Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
VanHelder

VanHelder reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over VanHelder? Lees hier de VanHelder ervaringen en reviews. Is VanHelder uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over VanHelder achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over VanHelder

1
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
PCG-IT B.V. 13-9-2022 - 18:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij zijn een klein MKB bedrijf en wij hebben in het voorjaar 2021 een contract voor 3 jaar bij de afgesloten. Een jaar later krijgen we een brief dat het contract eenzijdig opgezegd wordt en dat we overgaan naar een daghandelssyteem. Geen enkel ander aanbod of ondersteuning. Doe geen zaken met deze partij en kies een leverancier die wel de afspraken nakomt.

1
Duurzaamheid
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Keemink Design B.V. 21-4-2022 - 14:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij hadden als MKB-bedrijf een vast contract voor 3 jaar afgesloten in april 2021. Op 11 april 2022 kregen we een mailtje dat het contract wegens "overmacht" werd verbroken en we moesten binnen 1 week opzeggen of anders werden we automatisch overgezet naar een variabel contract. Bezwaar aangetekend maar men doet of hun neus bloedt. Ook zijn al onze vaste-contractgegevens gewist in het online portaal, zodat je geen inzicht meer krijgt in het aantal termijnbetalingen en het werkelijk verbruik. Wij denken dat deze firma snel failliet gaat.

Reacties

VanHelder Webcare 6-5-2022 - 08:43
Bedankt voor uw bericht. Spijtig te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening, wij hebben uw bezwaar ontvangen en in behandeling genomen. In dit geval is sprake van een overmachtssituatie en bovendien van een situatie van onvoorziene omstandigheden. VanHelder heeft een in de gegeven omstandigheden redelijk voorstel gedaan om de overeenkomst te wijzigen. Het is dan ook niet mogelijk – en in de gegeven omstandigheden ook niet redelijk – om een ongewijzigde instandhouding van de vaste prijs te verlangen. Dat zou dermate excessieve financiële gevolgen hebben en de continuïteit van de onderneming dermate onder druk zetten, dat zulks in redelijkheid niet van VanHelder gevergd kan worden. Wilt u hierover nogmaals met ons in gesprek gaan dan zijn wij goed bereikbaar. Wat betreft het portaal zou u alle gegevens moeten kunnen inzien. Indien u gegevens niet kunt inzien kunt u ons altijd benaderen om uw gegevens op te vragen. Met vriendelijke groet VanHelder
2
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
2,0
Prijsstelling
3,0
Klantenservice
1,0
Charl 26-8-2021 - 20:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Onbetrouwbaar bedrijf. Zeer slechte klantenservice

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie