De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
NeoSmart

NeoSmart reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NeoSmart? Lees hier de NeoSmart ervaringen en reviews. Is NeoSmart uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NeoSmart achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over NeoSmart

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Prijsstelling
5,0
Facturering
2,0
Overstapproces
5,0
Online dienstverlening
3,0
Klantenservice
3,0
Klachtenafhandeling
2,0
Hans Molendijk 29-11-2021 - 18:09

Na een maand te laat de eindafrekening ontvangen te hebben (met een fout van 100 euro in mijn nadeel) en het niet verrekenen van cash back korting, het contract opgezegd en automatische incasso stop gezet.
Hierna dreiging door Neo Smart dat netwerkbeheerder (Stedin) opdracht zou krijgen om energie levering stopgezet zou gaan worden (nieuwe levering duurden nog even) en dat er een deurwaarde ingeschakeld zou gaan worden.
Neo Smart was telefonisch niet te bereiken.
Neo Smart reageert zowat niet op e-mails.
Aangetekende brieven wordt niet op gereageerd.

Hierna een heel hoop e-mails gestuurd met verzoek of er teruggebeld kan worden, wel bericht dat het heel druk is en dat er binnen een paar dagen gereageerde zou gaan worden, maar geen actie door Ne Smart.

Daarom de zaak maar aan de kant gegooid en met geknepen bilspleet (Deurwaarde? Gelukkig alle correspondentie bewaard) gewacht op reactie Neo Smart.

En nu, na ruim 3 weken, na laatste poging contact, zojuist reactie Neo Smart.

U heeft een betaling van 172.77 en een betaling van 67.11 openstaan. Samen is dit 239.88
U geeft aan de dat u recht heeft op de cashback korting echter is deze komen te vervallen omdat niet meer aan de voorwaarden voldoet.
Echter uit coulance zullen wij het bedrag van 235,- in mindering brengen op de openstaande nota's.

Of ik 4,88 euro over wil maken dan is de zaak gesloten.

Zojuist mail van Neo Smart dat het geld binnen is.
Had aangegeven dat ik het op het tempo ven Neo Smart zou doen door het 31 december 2021 te voldoen maar wil eigenlijk zo snel mogelijk met Neo Smart niets meer te maken hebben en dus het geld voldaan.
Dus: zaak is gesloten, maar: niet alles van ze (Neo Smart) pikken en dan komt wel het goed.
Duurt allen even.

Groet, Hans Molendijk

  • Geen.
  • Heel veel, als ze nog verder doorgaan.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Facturering
1,0
Duurzaamheid
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
1,0
Gevatri 25-11-2021 - 18:20

Neosmart is per 01-11-2021 gestopt met levering van energie aan kleinverbruikers.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
4,0
Duurzaamheid
1,0
Facturering
1,0
Johan Harbers 25-11-2021 - 14:52

Het incasseren van de maandtermijnen lukt zeer goed. Het berekenen van een juiste eindafrekening lukt niet, de tarieven worden veel te hoog aangehouden waardoor er een te hoog bedrag aan verbruikskosten wordt gerekend. De terugbetaling van de cashback premie wordt gewoon niet gedaan. Zijn alleen per mail bereikbaar en reageren steeds met een uitstel van 15 werkdagen, geen concrete oplossing.
Gewoon een stelletje inbrekers.

  • Geen
  • Alles
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
5,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
6,0
Overstapproces
4,0
Prijsstelling
7,0
Dave Kattenberg 17-11-2021 - 18:12

Dieven. Sturen vlak voor de eindnota een hoog termijn bedrag. Netjes betaald in de verwachting dat deze betaling op de eindnota verrekend zou worden. Dus niet. Gevolg een tegoed in mijn voordeel.

Dreiging met incassokosten voor het niet betalen van de eindnota is inmiddels gestopt. M.a.w. ze hebben best door dat ik te veel heb betaald. We zijn echter weken verder maar nog steeds geen geld terug.

Bellen kan niet want nummer buiten gebruik. E-mailen heeft ook geen zin. Dan krijg je tot twee keer toe een standaard ontvangst en een paar dagen later een bericht dat het erg druk is en het wel 2 weken kam duren voordat je antwoord krijgt. Maar ook daar zitten ze voor de 2e keer al ver overheen.

Ze zijn inmiddels ook gestopt met contracten voor consumenten. Zal vast iets met de hoge inkoopprijzen te maken hebben. Waardeloze service zodra er wat fout gaat. Neem het risico niet! Ook niet als zakelijke stroomgebruiker.

Reacties

j cornet 19-11-2021 - 10:20
zeg alleen maar inderdaad wat een oplichters
lees hier eerdere geplaatste reviews ben dus niet de enigste
ik plaats dit alleen maar om te zorgen dat niemand zich nog bij dit zooitje aanmeld,
contract per 03-08-2021 beëindigd moeizaam een eindnota na 8 weken ontvangen waar niets van klopt
wacht nu nog op mijn cashback korting van 180 euro's ben bang dat ik daar niets van zal zien.


Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid
1,0
Klantenservice
1,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
1,0
Eline Huijg 17-11-2021 - 15:56

Nog een aanvulling op mijn bericht. Erachter gekomen dat ze 10 sept al voor het laatst energie hebben geleverd aan ons . Ik kwam daar 2 weken geleden achter via liander. Nooit wat van neo smart gehoord. Sept en okt zijn gewoon door hun geincasseerd. Ik moet nu 2 maanden energie aan liander gaan betalen omdat we niet bij een maatschappij zaten. Gewoon gedumpt zonder rede.
Ook nog een eind nota van 108 euro ontvangen zonder specificatie of iets. Ze reageren op geen 1 mail. Wat heb ik een spijt dat ik met hun in zee ben gegaan.

Kan niemand ingrijpen???? Pure oplichting en wij zijn allemaal de dupe

  • Niets.
  • Het zijn oplichters.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Overstapproces
7,0
Online dienstverlening
2,0
Facturering
6,0
Pieter van Kampen 17-11-2021 - 15:17

Eind juni overgestapt, in augustus kreeg ik de factuur. Ik zou daarna de cashback korting terugkrijgen. Nooit gekregen, en op emails antwoorden ze niet.

Je leest nu overal dat energiebedrijven stoppen, en dan blijken ze een paar honderd klanten te hebben. Onbegrijpelijk dat toegestaan wordt dat dit soort cowbows op de markt komen, zonder voldoende kapitaal.

  • Ach, ik kreeg geleverd
  • De financiële verplichtingen nakomen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice
1,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Duurzaamheid
1,0
P.t. Woertman 16-11-2021 - 18:08

Neosmart stuurt weer een niet gespecificeerde rekening. Ik heb gelukkig eenmaal kunnen storneren omdat ik nog ongeveer € 241 te goed heb. Zo brutaal als ze zijn sturen nog en nota van €95. Terwijl ik nog €102 te goed heb. Met de mededeling u heeft meerdere malen gestorneerd. Dit laatste is slecht 1x gebeurd. De afschrijving die ze afhouden terwijl ik geen contract meer met ze heb rekenen ze ook maar even. Het wordt tijd dat de ACM ingrijpt. Het is pure oplichting.

  • Geen
  • Opheffen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
S.T. Ranger 16-11-2021 - 16:35

Op 4 november jl. de eindafrekening zonder enige specificatie ontvangen ad € 506; of ik binnen 14 dagen wil overmaken! Mail gestuurd met het verzoek een specificatie te sturen en dat zonder specificatie niet wordt betaald. Reactie van NeoSmart: 'het is nu erg druk in de sector en duurt wat langer. Bedankt voor uw begrip.' Onbegrijpelijk dat Neosmart verwacht dat klanten zonder specificatie betalen terwijl ze wettelijk verplicht zijn een specificatie mee te sturen. Daarnaast is het onmogelijk dat € 506 is verbruikt aan gas/stroom voor 2 maanden. Hopelijk heel snel een een goede berekening van de eindafrekening met specificatie zodat ik kan NeoSmart kan afsluiten.

