De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Oxxio zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Oxxio

8
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Oxxio aan
Erik 30-12-2018 - 12:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Het gaat gemakkelijk en het is duidelijk allemaal..

4
Duurzaamheid
5,0
Facturering
5,0
Klantenservice
3,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
3,0
Klachtenafhandeling
3,0
Piet Hein Rietveld 29-12-2018 - 19:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgestapt in september met gas en elektra, pas nu (28-12) is ook de elektra eindelijk geregeld. Zat overigens gewoon hiervoor ook met allebei bij 1 leverancier. App en Chat vind ik slecht werken.

  • Telefonisch Contact met klantenservice was vriendelijk, maar contact krijgen was lastig en duurde lang.

Reacties

Oxxio Webcare 11-1-2019 - 11:14
Beste Piet,

Excuses voor dit ongemak! Wat kunnen we op dit moment voor je betekenen en wat werkt er niet goed aan deze functies? Dan noteren we dat.

Groet,
Oxxio Webcare
6
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
3,0
Klachtenafhandeling
2,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
H Homan 28-12-2018 - 10:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij behandeling van mijn klacht over de meterstand van de gasmeter, werd dat weggewoven als een klein verschil.
Beginstand 19 dec 2017 137m3 gas en een eindstand op 20 dec 2018 549m3 gas maakt voor mij 412m3 gasverbruik.
Oxxio berekend 440m3 gas (7% hoger).
Dit met het verhaal dat ik op 1dag 28m3 gas heb verbruikt. Trouwens bij mijn nieuwe leverancier staat een beginstand van 549m3 gas. Ik heb een slimme meter maar Oxxio was niet in staat deze uit te lezen.
Jammer vond Oxxio voor de rest een goede leverancier met een mooie App.

  • mooie App
Opmerking van Gaslicht.com 31-12-2018 - 08:03
Wat vervelend dat er een verschil is in het gasverbruik. Stuur gerust de afrekening met een toelichting naar info@gaslicht.com. Wij kijk hier graag naar en nemen dan graag contact met Oxxio op.
4
Klantenservice
4,0
Klachtenafhandeling
3,0
W. Cheung 28-12-2018 - 07:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Samenvatting: Oxxio neemt mij ongevraagd over van mijn huidige energieleverancier en hierdoor dreig ik een opzegboete te moeten betalen bij mijn huidige energieleverancier. En hierdoor vervalt mijn welkomstpremie die ik via Gaslicht heb verkregen. Telefonische navraag bij de klantenservice van Oxxio blijkt dat zij niets weten van een overname en mij niet verder kunnen helpen.

Tot 2 december dit jaar was ik (tevreden) klant bij Oxxio geweest. Daarna ben ik overgestapt naar Nuon. Alles was toen keurig afgehandeld door Oxxio door middel van eindafrekening.

Nu krijg ik ineens per 27 december opzegbevestiging van Nuon en dat mijn contract wordt beeindigd per 31 december dit jaar en dat ik opzegkosten moet betalen vanwege contractbreuk. Ik heb hiervoor gebeld naar Nuon en zij geven aan dat in hun systeem staat dat Oxxio mij zal overnemen per 1 januari. En zij gaven aan dat dit op 24 december door Oxxio is aangegeven. Als ik de overname door Oxxio ongedaan wil maken, dat ik hiervoor contact moet opnemen met Oxxio en dat Nuon hier verder niets aan kan doen.

Nu heb ik gisteren gebeld met de klantenservice van Oxxio. De medewerker gaf aan dat zij niets kunnen vinden van een overname in hun systeem. Het enige dat zij zien is dat ik klant was geweest tot 2 december, maar dat zij mij verder ook niet meer kunnen helpen. Er is niets bekend over een overname.

Vervolgens heb ik weer naar Nuon gebeld en aangegeven dat Oxxio hierover niets weet. Nuon geeft aan dat in het zogenaamde overkoepelende systeem van energieleveranciers er echt staat dat Oxxio mij gaat overnemen per 1 januari.

Hoe kan het zijn dat Oxxio mij ineens kan overnemen zonder mijn toestemming? De enige reden waarom ik denk dat dit kan gebeuren is omdat zij al reeds mij gegevens hebben omdat ik al klant was geweest in het verleden en dat Oxxio deze gegevens heeft gebruikt – zonder mij toestemming – hebben aangemeld voor een overname. Een andere reden kan ik niet bedenken, aangezien ik niet telefonisch of aan de deur ben benaderd door Oxxio om (weer) klant te worden.

Als het gevolg door het handelen van Oxxio wordt: 1. ongevraagd mijn energiecontract bij mijn huidige energieleverancier beeindigd ; 2. mij een opzegboete van EUR 100,- opgelegd door Nuon vanwege het maken van een contractbreuk; 3.daarnaast hierdoor vervalt mijn welkomstpremie die ik via Gaslicht heb verkregen.

Opmerking van Gaslicht.com 31-12-2018 - 07:23
Wat een vervelende situatie. Mochten wij hierin iets kunnen betekenen dan horen wij het graag. Stuur gerust een bericht met toelichting naar info@gaslicht.com.

Reacties

Oxxio Webcare 11-1-2019 - 11:13
Beste heer, mevrouw,

Inmiddels hebben wij via Klacht.nl alle uitleg aan u gegeven. Heeft u vragen? Neem dan via daar contact met ons op.

Groet,
Oxxio Webcare
8
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Oxxio aan
DJ 27-12-2018 - 20:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Binnen paar minuten geregeld. Prima

  • Duidelijke mail over vervolgproces. Geen verassingen.
9
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Oxxio aan
Ingrid 26-12-2018 - 10:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is zonder problemen gegaan

8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
7,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Oxxio aan
Erik 24-12-2018 - 11:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging soepel daarna nog vaak gebeld door de oude leverancier dat was wel vervelend

  • Nieuwe energie leverancier is tot nu toe heel goed
  • Niks eigelijk gewoon zo doorgaan
9
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Oxxio aan
Karel 22-12-2018 - 13:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is prima gegaan. Aanpassing van het voorschot (ivm aanschaf zonnepanelen ook).
Ook de app werkt goed.

Aanbeveling ? ja, maar kies vooral zelf.

  • alles in 1 x goed gegaan
  • geen
6
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
5,0
Overstapproces
4,0
Facturering
6,0
Klachtenafhandeling
5,0
WJ Vink 22-12-2018 - 10:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Automatische incasso liep niet goed ondanks dat het in de Oxxio App wel goed aangegeven stond. Ondanks toezeggingen dat dit opgelost zou zijn kreeg ik toch facturen. Inmiddels loopt het wel goed maar het heeft wel de nodig moeite gekost.

  • Facturatie na overstap
9
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Oxxio aan
Hilke 22-12-2018 - 09:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben zeer tevreden over Oxxio. De klantenservice is alleen bereikbaar via chat, maar dat is geen enkel probleem! Ze zijn erg hulpvaardig en ik kreeg dnfl antwoord als ik een vraag had. Echt top!

  • Duidelijk en overzichtelijke app
  • Misschien een welkom en uitleg over hoe de overstap gaat.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie