Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
HVC
100% van de klanten raadt HVC aan.
0% zegt HVC misschien aan te raden.

HVC ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van HVC geven. Twijfelt u nog? Lees dan de HVC ervaringen en beoordelingen. Is HVC uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over HVC plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over HVC met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van HVC
Het voordeligste actiepakket van HVC!
Zonnestroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 75
Jaarprijs
€ 1794,21
100%
van 8 klanten zou deze leverancier aanbevelen
0% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ton Knipscheer 20-8-2020 - 12:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Een makkelijk telefonisch te bereiken bedrijf bij vragen
En de laagste prijs

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ron Collewijn 29-7-2020 - 10:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkele wanklank

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Nettie 5-7-2020 - 10:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog maar 2 maanden bij deze leverancier, maar de contacten die er zijn geweest waren prima. Een persoon neemt de telefoon aan ipv een bandje met een ellenlang keuzemenu zoals bij een aantal andere leveranciers. Ik vind dat heel prettig. Per maand een overzicht per mail van gebruik, ook fijn.

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan Willem 8-6-2020 - 18:16
Overgestapt via Gaslicht.com

De leverancier bood een mooie welkomskorting via Gaslicht aan. De website functioneert uitstekend hetgeen mij deed besluiten over te stappen. Ik kan de leverancier dan ook zeker aanbevelen.

Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Stefan Bakker 14-5-2020 - 14:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel geregeld

  • Klantvriendelijkheid
  • Nvt
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Yvonne Kostelijk 10-5-2020 - 16:00
Overgestapt via Gaslicht.com

HVC windenergie is tevens de vuilverbrander in deze regio en werkt bij uitstek met recycling

  • Een duidelijkere overzichtsnota qua verbruik& kosten per maand, kwartaal of jaar gesplitst in gas en electra
  • waardoor client ook beter zelf vergelijking kan maken en niet pas na overstap
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Timmermans 20-4-2020 - 08:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn overstap kwam in eerste instantie niet goed door, maar na een telefoontje werd dit meteen snel en goed geregeld

  • Zeer vriendelijke service
  • Het overstap proces strakker volgen
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rbm Van der Wijngaart 5-4-2020 - 10:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Geeft een goed gevoel, dat hvc zelf energie opwekt.

  • Klantenservice vriendelijk en geen lange wachttijd tot je iemand aan de lijn krijgt.
  • Duidelijke informatie
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J Smilda van Veen 26-3-2020 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon goed gelopen

  • Scherpe prijs
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 7
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Schavemaker 23-2-2020 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Na een actie van jullie, leverde het een aanzienlijke besparing op

  • Naast warm water nu ook ook stroom van 1 leverancier
  • Termijn van overgang had iets sneller gekund.

Navigatie