De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Welkom Energie
78% van de klanten raadt Welkom Energie aan.
16% zegt Welkom Energie misschien aan te raden.

Welkom Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Welkom Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Welkom Energie ervaringen en beoordelingen. Is Welkom Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Welkom Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Welkom Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Welkom Energie
Het voordeligste actiepakket van Welkom Energie!
Europese windstroom + CO2-gecompenseerd Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 185
Jaarprijs
€ 1695,81
78%
van 199 klanten zou deze leverancier aanbevelen
16% misschien 6% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Janpieter Buskes 11-8-2020 - 16:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben elk jaar weer verbaasd over het feit dat de overstap zonder problemen verloopt. De garantie van gaslicht.com om te bemiddelen bij problemen gaf me het zetje dit jaar te kiezen voor een nieuwe aanbieder op de markt.

  • moet eerst een paar maanden onder weg zijn om dat te kunnen beoordelen
Beoordeling
8
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A. de Vries 11-8-2020 - 13:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben pas overgestapt en heb dus nog maar weinig ervaring met deze leverancier. Tot nu toe geen klachten.

  • Vlotte probleemloze overstap.
  • Geen
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E vd Kracht 11-8-2020 - 11:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepele overstap, geen problemen. Duidelijke berichtgeving via de mail.

  • Goede online contacten
  • nvt
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Corne Bink 11-8-2020 - 11:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel en goed geregeld zonder teveel poespas

  • Snel
  • Goedkoop
  • Goed
  • Mischien iets teveel mails
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L. vdV 10-8-2020 - 15:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk en snelle afhandeling

Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Harry Tholen 10-8-2020 - 13:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Ieder jaar kijk even weer en kom tot de conclusie dat over stappen weer zinvol is

  • Simpel vergelijken
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 7
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ernst ter Veer 10-8-2020 - 10:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Eigenlijk nergens een probleem mee. In het verleden elk jaar overgestapt. Nooit problemen ondervonden.De site's per leverancier verschillen. Goedkoopste aanklikken en klaar. Duurzaamheid. Kan dat wanneer je energie verstookt?

Beoordeling
1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Anja Zwarthoed 10-8-2020 - 10:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn overstapboete is niet overgenomen door gaslicht hierdoor verschilt de prijs zeker niet in mijn voordeel tov mijn vorige leverancier. Zeer misleidend

Opmerking van Gaslicht.com 10-8-2020 - 12:37
Beste mevrouw Zwarthoed,

Wat vervelend dat dit zo loopt en jammer dat u dit zo ervaart. Via onze vergelijkingssite worden er geen boetes overgenomen. Dit kunt u terugvinden onder de pakketdetails bij 'ingang van dit contract'.
Alleen als u rechtstreeks bij een leverancier aanklopt, heeft u kans dat de boete wordt vergoed maar daar staat vaak een 3-jarig contract tegenover. Bovendien zijn de tarieven dan hoger en ontvangt u vaak geen welkomstpremie.
Als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
Beoordeling
1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Anja Zwarthoed 10-8-2020 - 10:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn overstapboete is niet overgenomen door gaslicht hierdoor verschilt de prijs zeker niet in mijn voordeel tov mijn vorige leverancier. Zeer misleidend

Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
koen Visser 8-8-2020 - 18:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel en simpel zijn twee belangrijke kernwoorden!

  • Duidelijkheid, ontzorgen

Navigatie