De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Powerpeers
100% van de klanten raadt Powerpeers aan.
0% zegt Powerpeers misschien aan te raden.

Powerpeers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Powerpeers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Powerpeers ervaringen en beoordelingen. Is Powerpeers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Powerpeers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Powerpeers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Powerpeers
Het voordeligste actiepakket van Powerpeers!
Samen Groen Stroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 150
Jaarprijs
€ 1898,52

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Powerpeers zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rik Houwing 21-12-2020 - 16:31

Meestal checken we even of de prijs van een leverancier na een jaar niet ineens absurd hoog is geworden (ervaring NUON). In dit geval betalen we nog een vergelijkbaar maandbedrag dan waar we mee begonnen zijn. Dat voelt in ieder geval prettig. Daarnaast is het ook voornamelijk groen en dat stellen we zeer op prijs.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ton 8-12-2020 - 16:44

Zeer goede energieleverancier, zowel voor het milieu (groene Nederlandse stroom en CO2 gecompenseerd gas) als voor je portemonne (EUR 200 welkomstkorting). Als vrienden ontvang je tevens nog eens (vier weken na het aangaan van een 1-jarig contract) een bedrag van EUR 75 op je rekening bij het gebruiken van het volgende powerpeers .nl/vrienden/TMOS69169.

Reacties

Rob 9-12-2020 - 20:03
let op: als je de link van bovenstaande reviewer volgt, krijgt hij €75. Je kunt beter direct via gaslicht of via powerpeers overstappen, dan krijgt Ton niets en jij €100 ipv €75
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ton 8-12-2020 - 16:40

Zeer goede energieleverancier, zowel voor het milieu (groene Nederlandse stroom en CO2 gecompenseerd gas) als voor je portemonne (EUR 200 welkomstkorting). Als vrienden ontvang je tevens nog eens (vier weken na het aangaan van een 1-jarig contract) een bedrag van EUR 75 op je rekening bij het gebruiken van het volgende powerpeers.nl/vrienden/TMOS69169.

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
willem 4-12-2020 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Een stuk goedkopen dan mijn vorige.

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Chantal 6-11-2020 - 21:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 4
Facturering: 4
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 5
Overstapproces: 4
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
K. Knijnenberg 4-11-2020 - 19:40

Helaas ben ik erg teleurgesteld in Powerpeers. Waarom: wij zijn onverwachts verhuisd naar een gasloze omgeving. Nu hadden wij een 3 jarig contract recentelijk afgesproken met Powerpeers, inmiddels was er een deel van het contract voorbij en dan toch vinden hun het nodig om zowel voor het elektra als het gas de € 75,00 boete op te leggen totaal dus €150,00 . M.a.w. trap er niet in om langdurige contracten op energie af te sluiten. Ze lokken je met cacheback deal , dat smeren ze wel over drie jaar uit, en bij contractbreuk volgen ze de toegestane AFM boetes. Hoezo energie en groen bewust zijn in dit land

  • Geen!

Reacties

Marlies - van Powerpeers 9-11-2020 - 10:19
Goedemorgen meneer/mevrouw Knijnenberg,

Wat jammer dat we dit zo teleurstellend hebben afgesloten. We hadden het ook graag anders gezien!

Zoals ik in mijn e-mail in juni heb geschreven, zouden we geen boete in rekening brengen als jullie het stroomcontract meenamen naar de nieuwe woning. Helaas heb jullie voor een overstap gekozen, terwijl jullie nog niet eens halverwege de afgesproken contractsduur van drie jaar waren. Via de opzegvergoeding brengen wij de door ons gemaakte kosten naar aanleiding van de contractbreuk in rekening. Dat is naar mijn inziens niet meer dan terecht.

Daarnaast zijn dit soort situaties juist de reden dat we de korting per jaar uitbetalen, anders hadden we je direct voor drie jaar korting uitbetaald (terwijl je nog geen anderhalf jaar bij ons bent geweest) en dat weer terug moeten vorderen.

Ik hoop dat ik zo onze kant wat heb kunnen toelichting, wellicht ontstaat er zo iets meer begrip. Mochten er nog vragen zijn, kun je ons altijd bellen op 020 220 2300 of mailen op service@powerpeers.nl.

Met vriendelijke groet,

Marlies
van Powerpeers
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M.G. Van der Horst 25-10-2020 - 10:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed systeem van duurzame energie delen.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Online dienstverlening: 4
Facturering: 3
Overstapproces: 10
Klantenservice: 6
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
van manen 24-9-2020 - 12:03

Heb 2 jr PP gehad. Vorig jaar kreeg je €100 extra korting als je bleef, helaas dit jaar gehalveerd.
Ook kreeg je over de eerste 3000kW die je terugleveren een opwekkers vergoeding van eerst 4,8 cent per kW en het jaar erop 4 cent en vanaf nu nog 0 cent. Toch gauw €120 minder.
Opgetel MIN €170 per jaar
Verder is na 2 jr schrijven en bellen het dashboard nog steeds een aanfluiting. Heb in de meterkast naast de slimme meter ook verschillende bruto productie meters geplaatst waarmee ik het energie gebruik voor gas licht en water heel precies kan uitlezen.
Tot op heden wijkt hun dashboard ongeveer 10-20% af en dat in een tijd dat alles elektronisch wordt uitgelezen.
Bij de eind nota komt het wel weer goed door de slimme meter, maar een dashboard waar je je verbruik kunt monitoren is het alleen minst.

Door de opwekkers vergoeding en de blijf premie was PP een zeer goede keus qua kosten, maar nu ze 170€ per jaar duurder zijn geworden staan ze ergens op plek 40 bij gaslicht.com en heb ik wederom dankbaar gebruik gemaakt van hun site om een nieuwe passende producer uit te zoeken

  • Was de blijf premie en opwekkers vergoeding maar die zijn afgeschaft.
  • Dus nee geen plus punten meer
  • Dashboard is een aanfluiting.
  • Jaarafrekening is een uitdaging komt wel goed maar je moet het allemaal goed in de gaten houden, want er worden helaas fouten gemaakt en raad eens, in mijn nadeel.
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C. Wijnberg 9-9-2020 - 11:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs kwaliteit

  • Makkelijke overstap procedure
Energieverbruiker met zonnepanelen 9-8-2020 - 09:40

Niet eerlijk over tarieven. Ik dacht voor 1 jaar een vast contract aan te gaan voor wat betreft gastarief. Zo ook telefonisch besproken. Netjes contract ontvangen met de vaste tarieven. Per 1 januari 2020 is dit gastarief zonder mijn medeweten toch veranderd (verhoogd). Ondanks dat contractueel beschreven staat over vaste prijzen 1 jaar. Blijken deze ook variabel te zijn. Zie hun site/lees stroom vast en gas met CO2 compensatie??? CO2 compensatie gas? Goed punt voor gaslicht.com om hier naar te kijken. Ook de cijfers stroom en gas op hun dashboard inzage verbruik via slimme meter komen niet overeen zoals mijn excel sheet (bewust veel proefsteken genomen !!). Daarnaast zijn de vaste kosten (hun administratiekosten) het hoogste binnen NL. Teruglever tarief is 0,11 terwijl Pure Energie 0,145 heeft. Voor een ieder. particulier of zakelijk, en die zonnepanelen hebben wees op je hoede welke kosten vast en/of variabel blijken. Ook heb je bij Powerpeers alleen enkeltarief hetgeen onvoordelig is met zonnepanelen. Dus geen laag en hoog tarief stroom. Bij Pure energie contract (nieuwe leverancier) krijg ik laag en hoog tarief en het contract ziet er heel anders uit. 5 jaar vast met annual/jaarlijkse korting €70,00. Hun huidige terugleververgoeding is het allerhoogst in NL. Voor degene die geen zonnepanelen hebben raad ik Budget energie of Greenchoice aan. Hun kortlopende contracten 1 of 3 jaar zijn voordelig t.o.v. bijv. NL energie Maatsch. Hun tarieven en administratiekosten zijn lager. Doe allemaal jullie voordeel hiermee.

Opmerking van Gaslicht.com 10-8-2020 - 11:15
Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Goed dat u het aangeeft. De overheidsheffingen wijzigen altijd per 1 januari. Waarschijnlijk is dit de verhoging waar u het over heeft.
Ik heb de leveranciers een bericht gestuurd zodat zij de kans hebben om een eventuele toelichting te geven op uw kwestie.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com

Navigatie