De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Gewoon Energie

Gewoon Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Gewoon Energie? Lees hier de Gewoon Energie ervaringen en reviews. Is Gewoon Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Gewoon Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

73% van 22 klanten beveelt aan.
14% misschien 14% niet

Klantervaringen over Gewoon Energie

10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Ahm ebbers 5-10-2022 - 19:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geholpen.
Energieprijzen voor een jaar vast kunnen zetten.

  • Kosteloze hulp!!
  • Geen.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 6-10-2022 - 06:34
Beste Ahm Ebbers,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het mooie cijfer!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise.
Team Gewoon Energie
10
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Jan Krabbendam 4-10-2022 - 08:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Perfecte overstap. Timing helemaal uitstekend na overleg met medewerker gaslicht . com.

  • Al jaren perfecte jaarlijktse overstap naar de goedkoopste leverancier (ook in juli 2022).

Reacties

Gewoon Energie Webcare 5-10-2022 - 06:33
Beste Jan Krabbedam,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise.
Team Gewoon Energie
8
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Gewoon Energie aan
René 30-9-2022 - 20:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot op heden geen negatieve ervaringen bij vast jaar contact.

  • Vast jaarcontract
  • ?

Reacties

Gewoon Energie Webcare 3-10-2022 - 06:36
Beste René,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
8
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Gewoon Energie aan
W de Jong 30-9-2022 - 12:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed geregeld.

  • Gunstige prijs.
  • Zou het niet weten.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 3-10-2022 - 06:35
Beste W de Jong,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
9
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Steph Langeveld 30-9-2022 - 11:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen probleem

Reacties

Gewoon Energie Webcare 3-10-2022 - 06:34
Beste Steph Langeveld,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
8
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Wouter Oude Geerdink 29-9-2022 - 08:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Perfect

Reacties

Gewoon Energie Webcare 3-10-2022 - 06:33
Beste Wouter Oude Geerdink,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
4
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
4,0
Klachtenafhandeling
4,0
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Ger v/d Woldenberg 29-9-2022 - 07:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog geen idee en of ervaring .wel een ding belachelijk de kosten voor een persoon ?

  • Leveren wat ze zeggen
  • Zie boven

Reacties

Gewoon Energie Webcare 3-10-2022 - 06:32
Beste Ger v/d Woldenberg,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening.

Omdat stroom en gas een sterk verband met elkaar hebben, groeit naast de gasprijs, ook de stroomprijs. Helaas heeft elke energieleverancier en consument last van de stijgende energiemarkt.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie
6
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
6,0
Facturering
6,0
Online dienstverlening
5,0
Overstapproces
7,0
Julia Teggeler 10-9-2022 - 11:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Vond het vreemd dat ik foto's moest maken van mijn meterstanden. Ben vaker over gestapt, maar dit heb ik nog nooit hoeven doen. Vooral voor ouderen niet handig.

  • Zie bovenstaande opmerking.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 12-9-2022 - 06:35
Beste Julia Teggeler,

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen uiteraard dat het niet voor iedereen even makkelijk is om foto's te sturen van de meterstanden.

De foto's van de meterstanden zijn dan ook niet verplicht, echter vragen wij hierom zodat wij de meterstanden op de foto's aan kunnen houden en zeker weten dat de meterstanden kloppen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise.
Team Gewoon Energie.
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Ben Mulder 31-8-2022 - 09:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Op het moment van overstappen was deze energieleverancier een van de weinige die nog een vast contract aanbood. De ontwikkeling van de energieprijzen laat zien dat onze keuze voor een vast contract goed was al blijft dat toch een beetje een gok.

  • Vast contract
  • Bij de vaststelling van het maandelijkse voorschot wordt te weinig rekening gehouden met de vrijwel kostendekkende opbrengst van de zonnepanelen.

Reacties

Gewoon Energie Webcare 5-9-2022 - 06:18
Beste Ben Mulder,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise.
Team Gewoon Energie
8
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Gewoon Energie aan
Janny Van Braam 15-6-2022 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Aangezien we in maart zijn overgestapt kan ik niet aal vragen beantwoorden

  • Duidelijk dashboard

Reacties

Gewoon Energie Webcare 15-6-2022 - 13:51
Beste Janny van Braam,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denise
Team Gewoon Energie

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie