aanbieding via Gewoon Energie. Voorstel was 350 euro met opgegeven verbruik. Later blijkt dat dit niet is gebruikt voor de berekening en dat ik dus 500 euro mag betalen - met minder verbruik.

  • Online omgeving
  • Eerlijkheid, houden mensen voor de gek

Reacties

Gewoon Energie Webcare 25-4-2023 - 06:58
Beste Gertjan,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens om met u in contact te komen. Wellicht heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice. Indien u uw review wenst te bespreken verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Demet
Team Gewoon Energie
8
Klachtenafhandeling
9,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
7,0
Ruud 28-3-2023 - 14:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima leverancier, die ook weer een jaar contract aanbied.

  • Fijne en snel bereikbare contact servies. Vriendelijk,
  • Tijdens de aanvraag wordt 155-160 eu ingeschat per maand op basis van de verbruik van het afgelopen jaar.
  • Echter de werkelijke bedrag wordt dan toch weer ingesteld op 296 eu, waarom wordt dat niet duidelijk verteld, wel als ik aan het contract vast zit en jullie zeggen dat jullie 3 jaar terug kijken.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 29-3-2023 - 06:16
Beste Ruud,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.
Wij willen u graag meer uitleg geven over uw termijnbedrag en adviseren u telefonisch contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Demi
Team Gewoon Energie
3
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
4,0
Duurzaamheid
5,0
Klantenservice
1,0
Facturering
4,0
Overstapproces
6,0
Klachtenafhandeling
1,0
Okke van der Land 10-2-2023 - 15:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik plaats maar weer een review, want reageren op mijn vorige review resulteert elke keer in een code 400 (nu 4 x).

Ik probeer de Klantenservice duidelijk te maken dat een niet aangekondigde verhoging van het voorschotbedrag van €192,- naar €456,- niet correct kan zijn. Zij claimen hierover een email gestuurd te hebben; die heb ik echter nooit ontvangen. Op mijn verzoek deze email nogmaals te sturen krijg ik als antwoord dat dit niet mogelijk is. Uitleg waarom dat voorschotbedrag zoveel omhoog moet, wordt niet gegeven. Mijn verbruik is lager dan voorgaande jaren en ook lager dan in hun offerte staat. Ik heb nu nogmaals een email gestuurd met het verzoek de verhoging van het voorschotbedrag uit te leggen.

Jammer dat Demi op deze site reageert op mijn ervaring, terwijl zij degene is die via email aangaf dat ik toch vooral in mijn spamfolder moet kijken. Mijn reactie (email) bevat mijn klantnr met de vraag WAAROM mijn voorschot zo enorm omhoog moet terwijl ik een contract heb met vaste tarieven en mijn verbruik niet hoger is dan het bij mijn aanvraag opgegeven verbruik. Een sprong van €193 naar €456 kan, lijkt mij, niet komen door verhoogde belastingen.

Ik heb ondertussen wel contact gehad met Gewoon Energie, maar de in dat gesprek beloofde CONCRETE uitleg over waarom dat voorschot zo absurd veel hoger moet heb ik nog steeds niet gekregen. Wel werd terloops een opmerking gemaakt dat er naar het historisch verbruik (3 jaar) wordt gekeken van dit adres op het moment dat de aanvraag gedaan wordt via gaslicht.com (juni 2022). Als die 3 jaren hele kalenderjaren zijn, dan zit daar dus 1 jaar van de vorige bewoners bij.
Dat wij pas in de loop van 2020 hier zijn komen wonen en in november 2021 zonnepanelen hebben geïnstalleerd, lijkt er niet toe te doen.
Gewoon Energie neemt dus niet de moeite om concreet uit te leggen waarom dat voorschot zoveel hoger moet, maar ze nemen al wel een incassobureau in de arm om het te weinig betaalde voorschotbedrag te innen. Erg klantvriendelijk allemaal.
Gewoon Energie benadrukt dat mocht ik uiteindelijk teveel betalen, dat dit via de jaarafrekening wel weer goed komt. Als ik uitleg dat ik niet teveel wil betalen omdat ik al een keer het schip ben ingegaan met een energieleverancier die failliet is gegaan, dan wordt ook dat genegeerd.

  • Als iemand meerdere keren aangeeft uitleg te willen, blijf dan niet suggereren dat de email in de spamfolder terecht is gekomen, maar geef uitleg. Het is wel heel toevallig dat alle emails van gewoonenergie wel aankomen, maar deze nou net toevallig niet.
Opmerking van Gaslicht.com 13-2-2023 - 08:15
Beste meneer Van der Land,

Dank voor uw bericht en wat vervelend dat u hierin terecht gekomen bent. U geeft aan dat u in gesprek bent met Gewoon Energie en wilt u het laten weten als u er met hen niet uitkomt?
U mag dan mailen naar info@gaslicht.com zodat we er voor u achteraan kunnen gaan.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com

Reacties

Gewoon Energie Webcare 15-2-2023 - 07:15
Beste Okke van der Land,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens om met u in contact te komen. Wellicht heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice. Indien u uw review wenst te bespreken verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Demi
Team Gewoon Energie.
6
Facturering
6,0
Overstapproces
7,0
Online dienstverlening
6,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
6,0
Hans 8-2-2023 - 13:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze waren de enige die een jaarcontract aanboden.

  • Jaarcontract
  • Trage reactie op (e-mail)vragen.
  • Je kunt ze niet bellen.
  • Te hoog standaard maandbedrag.
  • Te weinig communicatie tijdens de overstap.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 10-2-2023 - 07:12
Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens om met u in contact te komen. Wellicht heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice. Indien u uw review wenst te bespreken verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Demi
Team Gewoon Energie.
4
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
4,0
Facturering
6,0
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
2,0
Okke van der Land 10-1-2023 - 15:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik probeer de Klantenservice duidelijk te maken dat een niet aangekondigde verhoging van het voorschotbedrag van €192,- naar €456,- niet correct kan zijn. Zij claimen hierover een email gestuurd te hebben; die heb ik echter nooit ontvangen. Op mijn verzoek deze email nogmaals te sturen krijg ik als antwoord dat dit niet mogelijk is. Uitleg waarom dat voorschotbedrag zoveel omhoog moet, wordt niet gegeven. Mijn verbruik is lager dan voorgaande jaren en ook lager dan in hun offerte staat. Ik heb nu nogmaals een email gestuurd met het verzoek de verhoging van het voorschotbedrag uit te leggen.

  • Als iemand meerdere keren aangeeft uitleg te willen, blijf dan niet suggereren dat de email in de spamfolder terecht is gekomen, maar geef uitleg. Het is wel heel toevallig dat alle emails van gewoonenergie wel aankomen, maar deze nou net toevallig niet.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 12-1-2023 - 07:15
Beste Okke van der Land,

Hartelijk dank voor uw review.

Helaas staan er onvoldoende gegevens in uw review om met u mee te kijken wat er aan de hand is.
Wij staan graag voor u klaar om met u mee te kijken, wij verzoeken u hiervoor telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Demi
Team Gewoon Energie
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Ahm ebbers 5-10-2022 - 19:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geholpen.
Energieprijzen voor een jaar vast kunnen zetten.

  • Kosteloze hulp!!
  • Geen.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 6-10-2022 - 06:34
Beste Ahm Ebbers,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het mooie cijfer!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise.
Team Gewoon Energie
10
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Jan Krabbendam 4-10-2022 - 08:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Perfecte overstap. Timing helemaal uitstekend na overleg met medewerker gaslicht . com.

  • Al jaren perfecte jaarlijktse overstap naar de goedkoopste leverancier (ook in juli 2022).

Reacties

Gewoon Energie Webcare 5-10-2022 - 06:33
Beste Jan Krabbedam,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise.
Team Gewoon Energie
8
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Gewoon Energie aan
René 30-9-2022 - 20:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot op heden geen negatieve ervaringen bij vast jaar contact.

  • Vast jaarcontract
  • ?

Reacties

Gewoon Energie Webcare 3-10-2022 - 06:36
Beste René,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.