De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Huismerk Energie

Huismerk Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Huismerk Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Huismerk Energie ervaringen en beoordelingen. Is Huismerk Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Huismerk Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Huismerk Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Huismerk Energie

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Huismerk Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Eva 14-12-2015 - 16:22

Scheelde 8 euro per maand met de huidige leverancier.

  • Keurig te woord gestaan, zowel telefonisch als mondeling (verkoper deur) die eigenlijk kwam voor een zakelijk contract. Maar omdat het bedrijf niet meer bestaat, heeft hij voor privé een en ander uitgerekend en goed uitgelegd. Niets dan lof
  • Geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 4
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Chris 11-12-2015 - 12:50

Als de 1e twee zinnen al een leugen zijn en je geen onderscheidende èchte informatie te melden hebt en enkel wat te ondertekenen met een strategisch verhaal dat elke marketeer op z'n duimpje kent, ben je aan het verkeerde adres

  • Gewoon de waarheid vertellen;
  • - Je weet helemaal niet zeker dat ik 450 euro kan besparen
  • - Het is niet waar dat de overige mensen in de straat al overgestapt zijn
  • - Je hebt niet net de buurvrouw blij gemaakt met een kostenbesparing, want die was niet thuis.
  • - In sommige omgevingen werken de strakgelakte schoenen averechts.
  • - Geen informatie op papier = een NO GO

Reacties

Dennis 16-12-2015 - 10:15
Beste Chris,

Ik vind het erg vervelend te horen dat het gesprek niet naar behoren is verlopen. Ik zou erg graag met u in contact komen om uit te zoeken wat er precies is gebeurd. Met wat meer informatie kan ik achterhalen welke verkoopadviseur u heeft gesproken en kan ik passende maatregelen nemen. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw telefoonnummer te mailen naar info@huismerkenergie.nl, zodat ik zo snel mogelijk telefonisch contact met u kan opnemen?

Mocht u liever zelf contact met mij op willen nemen, dan kan dat via het telefoonnummer 088 105 11 22 (lokaal tarief).

Ik hoor graag van u,

Met vriendelijke groet,
Dennis
Beoordeling
8
Facturering: 6
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Annelies 27-11-2015 - 12:42
Overgestapt via Gaslicht.com

WIj zijn overgestapt omdat we graag een zo duurzaam mogelijke energie leverancier wilden. De overstap ging redelijk soepel, was een week later dan de door ons gewenste datum.

  • De contacten met Huismerk energie (ze belden ons i.v.m. de overstap) waren positief, zaken zijn goed geregeld, zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen. Ze stelden bijv. zelf voor het maandbedrag iets te verhogen, zodat het beter bij ons energieverbruik past.
  • Probeer de datum van overstappen aan te houden die de klant wenst, wij hebben het ruim van tevoren aangegeven dat we wilden overstappen!

Reacties

Dennis 2-12-2015 - 10:24
Beste Annelies,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met het overstappen naar Huismerk Energie via gaslicht.com.

Mijn excuses voor het feit dat niet duidelijk is gecommuniceerd dat we zijn uitgegaan van een andere startdatum. Wij controleren altijd de einddatum van uw vorige contract en bekijken of dit consequenties voor u heeft. Normaalgesproken gaan wij uit van start levering op de 1e of de 15e van de maand. Wij hadden in dit geval inderdaad rekening moeten houden met de door u aangegeven startdatum. Ik neem uw feedback graag mee voor verbetering van onze service.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we uiteraard voor u klaar. U kunt ons het beste per telefoon 088- 105 11 22 of per mail: info@huismerkenerie.nl bereiken. U kunt ons ook een email sturen met uw contactgegevens, zodat wij u kunnen terugbellen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klachtenafhandeling: 7
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 8
Facturering: 6
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan 22-10-2015 - 17:04

Ik ben 2 weken geleden overgestapt naar Huismerk Energie omdat ik wou participeren in Dommelstroom. Doormiddel van crowdfunding wordt het project gefinancierd, en als participant krijg je een nieuw energie contract bij Huismerk Energie er bij. Goede scherpe tarieven en 500 KWH stoom van de waterkracht centrale “Dommelstroom” wanneer deze operationeel is. Tot op heden niks anders dan positieve ervaringen met beide.

Beoordeling
7
Facturering: 8
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 3
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 7
Klantenservice: 3
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Horst 9-9-2015 - 11:08
Overgestapt via Gaslicht.com

je vraagt om een mailtje over inlog gegevens. Maar die krijg je tot heden niet.

  • prijs ziet op eerst indruk goed uit.
  • Betere afhandeling van vragen.

Reacties

Huismerk Energie 22-9-2015 - 09:08
Beste heer/mevrouw Horst,

Wat vervelend om te lezen dat u uw inloggegevens niet heeft ontvangen. Normaal gesproken gebeurt dit geautomatiseerd. Graag zoeken we dan ook uit wat hier mis is gegaan. Op alleen de naam Horst kan ik u niet vinden in ons systeem. Kunt u mij een mail sturen op info@huismerkenergie.nl met uw klantnummer, zodat ik contact met u op kan nemen om dit samen uit te zoeken? Mocht het probleem niet opgelost zijn, dan kan ik het direct even voor u oplossen.

Met vriendelijke groet,
Sandra
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 7
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bram Besois 28-8-2015 - 10:06

prima nieuwe leverancier bij ons uit de regio. je wordt meteen en goed geholpen en hebt echt het gevoel dat er naar je als klant geluisterd wordt. werd binnen een dag al meteen terug gebeld en kreeg keurig antwoord op mijn vragen. de service en prijzen zijn erg goed. blij dat ik bij Eneco weg ben. Nu een kleine duurzame groene leverancier gevonden waar je geen nummertje meer bent maar je echt klant voelt. nu bijna 1 jaar klant en niks negatiefs kunnen opmerken en of beoordelen. Ben van plan hier nog lang te blijven!

  • duurzaam, dichtbij en duidelijk.
  • nog niet kunnen vinden!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Anna van den Brink 11-8-2015 - 10:03

Jarenlang bij de Nuon gezeten. Toch maar even gaan rondkijken wat er nog meer was.
Ik zag dat Huismerk Energie de meest duurzame energieleverancier is van Nederland. Het verbaasde me dan ook dat ik nog niet eerder had gehoord van deze partij.
De tarieven en voordelen op de website bekeken, deze waren interessant. Daarna maar even de klantenservice geprobeerd. Binnen 1 minuut een mw aan de telefoon, en de dame in kwestie heeft mij duidelijk te woord gestaan!

  • Klantenservice - Geen wachtrij, geen doorkiesnummers
  • Groene stroom - duurzame energie
  • Het contract is in begrijpelijke taal
  • Goede tarieven
  • Overgang ging prima!
  • Slimme energiemanager op mijn huismerkenergie omgeving is handig, maar een app zou nog praktischer zijn!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Miranda 7-8-2015 - 22:15

Hier een hele poos terug een man aan de deur gehad die zijn praatje deed. Ik wou niet overstappen maar omdat het een wijk actie was zou het zo spotgoed koop zijn dat ik in ieder geval papieren kon laten opsturen zodat ik de uiteindelijke tarieven kon vergelijken.. Hiervoor was wel een handtekening nodig anders mocht hij het niet opsturen. Ook zouden we de papieren in orde maken voor als ik wel een contract wou ik dit niet meer hoefde te regelen. Een belletje en het zou geregeld zijn. Een aantal dagen later krijg ik papieren van HE.Ik open de envelop ik schrok me kapot. Zat gewoon dood leuk mijn nieuwe contract in!(ik was te goed gelovig -_-") Dit was mij ZEKER NIET verteld. Door dat dit op zo'n vieze lullige manier is gegaan ben ik overgestapt.. Hiervoor kreeg ik wel een boete van 200 euro maar dat was nog niet zo'n punt. Vervolgens krijg ik een rekening op de mat van even 700 euro? Terwijl ik maandelijks al meer betaal dan wat ik voor heen deed bij de andere leverancier. Zeker een slechte zaak! Helemaal gehad hiermee.

Reacties

Huismerk Energie 10-8-2015 - 13:43
Beste Miranda,
Vervelend te om te lezen dat de overstap naar Huismerk Energie niet op de juiste wijze is gegaan. Wij nemen deze zaak dan ook erg serieus en willen graag met u in contact komen om uit te zoeken wat er precies is gebeurd.
Aan de hand van uw voornaam kan ik helaas uw contactgegevens niet achterhalen in ons systeem. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw telefoonnummer te mailen naar info@huismerkenergie.nl, zodat ik zo snel mogelijk telefonisch contact met u kan opnemen? Op die manier kunnen we samen uit zoeken welke verkoopadviseur er bij u is geweest en kan ik passende maatregelen nemen. Ook kunnen we samen op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie.

Met vriendelijke groet,
Dennis
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Online dienstverlening: 6
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 6
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Linda 30-7-2015 - 10:16

Ik ben 2 maanden geleden overgestapt op Huismerk Energie.
Er is bij mij een verkoper aan de deur geweest met een iPad, die een exacte berekening voor mij maakte. Ik wist mijn verbruik niet maar dit kon hij opvragen als ik toestemming daar voor gaf. Dit heb ik gedaan. Alle afspraken die ik met hem gemaakt heb zijn nagekomen. Ook het voorschotbedrag wat hij berekend heeft.

  • Keurige, beleefde en rustige man.
  • Nam de tijd om alles goed uit te leggen.
  • internet op de Ipad was erg traag.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 3
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 4
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
martijneldman 29-7-2015 - 15:51

Onlangs ook een opdringerige verkoper van huismerk energie aan de deur gehad. Een brutale man die veel onzin uitkraamde met tarieven die niet overeenkomen met de site van HE. Hij vroeg mij zoon zelfs of hij bij hun wilde werken. Zelfs na 3x nee zeggen bleef hij aandringen. Geen positieve ervaring.

  • Netjes in pak
  • Praat normaal Nederlands
  • kom niet met leugens aan mij deur
  • verhaal van verkoper klopt niet met site huismerk energie
  • brutale en agressieve verkoper

Navigatie