De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vandebron zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Vandebron

8
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Vandebron aan
Rob 29-12-2018 - 12:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is snel en makkelijk gegaan. Top!

  • Duidelijke site
8
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
10,0
Pors 29-12-2018 - 10:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik
Ben net maand klant

  • Makkelijk overstappen via gaslicht.com
  • Incassodatum duidelijker aangeven
8
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
5,0
C Hulskamp 28-12-2018 - 09:30
Overgestapt via Gaslicht.com

De meeste energieleveranciers schrijven achteraf af, maar Vandebron dus vooraf! Dus dat bleek een bittere pil, 2 maanden tegelijk betalen!!!

  • prima klantenservice en snel ook!!
  • betaaldatum duidelijker communiceren
8
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Vandebron aan
Dhr. Bakker 27-12-2018 - 11:21
Overgestapt via Gaslicht.com

elk jaar een checkup van de energieleverancier. mijn verzoek zou zijn de huidige leverancier met een duidelijk voorstel komt ipv diverse mails met diverse aanbiedingen. een overgang van leverancier heeft mij elk jaar nog voordeel opgeleverd.

  • elke jaar een duidelijk vergelijk mogelijk
  • de huidige leverancier tijdig met een eenduidig voorstel komt
9
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Vandebron aan
Jack 26-12-2018 - 13:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima afwikkeling en dito overstap. Is tot nu toe geruisloos en vlekkeloos verlopen.

  • Prettige maatschappij.
  • n.v.t.
6
Facturering
3,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Esther Bolten 25-12-2018 - 09:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Vervelend vond ik dat het termijn bedrag zomaar ontzettend omhoog is geschroefd, en dat uiterlijk ik vorig naar nog gele terug kreeg. Niet netjes om dat zomaar te doen.

10
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Vandebron aan
Kersbergen 23-12-2018 - 10:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene energie prijs en welkombonus.

  • Omzetten via Gaslicht.com gaat geruisloos zonder problemen wij doen dit al jaren zo!
3
Duurzaamheid
5,0
Online dienstverlening
5,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
8,0
Facturering
2,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
van 't Hof 23-12-2018 - 09:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Op 13 november 2018 overgestapt naar van de Bron. Op 22 oktober wordt al geincasseerd over november, ruim 3 weken voor de overstap?
Het maandvoorschot wordt ondanks dat ik daar niet mee akkoord ging toch verhoogd met 20 euro per maand.
De klantenservice is slecht telefonisch bereikbaar, zodat ik na 15 minuten zelf de verbinding verbroken heb.
Na 3 dagen nog geen antwoord op mijn opmerkingen die ik via het contactformulier heb verstuurd.

  • Houden aan afspraak=maandbedrag en niet tegen akkoord van klant in zelf verhogen.
Opmerking van Gaslicht.com 24-12-2018 - 08:30
Wat vervelend dat het zo loopt. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag!

Reacties

Vandebron Webcare 2-1-2019 - 14:57
Beste heer of mevrouw van ’t Hof,

Hartelijk dank voor uw review op gaslicht.nl. Ik begrijp heel goed dat u de lange wachttijden en het uitblijven van een reactie op uw contactformulier als niet prettig ervaart. Onze oprechte excuses hiervoor. Met man en macht werken we hard aan het inlopen van de achterstand. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten zo spoedig mogelijk weer de service kunnen bieden die zij verdienen. Uit uw bericht begrijp ik dat u het niet eens bent met het voorafgaand incasseren van het termijnbedrag en is het termijnbedrag zonder uw akkoord verhoogd. Graag geef ik hier meer informatie over.

Bij Vandebron betaald u voorafgaand aan de maand van levering een voorschot voor uw verbruik. We maken geen marge op energie, maar u moet u energieverbruik wel vooruitbetalen. Als we dit bedrag pas in de maand van levering zouden incasseren, dan zouden hierdoor extra kosten gemaakt worden en deze zouden dan doorberekend worden wat voor u tot meer kosten zal leiden. De incassodatum staat standaard gepland op de 20ste van de maand. Echter communiceren wij in de bevestings-e-mail onder het kopje ‘handig om te weten’ dat u de incassodatum kan aanpassen. Het incasseren van het termijnbedrag kan plaatsvinden tussen de 20ste en 28ste van de maand.

Daarnaast geeft u aan dat het termijnbedrag zonder u akkoord is verhoogd. Ik snap heel goed dat u dit als niet prettig ervaart. Ik wil de situatie daarom graag voor u oplossen en het termijnbedrag verlagen naar het oorspronkelijke termijnbedrag. Echter kan ik uw klantaccount met de ontvangen gegevens niet terugvinden in ons systeem. Om deze reden wil ik u vragen om ons uw klantnummer of postcode/huisnummer toe te sturen. Na ontvangst ga ik direct voor u aan de slag. 

Nogmaals onze oprechte excuses. Een gezond 2019 toegewenst!

Velen groeten,
Laura
Service Team Vandebron
9
Klachtenafhandeling
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Vandebron aan
K Jansen 21-12-2018 - 15:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk en duidelijk overstappen.

  • Makkelijk en snel
8
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Ik raad Vandebron aan
H.Fortuijn 21-12-2018 - 12:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Het contact met Gaslicht.com laat niets te wensen over.

  • Uitermate tevreden over prijsstelling en berekening hiervan.
  • Vooral zo doorgaan!

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie