Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Pure Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

81% van 16 klanten beveelt aan.
19% misschien 0% niet

Klantervaringen over Pure Energie

8
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Pure Energie aan
J geerlings 19-12-2021 - 09:40
Overgestapt via Gaslicht.com

9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
10,0
Facturering
8,0
Ik raad Pure Energie aan
H.J. Steunenberg 11-12-2021 - 10:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap van oude leverancier naar Pure Energie via Gaslicht.com is vlekkeloos verlopen. Ik had een vraag over de facturering en die vraag is keurig, vlot en vriendelijk beantwoord.

  • Alles is meteen goed gegaan.
  • Online even moeten zoeken naar de juiste rubrieken.
10
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Pure Energie aan
R.C. Luijer 5-12-2021 - 20:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Eigenlijk kan ik geen goede review maken. Ik heb geen enkel contact gehad met Pure Energie. De overstap is zeer gladjes verlopen geen enkel probleem. Ik was naar ik hoop net op tijd om over te stappen na die idiote prijsstijging de afgelopen tijd. Maar nu? Ik heb warmte en ik heb licht. Wat wil een mens nog meer???

  • Overstap verliep zeer gladjes.
  • Geen
9
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Sjaak van de Haar 5-12-2021 - 09:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zo geregeld en vriendelijke klantenservice

  • Veenendaal
  • Veenendaal
8
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
6,0
Klachtenafhandeling
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Martin Vroegindeweij 30-11-2021 - 19:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij de overstap was 3 maanden canal digitaal belooft.
En voor bestaande klanten 6 films.

Ik heb om die reden ook een contract bij canaldigitaal besteld.
Maar zij geven nu aan dat ik geen recht heb op cadeu's/films. (omdat ik via online bij canaldigitaal zit)
Maar ik kan dus ook geen korting krijgen op het TV0stuk.

Dus dat extraatje van GASLICHT heeft me vooral veel mailen opgeleverd.

Int vervolg geen acties doen die teveel mitsen en maren bevatten.

fijne avond

  • snelheid, overzicht
  • acties moeten wel écht iets opleveren. Ander lijkt het op misleiding.
Opmerking van Gaslicht.com 1-12-2021 - 07:15
Beste meneer Vroegindeweij,

Bedankt voor uw reactie. Wat vreemd dat u hierdoor geen gebruik kunt maken van de gratis films. Wilt u een mail sturen naar info@gaslicht.com? Dan ga ik hier voor u achteraan!

Met vriendelijke groet,
Marlies
10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Michel Taling 30-11-2021 - 10:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Gunstige prijs, overstappen verliep vlekkeloos. Precies dat wat je altijd hoopt maar niet altijd krijgt..

  • Prijs, overstapservice
  • Nog niet ontdekt
8
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
4,0
Prijsstelling
9,0
T. Hoving 28-11-2021 - 20:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Helaas moet je een slimme meter extra huren, terwijl ik een slimme meter heb. Heel vreemd.

  • Slecht gebruikoverzicht, dus verbeteren en niet met een aparte slimme meter.
8
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
5,0
Jacob Fluks 26-11-2021 - 15:25
Overgestapt via Gaslicht.com

n.v.t.

  • n.v.t.
  • n.v.t.
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Geert Jan Leeuwen van 23-11-2021 - 10:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene leverancier past in deze tijd van sustainability.

  • Groene energie
8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
G.Brinkman 11-11-2021 - 16:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is snel en gemakkelijk verlopen

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie