Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
HEM

HEM leveranciersscore

Om u te helpen bij uw keuze, beoordeelt Gaslicht.com samen met de klant iedere leverancier middels de totale leveranciersscore. Deze score is het gemiddelde van de gemiddelde klantwaardering, leverancierswaardering en pakketwaardering. De klantwaarderingen zijn geverifieerde beoordelingen door overstappers via Gaslicht.com, de leveranciersscore is de beoordeling van experts van Gaslicht.com en de pakketwaardering is de beoordeling van de aangeboden pakketten aan de hand van een aantal criteria. Hieronder vindt u de totale leveranciersscore van HEM.

5,0
Totale leveranciersscore
De totale leveranciersscore is opgebouwd uit het gemiddelde van de Klantwaardering, onze Leverancierswaardering en onze Pakketwaarderingen van 0 pakketten.
Er is nog geen score beschikbaar
Klantwaardering HEM
De klantwaardering bestaat uit geverifieerde ervaringen door overstappers via Gaslicht.com en de mening van klanten over HEM in ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.
Er is nog geen score beschikbaar
Leverancierswaardering HEM
De experts van Gaslicht.com beoordelen HEM periodiek aan de hand van een aantal criteria, zoals de service, dienstverlening en duurzaamheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de openingstijden van de klantenservice, doorgeven van wijzigingen en de betalingen.
Er is nog geen score beschikbaar
Gemiddelde pakketwaardering (0 pakketten)
Gaslicht.com bekijkt bij alle pakketten van HEM o.a. de duurzaamheid en transparantie van de contractvoorwaarden aan de hand van vastgestelde criteria.
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie