De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vandebron zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Vandebron

1
Facturering
1,0
Duurzaamheid
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Hans 20-11-2015 - 21:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Mensen, trap er niet in, NIET doen. Vandebron heeft de administratie totaal niet voor elkaar. Ze verhogen ineens het vastrecht, na 3 mails en een telefoontje erkennen ze eindelijk dat het een 'foutje' was?! daarna niks meer van gehoord. ook dat verhaal van die zogenaamde groene stroom klopt niks. dat kan nooit 100% wind zijn, immers van wie krijg je dan stroom als het niet waait? kortom, marketing bull shit.

Samenvoeging tweede beoordeling (15-12-2015):

na een slechte ervaring met deze leverancier ben ik even gaan googlen, mensen trap er niet in, er klopt werkelijk niks van hun verhaal, zie hier: http://sustainabilityblogging.com/2014/12/07/vandebron-niets-nieuws-mooi-verpakken-van-bestaand-systeem/

en hier:

http://www.sweegersfinance.nl/index.php/advies/16-energie/12-factcheck-energie-rechtstreeks-van-de-boer-vandebron-onwaar

  • geen
  • ze verhogen ineens vastrecht
  • groene stroom verhaal is echt onzin
  • slechte administratie en bereikbaarheid
Opmerking van Gaslicht.com 17-12-2015 - 13:19
Wij zoeken dit graag voor u uit. Als u dat wilt ontvangen wij graag een mail via info@gaslicht.com dan gaan wij er voor u achteraan.
8
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad Vandebron aan
Mentzij 20-10-2015 - 13:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Helemaal top

  • Heel veel
  • Niks
7
Duurzaamheid
8,0
Facturering
4,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
6,0
Prijsstelling
5,0
Ernest 23-8-2015 - 11:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Tijdstip van voorschot incasso (20e van de maand voorafgaand aan de maand van levering) is wat ongemakkelijk als je afkomt van een leverancier met incasso achteraf (eind van de maand van levering), zoals ik. Dit houdt in de praktijk in dat je gedurende twee maanden 'dubbel' betaalt. In mijn geval (overstap eerste week van nieuwe maand) was dat zelfs drie keer voorschot betalen in één maand (2 keer nieuwe leverancier, begin en 20e van de maand, een keer oude leverancier)! Dat kan vervelend uit pakken... Dat mag wel wat duidelijker worden aangegeven.

  • 'Lage' energieprijs i.c.m. groene energie
  • Zie motivatie
10
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Vandebron aan
Michel 20-8-2015 - 09:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel geregeld, goede afhandeling

8
Online dienstverlening
5,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
10,0
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Vandebron aan
Hester 20-8-2015 - 08:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Het doorgeven van de meterstanden via de (mobiele) site werkte nog niet helemaal lekker, maar toen ik erover belde kon ik direct de standen doorgeven en was de overstap helemaal rond. Ik ga ervan uit dat het goedkomt met die site, maar tot die tijd kan je beter bellen. Dat werkt prima.

7
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Overstapproces
6,0
Ik raad Vandebron aan
D. Maton 20-8-2015 - 05:06
Overgestapt via Gaslicht.com

De aanmelding liet even op zich wachten duurde bijna 2 weken, ben ik niet gewend van andere bedrijven. Maar eenmaal aangemeld loop alles flot en zo als het hoord.

  • Duidelijke online account beheer
  • Goede prijzen
  • Aanmelding kan sneller
10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Vandebron aan
Peter Ligtvoet 19-8-2015 - 19:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Ervaring tot nu toe is positief. Ben inmiddels overgestapt op zonnepanelen; aanpassing maandbedrag was geen enkel probleem

  • . professioneel en vriendelijk
  • . overstap werd via mail goed begeleid
  • Tot nu toe geen
9
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
9,0
Facturering
10,0
Ik raad Vandebron aan
Pedro Van Vliet 19-8-2015 - 15:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Deze leverancier aanbieder denkt duidelijk klant gericht door eventuele problemen die zouden kunnen ontstaan bij de overstap voor te zijn. En vragen stellen aan de klanten servies ging vlot en bruikbare antwoorden.
Voorbeeld: was op vakantie tijdens de overstap en de meter standen niet doorgeven! Zij komen met een goede oplossing.

  • Ik ga nu echte groene energie gebruiken voor een nog steeds goedkope prijs. M.A.W. bij een grijze leverancier ben ik niet goedkoper uit.
  • Dit zullen er best wel zijn maar daar ben ik in deze begin fase nog niet tegen aan gelopen.
7
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
5,0
Klantenservice
8,0
Facturering
5,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Vandebron aan
ron 19-8-2015 - 09:56
Overgestapt via Gaslicht.com

probleemloos overgegaan

10
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Vandebron aan
R.J. van Elderen 19-7-2015 - 17:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Wil graag duurzame energie voor een scherpe prijs

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie