De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
UnitedConsumers
79% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
16% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 360
Jaarprijs
€ 1895,01

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van UnitedConsumers zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Andre 29-12-2020 - 21:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen had ongemerkt geweest, als ik direct de juiste meterstanden had doorgegeven.

  • Klantenservice heeft mijn onjuist doorgegeven meterstanden met 1 telefoontje gecorrigeerd.
  • Welke meterstanden ik door moest geven (verbruik en teruglevering van zonnepanelen) was onduidelijk en deed ik verkeerd.
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Pim Vermeulen 29-12-2020 - 10:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk en overzichtelijk

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Andrea 29-12-2020 - 09:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen problemen ondervonden met de overstap.

Beoordeling
8
Facturering: 6
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Judith 28-12-2020 - 16:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog te kort klant om te kunnen beoordelen over klantenservice, de online omgeving of klachtenafhandeling

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Facturering: 9
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
jaap 28-12-2020 - 14:38
Overgestapt via Gaslicht.com

de overstap is vlekkeloos verlopen

  • de overstap is goed gegaan nog geen volledige review omdat ik pas ben overgestapt.
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Pierre Horsten 27-12-2020 - 09:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke prijsstelling

Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Spreen 26-12-2020 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles wordt volgens overeenkomst afgehandeld.

Beoordeling
6
Facturering: 8
Klantenservice: 4
Prijsstelling: 3
Klachtenafhandeling: 4
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 4
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Alex Cornelissen 24-12-2020 - 12:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Destijds gaf gaslicht.com aan dat mijn overstapboete betaald zou worden. Echter kreeg ik na de overstap te horen dat een overstap boete bij een overstap via een prijsvergelijker niet vergoed werd..

  • Makkelijk geregeld en goed de prijzen op een rij.
  • Duidelijkere communicatie
Opmerking van Gaslicht.com 24-12-2020 - 14:45
Beste meneer Cornelissen,

Bedankt voor uw review. De overstapboetes worden nooit door ons vergoedt en ook niet door de energieleveranciers op onze website. Wij vermelden dit ook op de aanmeldpagina bij de optie om de einddatum in te vullen en dit staat ook in de voorwaarden.

Neem gerust even contact met ons op zodat wij uitleg kunnen geven en eventueel kunnen nagaan van wie u deze informatie ontvangen heeft.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.M. Brekeling 23-12-2020 - 10:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles in conform eerdere verwachtingen verlopen. Dit is 3e? keer dat ik via Gaslicht.com overstap.

  • ga zo dor
  • geen
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
ivo knottnerus 23-12-2020 - 10:18
Overgestapt via Gaslicht.com

xxx

Navigatie