De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vandebron zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Vandebron

7
Duurzaamheid
7,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Klachtenafhandeling
7,0
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
7,0
Yvonne 21-12-2021 - 18:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik was gelukkig op tijd overgestapt, daar mijn vorige leverancier failliet is gegaan.

  • Via gaslicht.com is het overzichtelijk welke leverancier het beste bij je past en de kosten.
  • Nu in deze tijd weet je niet zeker of het bedrijf overeind blijft. Nu maar hopen dat het niet gebeurd.
8
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Vandebron aan
Katrina suls 19-12-2021 - 12:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Vandebron Webcare 21-1-2022 - 09:47
Bedankt voor het mooie cijfer, Katrina!
8
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vandebron aan
A.v.Dijken 19-12-2021 - 12:38
Overgestapt via Gaslicht.com

snelheid en de korting

  • overzichtelijk en
  • Duidelijk
  • geen

Reacties

Vandebron Webcare 21-1-2022 - 09:47
Bedankt voor het mooie cijfer en goed om te horen dat het overzichtelijk en duidelijk voor je is. Alvast een prettig weekend!
2
Prijsstelling
2,0
Jos De wolf 16-12-2021 - 13:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Te duur.

  • Energie goedkoper maken

Reacties

Vandebron Webcare 21-1-2022 - 09:27
Hoi Jos, bedankt voor het achterlaten van een review. De tarieven voor alle nieuwe contracten zijn nu erg hoog door de marktomstandigheden. Hoewel wij ons best doen om de markt te vergroenen en op die manier invloed proberen uit te oefenen op de energiemarkt, zijn wij voor de inkoop van energie afhankelijk van de marktprijzen. Op korte termijn blijft de energiemarkt onberekenbaar. Dit geldt voor iedereen in de markt, we hebben allemaal te maken met deze ontwikkeling. Mocht je nog andere feedback willen achterlaten of een vraag willen stellen kun je ons een mailtje sturen via vragen@vandebron.nl. Voor nu alvast een fijn weekend!
9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vandebron aan
Nicky Markies 15-12-2021 - 09:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Overzichtelijk en makkelijk overstappen

  • Makkelijk en overzichtelijk
8
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Vandebron aan
Joyce 14-12-2021 - 09:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is goed geregeld, je wordt overal goed van op de hoogte gehouden en je eigen omgeving met inzichten etc is makkelijk te gebruiken en overzichtelijk.

10
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Vandebron aan
JoAn 13-12-2021 - 10:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke overstap en had een goede aanbieding met welkomstpremie.

  • Ging allemaal makkelijk, ook het aanpassen van het maandbedrag en de dag van overschrijving.
  • Niets
Opmerking van Gaslicht.com 14-12-2021 - 09:00
Gefeliciteerd! U heeft de Bloomsbox gewonnen door uw ervaring te delen.

Deze komt zo spoedig mogelijk naar u toe!

Met vriendelijke groet,
Marlies
9
Duurzaamheid
10,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Vandebron aan
Terry 12-12-2021 - 18:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed concept, met oog voor het klimaat. De app is makkelijk in gebruik en geeft duidelijk inzicht in het verbruik en de gemaakte kosten.

  • Goed concept
  • Makkelijk bruikbare app
  • Goed inzichtelijk wat het verbruik en de kosten zijn
  • Geen
9
Facturering
8,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vandebron aan
Barbara 12-12-2021 - 15:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Je moet een soort borg betalen bij van den Bron. Hier ben ik het niet mee eens. Nu hebben wij een laag termijn bedrag omdat we geen gas meer hebben, en alleen energie afnemen. Maar een borg moeten betalen is nergens voor nodig. ( eigenlijk betaal je je voorschot een maand vooruit). Ik had wel een mooie deal via gaslicht.com. hopelijk kan dat volgend jaar ook weer.

  • Duidelijk inzicht, ik kan elke maand het termijn bedrag aanpassen als ik dat zou willen. Fijn als je een slimme meter hebt, en deze elk kwartier uitgelezen wordt. Zo heb je een goed inzicht in je verbruik
  • Laat die borg achterwege. Het is allemaal al duur genoeg
7
Prijsstelling
6,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Vandebron aan
L.H. van Son 11-12-2021 - 10:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap probleemloos gelopen.

  • Je weet dat de overstappen geen problemen geeft.
  • -

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie