Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Pure Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

81% van 16 klanten beveelt aan.
19% misschien 0% niet

Klantervaringen over Pure Energie

7
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
10,0
TM 27-12-2016 - 10:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Al vele jaren bij diverse partijen gezeten zonder enig probleem. Nu wens ik over te stappen naar een groene partij krijg ik een vaag kredietbeoordeling, onterechte, om de oren of ik even 600,- wil voorschieten.

Ik betaal amper €450,- per jaar aan energie totaal. Belachelijk.

Opmerking van Gaslicht.com 28-12-2016 - 08:38
Dat is inderdaad vervelend zeg! Wij raden u aan om contact op te nemen met Pure Energie om na te vragen wie de kredietbeoordeling heeft gedaan. Zo kunt u contact met dat bedrijf opnemen om deze melding te kunnen laten corrigeren, zodat dit probleem zich niet weer bij uw volgende overstap voordoet. Mocht u vragen hebben aan ons, dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 0342-411350.
8
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
8,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Pure Energie aan
AJR 24-12-2016 - 11:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgang gelukkig net aan goed gegaan door snelle schakelen van Pure energie.

  • Goed te bereiken.
7
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
6,0
J. Kooistra-Zondervan 20-12-2016 - 08:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Afhankelijk van prijs/ product

  • Nu de meest gunstige.
  • ik krijg nog steeds een verlengingsaanbod van de oude leverancier, net alsof niet doorgegeven is dat ik per 2017 via Pure Energie mijn energie betrek. Is het wel goed doorgegeven?
10
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
H.R.v.d.Sluis 19-12-2016 - 19:08
Overgestapt via Gaslicht.com

De prijs is het bewijs

  • Ik kijk alleen maar wat het kost op jaarbasis en als het grijs ,groen ,geel ,of blauw is , is dat meegenoemen.
  • Nog geen ide ik heb nog geen ervaring met deze firma.
8
Klantenservice
7,0
Facturering
6,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Sanne 19-12-2016 - 17:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima leverancier, klantenservice snel bereikbaar, maar trof denk ik toevallig een medewerker die niet haar beste dag had. De communicatie is wel een beetje vaag. Soms per mail, contract dan alleen weer via de post, terwijl ik die juist digitaal hebben wil. Over facturering kan ik nog niet veel zeggen. Prijs is aardig, maar kookgas is 2,50 p.m. duurder dan bij Eneco, waar ik eerst zat.

  • Klantenservice snel bereikbaar
  • Geen moeilijkheden overstap
  • Communicatie: of alles per post, of alles per mail. Niet door elkaar.
9
Facturering
6,0
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Wim Schermer 19-12-2016 - 16:58
Overgestapt via Gaslicht.com

100% groene energie.
Goed bereikbare en vlotte klantenservice.

  • Windenergie zonder gesjoemel.
  • Gaan soms te voortvarend te werk. Wij hebben bewust geen gas. Toch vraagt Pure Energie bij Liander ongevraagd opnieuw gaslevering aan. Wordt uiteraard snel ongedaan gemaakt.
  • Wel een schoonheidsfoutje dat ik voor de aansluiting nog een rekening krijg. Wordt ook weer snel gecorrigeerd, maar toch een klein smetje op de overstap.
7
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
7,0
Overstapproces
7,0
Ik raad Pure Energie aan
Wilbers 19-12-2016 - 13:46
Overgestapt via Gaslicht.com

In een wip gebeurd, en lekker goedkoop.

  • Alles meteen goed geregeld.
  • nog even afwachten, ben er te kort bij
1
Overstapproces
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
R de Vries 9-12-2016 - 10:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Na aanmelding kreeg ik even een mailtje of ik 600 euro als borg over wilde maken.
Na navraag bleek Pure Energie een kredietwaardigheidskeuring uit te hebben gevoerd.
Hier is spraken van een misverstand,omdat ik nog nooit een schuld heb gehad.
Gemeld bij zowel Pure Energie als Gaslicht.com.
Pure Energie speelt de bal door naar helpdesk van EDR Creditservices via telefoonnummer 070 4525220.
alsof ik op mijn knieën moet gaan om alsjeblieft klant te worden bij Pure Energie!
Ik schrok toen ik de vraag over de borg kreeg en dacht dat er een of andere hacker actief was.
Ik zou Pure Energie absoluut afraden
Gelukkig hebben we hier in Nederland die een wet heeft dat je als consument gebruik kan maken van een bedenktijd.
Uiteraard hier gebruik van gemaakt

  • redelijk snelle reactie,al is er sprake van maar 1 keer contact
  • Huiswerk goed doen,en zeker als mogelijke nieuwe klant zelf een dubbel check doen.en zeker geen ballen terugspelen naar mogelijk nieuwe klant
Opmerking van Gaslicht.com 9-12-2016 - 15:29
Wij raden u toch wel aan om contact op te nemen met de instantie die Pure Energie u heeft doorgegeven. U kunt dan bij hen navragen waardoor het komt dat er om een borg gevraagd wordt. U heeft dan de gelegenheid om het misverstand op te pakken zodat u bij aanmeldingen voor andere contracten hier niet opnieuw tegen aan loopt.
10
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Pure Energie aan
J.Rosema 25-11-2016 - 11:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles geregeld zoals afgesproken

  • De goedkoopste
  • n v t
8
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Klachtenafhandeling
10,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Pure Energie aan
A. van Buuren 22-11-2016 - 18:44
Overgestapt via Gaslicht.com

NLE had ten onrechte een boete voor vroegtijdige beeinging contract ingehouden. PureEnergie heeft gezorgd dat dit werd teruggedraaid.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie