De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Huismerk Energie

Huismerk Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Huismerk Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Huismerk Energie ervaringen en beoordelingen. Is Huismerk Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Huismerk Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Huismerk Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Huismerk Energie

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Huismerk Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Hajé van der Weide 13-12-2018 - 15:58

Via oplichters praatje en onjuiste en onvolledige info binnen gehaald. Kwam er al snel achter en met opgaaf van redenen weer opgezegd. Boem, boete van 250 euo en terugvordering van betaalde boete aan oude-nieuwe leverancier. Nog eens 100 euro. En nu maar afwachten op de eindafrekening. Zeer dubieus bedrijf dat zich bedient van malafide verkooptrucs en daar vervolgens geen verantwoording voor neemt

  • Geen.
  • Te veel om op te noemen en service kost geld dus dat gaat men niet uitvoeren.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
johan bolk 4-12-2018 - 09:17

Onbetrouwbaar bedrijf. Verkopers smeren je stiekum contract aan. Zonder te tekenen of wat ook. De rest van het bedrijf zal wel net zo zijn!!! Reviews op eigen pagina kunnen niet geplaatst worden als ze negatief zijn. Wegblijven bij dit bedrijf!!

  • op houden te bestaan
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 2
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
J.Bolj 30-11-2018 - 19:00

Oplichters die op slinkse wijze je willen laten overstappen . Frauduleus handelen!!

  • Geen
  • Andere eerlijke telefonische verkopers aannemen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 6
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
naomi 21-11-2018 - 16:58

Bij de eindnota moesten we ineens meer dan 2000 euro bij betalen voor gas. Dit is een behoorlijk bedrag voor gas en heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Tijdens het telefoongesprek kon de meneer van de klantenservice mij niet duidelijk vertellen waarom dit zo hoog kon zijn, alleen dat ik teveel had gebruikt... Ik zie in meerdere recensies dat dit een vaak voorkomend probleem is, dus ik denk dat dit hun manier van werken is.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Saskia M 15-10-2018 - 16:43

Maanden geleden een verhuizing doorgegeven. Echter hebben wij 3 maanden lang 2 huishoudens moeten betalen. Wanneer de afrekening komt blijkt dat we nog moeten bij betalen. Volgens de telfoniste is dit de normale gang van zaken. Hadden echter een paar kWh meer dan berekend. Bij mij kan het er niet in dat dit een paar honderd euro moet kosten. Helaas nog contract tot volgend jaar.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
malissa bruinewoud 19-9-2018 - 00:06

Slechte services, onacceptabel gedrag aan de telefoon. (gewoon opgehangen inclusief grote bek) niet willen beantwoorden van me vraag. Inzicht in mijn maandbedrag van €70,00, waarop dit is gebaseerd. Geen contract gezien na meerdere malen vragen. (nog steeds niet) Niet beantwoorden van me mailtjes. Eindnota is nu €1110 euro voor 1 persoon in een tussenwoning van nog geen 50m2.... Ze denken ik woon in een villa ofso. Melden er even doodleuk bij dat het binnen 5 werkdagen automatisch wordt afgeschreven door hun. Gaat dus niet gebeuren. Zogenaamd 4000 stroom en 1500 gas verbruikt. en nooit na 23:00 uur geleefd in huis want dal staat op 0. meterstanden in het begin niet doorgegeven omdat ik tot op heden nog steeds geen contract heb gezien. Eindstanden doorgegeven vanwege overstappen! KRIJG ik deze nota. Inclusief de melding dat ik voortaan €135 euro ga betalen. dat ze dat besloten hebben. Me reet op! stelletje idioten daar. Belachelijke hoge belastingen er ook nog op €1001 euro voor een jaar aan belastingen voor alleen mezelf!

  • NIETS
  • Slechte services.
  • Klantonvriendelijk
  • belachelijk duur
  • oplichting
  • bieden je inzage
  • grote mond van personeel na 1x bellen.
  • Reageren niet terug.
  • Antwoorden niet op mails.
  • Gooien zonder inzage weer maandbedrag omhoog.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Dionne Scheepmaker 12-9-2018 - 07:28

Pas op als Huismerk Energie contact met u opneemt. Deze leverancier heeft in onze situatie namelijk weken volgehouden dat wij akkoord hebben gegeven op de voorwaarden die zij stelden. Zonder ook maar één mail te lezen/één contract te bekijken, waren wij 3 jaar klant bij Huismerk Energie. Vele malen gebeld, gemaild, klacht ingediend.......maar naar ons idee niet netjes behandeld. Er werd nooit op mails gereageerd, er werd niet teruggebeld als dat beloofd werd, één van de medewerksters hing op toen zij niet meer uit haar woorden kwam. Iedere medewerk(st)er bleef aangeven dat wij akkoord zijn gegaan wat betreft het contract. Gelukkig heeft Energie Direct (huidige leverancier) een OTA gestart en bleek dat wij nooit akkoord hebben gegeven: eindgoed algoed maar onterecht behandeld worden is niet fijn. De situatie waar wij in beland zijn veroorzaakte een hoop stress, het kostte veel tijd en moeite om alles ‘recht te zetten’. Pas op, Huismerk Energie is een sneaky energieleverancier die het niet zo nauw neemt met rechtsgeldigheid.

  • Vriendelijkheid aan de telefoon.
  • Kennis over wat rechtsgeldig is ivm akkoord gaan met voorwaarden die gesteld worden.
  • Klanten wél eerlijk te woord staan i.p.v. de telefoon ophangen als je niet weet wat te zeggen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Bianca 5-9-2018 - 20:59

Via telefoon benaderd,zou 30€ pm besparen,zou opzeg vergoeding krijgen,naar 1 mnd toch opgezegd door slechte reviews,kreeg ik dus ook geen opzeg vergoeding omdat ik geen klant meer was,Ben dus voor 1 mnd 305€ kwjt,oplichters zijn het

  • Geen
  • Totaal niet klantvriendelijk,zogauw je er stroom en gas afneemt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
joost 1-8-2018 - 00:08

Ik ben telefonisch benaderd waarbij mij een voorstel is gedaan. Er werd mij gevraagd ergens op te klikken zonder enige randvoorwaarden. vervolgens krijg ik een contract met de melding dat ik ben overgestapt.
Misschien stom van mij om op de link te klikken, maar super onbeschoft om mij op die manier tot een overstap lokken en te hopen dat ik het niet binnen 14 dagen op zeg.

  • geen
  • verbied deze energie aanbieder
Reda hjhe 24-7-2018 - 16:42

Iemand aan de deur gekregen en duidelijk verteld dat ik niet wil overstappen. Over paar weken krijg ik een email dat ik ben overgestapt naar Huismerk energie. Direct naar politie voor een oplichterij.

Navigatie