  • Geen enkel pluspunt
  • Zoveel dat er geen opsomming va te maken is!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
1,0
Klantenservice
1,0
Overstapproces
1,0
Peters 11-11-2021 - 18:16

Alle verhalen van ons consumenten zijn hetzelfde. Foutieve meterstanden, geen mogelijkheden om in contact te komen, stellen alles uit, geen cashback retour krijgen.

Ik ben al naar de ACM gestapt en die zeggen eerst een klacht indienen middels een brief. Ook daar reageren ze niet meer op. Pure oplichting.

Op de site van neosmart staat nu sinds 01-11-2021 dat ze stoppen voor levering aan consumenten. En dat ze de acm gevraagd hebben de vergunning in te trekken.
Klanten worden blijkbaar niet persoonlijk ingelicht en krijgen hun geld niet terug??? Zie hele verhaal hieronder.

actuele marktsituatie
Update 01 november 2021

NeoSmart stopt als energieleverancier aan kleinverbruikers op de Nederlandse markt

De afgelopen jaren heeft NeoSmart als kleine energieleverancier zich ingezet voor vergroening en duurzaamheid op de Nederlandse klein verbruikersmarkt.

Door het achterblijven van onze groeiambities op de kleinverbruikersmarkt is het klantenaantal zeer gering gebleven, en tot nihil teruggelopen.

Gelet op de recente prijsontwikkelingen in de Nederlandse energiemarkt en de onzekere ontwikkelingen van deze markt in de nabije toekomst, is besloten om definitief uit de kleinverbruikersmarkt in Nederland te stappen.

Hiertoe is door NeoSmart op 12 oktober J.l. een verzoek aan de ACM gedaan om de leveringsvergunning voor kleinverbruikers op te zeggen. Hetgeen resulteert in het effectief staken van de leveringsactiviteiten aan kleinverbruikers.

Bent u een grootzakelijke klant? Dan verandert er voor u niks.

Mocht u vragen hebben waarop u in het bovenstaande geen antwoord heeft dan verwijzen we u graag door naar de veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Met vriendelijke groet,

NeoSmart energie

Reacties

Nicolette 12-11-2021 - 18:07
Dank voor deze update. Ook hier geen juiste weergave van data in hun communicatie. Contracten werden in september al opgezegd en dit bericht is later dan 1 november opgezegd. Ik mag hopen dat ACM niet akkoord gegaan is met de manier waarop Neosmart de contracten opgezegd heeft .
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Online dienstverlening
2,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Overstapproces
7,0
Facturering
3,0
Prijsstelling
3,0
Duurzaamheid
7,0
Lea 11-11-2021 - 08:22

Op 1 september ben ik overgestapt en ik wacht nog steeds op mijn eindnota. Ik heb hierom gevraagd en heb een nota gekregen zonder specificatie met een te betalen bedrag van € 73,35. Meteen gereageerd dat ik een nota wil hebben met verbruiksgegevens. Hier geen reactie op mogen ontvangen. Volgens mijn berekening moet ik geld terug krijgen. Vandaag wederom een mail gestuurd met het verzoek zorg te dragen voor een afrekening. Mijn berekening meegestuurd. Indien weer geen reactie dan dien ik een klacht in bij de klachtencommissie.

Reacties

frans 28-11-2021 - 14:55
Het heeft geen zin om bij de geschillencommissie een klacht in te dienen, ze zijn namelijk niet aangesloten, dit in tegenstelling wat in de algemene voorwaarden staat.
Wij hebben dit al gedaan en kregen van de geschillencommissie te horen dat zij niet zijn aangesloten kortom pure misleiding.
Cliff 11-11-2021 - 14:58
Dat is toevallig. Ik heb precies dezelfde ervaring. Bij mij is het bedrag €77,42. Zonder ook maar enige informatie van het verbruik. Ik heb 3 maanden voorschot betaalt dus ik verwacht ook geld terug. Maar hoe als ze niet reageren? Ik zag wel een telefoon nummer maar of deze actief is en of ze opnemen is de vraag. 085 130 1473

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie