De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vrijopnaam
91% van de klanten raadt Vrijopnaam aan.
8% zegt Vrijopnaam misschien aan te raden.

Vrijopnaam ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vrijopnaam geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vrijopnaam ervaringen en beoordelingen. Is Vrijopnaam uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vrijopnaam plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vrijopnaam met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vrijopnaam
Het voordeligste actiepakket van Vrijopnaam!
Zonnestroom en CO2-gecompenseerd gas 1 jaar Vast
Jaarprijs
€ 1993,85
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vrijopnaam zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Y.wiersma 13-12-2019 - 11:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog te kort klant om goed te beoordelen

  • Vlotte reactie op mail
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Annick 12-12-2019 - 11:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben erg fijn, goed en snel geholpen. Overstap was binnen ee minuut geregeld. Aanrader!!

  • Telefonisch niet in de wacht.
  • Goed advies gekregen
  • Prettig persoonlijk contact
  • Erg vriendelijk
  • Duidelijk en snel. Aanrader!!
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E.Bollerman 8-12-2019 - 19:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Om toch zo voordelig mogelijk en milieu vriendelijk elektriciteit te verkrijgen.D

  • Door de overstap via Gas Licht.com, weet ik zeker dat ik gegarandeerd het voordeligste tarief heb.
  • Persoonlijk hoop ik, omdat ik op stadsverwarming ben aangesloten, dat het beheer en de
  • kosten van dit systeem niet meer via een commerciële bedrijf wordt gerund ,
  • maar via een soort cooperatie-systeem, waardoor dit systeem beter betaalbaar wordt,
  • volgens mij is het hele netwerk van warmte-distributie te duur.
Beoordeling
9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 10
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J vd Molen 5-12-2019 - 21:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon heel relaxed allemaal, geen problemen met wat dan ook.
Snel antwoord op mail,snel geregeld dat ik mijn voorschot wilde verhogen.
Aanrader.

  • Zie motivatie
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M 20-11-2019 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Het is allemaal prima gegaan

  • Heb ik niet
  • Heb ik niet
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Saskia 15-8-2019 - 22:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Kleine organisatie, daardoor persoonlijk contact en dat voelt prettig.

  • Voordelig.
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter 18-5-2019 - 17:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Nadat mijn bestaande energie leverancier mij verschrikkelijk slechte tarieven had gegeven voor 2019 (20% duurder dan vrij op naam), was het tijd voor verandering.

Tot nu toe heel tevreden. Vlekkeloze overstap en goed en persoonlijk via email geïnformeerd. Ook een leuke app die je laat zien hoeveel energie je zonnepaneel oplevert versus hoeveel je verbruikt. Mocht deze info niet voldoende zijn, zijn er voldoende andere online portals (niet van vrij-op-naam) waar je je energie verbruik kunt inzien.

  • Goede tarieven, duurzaam, een leuk idee om je eigen zonnepaneel te hebben, en een persoonlijke benadering.
  • Het is (nog) niet mogelijk om alles zelf te regelenen online, maar ze reageren heel snel op een email en dat is eigenlijk net zo makkelijk.
Beoordeling
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Klaas Mulder 18-5-2019 - 12:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Eén van de weinige energieleveranciers die echt 100% groene stroom levert (check Consumentenbond)

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J K 8-5-2019 - 15:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Fijne energieleverancier.

  • Wat een verademing, de klantenservice van Vrij Op Naam.
  • Geen eindeloos lange wachtrijen als je belt.
  • Deskundige, vriendelijke en meedenkende medewerkers die ook gewoon doen wat ze beloven.
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L.A.H.van Campenhout . 10-3-2019 - 11:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen problemen gehad .

Navigatie