De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vrijopnaam
91% van de klanten raadt Vrijopnaam aan.
8% zegt Vrijopnaam misschien aan te raden.

Vrijopnaam ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vrijopnaam geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vrijopnaam ervaringen en beoordelingen. Is Vrijopnaam uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vrijopnaam plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vrijopnaam met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vrijopnaam
Het voordeligste actiepakket van Vrijopnaam!
Zonnestroom en CO2-gecompenseerd gas 1 jaar Vast
Jaarprijs
€ 1993,85
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vrijopnaam zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Pop 5-11-2020 - 13:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
van Rijssen 3-11-2020 - 19:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben blij dat ik overgestapt ben, betaalde bij vorige aanbiede4 na aantal jaren klant te zijn geweest echt teveel.

  • Fijn geregeld via gaslicht.com! Site werkt top
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sarina 2-11-2020 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles verliep super soepel, maar aangezien ik hier nog maar kort ben weet ik niet hoe het verdere proces verloopt. Tot nu toe echt top!

  • Vriendelijk personeel die erg heeft geholpen met de overstap. Dit kon erg snel en verliep helemaal soepel.
  • De app kan nog wel wat verbeteringen krijgen (duidelijker laten zien hoeveel je per maand mag verbruiken om binnen het bedrag te blijven).
Beoordeling
5
Facturering: 7
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Boerstra 8-10-2020 - 22:05
Overgestapt via Gaslicht.com

In juni 2020 ben ik overgestapt naar Vrijopnaam met een flexibel tarief voor 1 jaar. Op dat moment was het tarief een klein beetje gunstiger dan wat mijn leverancier tot dan toe aanbood. Wat ik me niet realiseerde was dat het stroomtarief in het opvolgende kwartaal (Q3) 10% duurder werd en zojuist het 4e kwartaal 60% duurder dan het tarief waar ik mee startte. Vrijopnaam geeft aan dat de tarieven toen ik afsloot extreem laag waren en nu normaliseren. Uiteraard besef ik dat flexibel betekent dat je andere tarieven kunt krijgen maar deze stijgingen vind ik absurd en neigen naar misleiding. Ik ben nog in afwachting van een reactie van Gaslicht.com.

  • Geen
  • Lijkt me helder.

Reacties

Vrijopnaam Webcare 9-10-2020 - 09:54
Beste heer/mevrouw Boerstra, vervelend te lezen dat uw keuze anders uitpakt dan de verwachting. Energietarieven en zeker de gastarieven wisselen dit jaar stevig. De afgelopen periode (laatste 1,5 jaar) zijn de tarieven fors gedaald en al onze klanten krijgen dit voordeel direct terug. De laatste vier maanden stijgen de tarieven inderdaad. Door zelf stroom op te wekken bij ons kan je je volledig indekken voor prijsschommelingen. Voor gas blijf je 'meebewegen' met de markt. Overigens blijkt uit historische data dat het volgen van de markt op lange termijn je de scherpste prijs biedt. Je betaalt altijd een risicopremie voor kopen van zekerheid (lees vastzetten van je prijs). Wat Gaslicht of een andere leverancier ook zegt. Met vriendelijke groeten, klanten Vrijopnaam
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Angelica Andersson 30-9-2020 - 18:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Echt goede klantenservice

  • Goede adviezen van de klantenservice

Reacties

Vrijopnaam Webcare 30-9-2020 - 20:08
Beste Angelica, dankjewel, erg fijn te lezen. Jammer dat we de samenwerking met Gaslicht op hebben moeten zeggen wegens verschil van inzicht. O.a. wat een goede klantenservice doet. Maar deze 10-en pakken we nog mee! Met vriendelijke groeten, Klantteam Vrijopnaam
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Lisa Schmidt 29-9-2020 - 22:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Easy to make a contract, fair pricing

Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Lydia 29-9-2020 - 11:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Supergoed bereikbaar en superduurzaam. Enige minpunt vind ik dat er vooruit word gefactureerd ipv achteraf zoals bij Oxxio waar ik eerst zat.

  • Snel bereikbaar geen lang keuzemenu met 25 opties maar direct iemand aan de lijn en heel klantvriendelijk.
Beoordeling
7
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: 6
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 5
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 7
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
R van der Water 29-9-2020 - 10:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Online site is niet geheel compleet. Kan nog steeds geen facturen zien en billing date is niet te veranderen.

  • Telefonisch snel beantwoord
  • On site kan de dienstverlening beter.

Reacties

Vrijopnaam Webcare 29-9-2020 - 11:09
Beste heer van der Water, indien je een maandelijkse voorschotfactuur wenst, dien je dit inderdaad separaat aan te geven. Vervolgens zie je in de Mijn omgeving/webapp je voorschotfacturen onder 'Facturen'. Ik heb dit aangezet voor je. We incasseren altijd rond de 26e van de maand. Deze datum kan je (nog) niet aanpassen. Dank ook voor je compliment over onze bereikbaarheid en snelheid! Vriendelijke groet, klantteam Vrijopnaam
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.Poot 28-9-2020 - 12:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nu[pas twee maanden] is het ons uitstekend bevallen bij Vrij op Naam.

  • Gemakkelijk overstappen.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ruud 28-9-2020 - 11:41
Overgestapt via Gaslicht.com

de overstap ging zo vlekkeloos dat ik er helemaal niets van heb gemerkt, behalve dan dat ik van mijn vorige leverancier veel geld terugkreeg na het doorgeven van de meterstand.

Navigatie