Genomineerd voor 2021!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Welkom Energie

Welkom Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Welkom Energie? Lees hier de Welkom Energie ervaringen en reviews. Is Welkom Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Welkom Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

77% van 564 klanten beveelt aan.
20% misschien 3% niet

Klantervaringen over Welkom Energie

9
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Welkom Energie aan
J.Brouwer 25-10-2021 - 12:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs en afspraak levering volgens offerte.

  • Alles liep volgens plan
  • Site met dagelijks controle levering niet mogelijk. Alleen eind resultaat.
8
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
Anneke Vrenken 25-10-2021 - 12:01
Overgestapt via Gaslicht.com

De overgang is prima verlopen, en Welkom Energie houdt mij goed op de hoogte van de meterstanden, in vergelijking met andere huishoudens. Dat stimuleert.

  • Vlotte overgang.
  • Duidelijk overzicht meterstanden.
  • Verduidelijken waarop het veronderstelde jaarverbruik is gebaseerd.
8
Online dienstverlening
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
7,0
Bert Vosjan 25-10-2021 - 11:48
Overgestapt via Gaslicht.com

7
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
4,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
Michiel 25-10-2021 - 10:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap was vlot geregeld en ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn aanmelding

  • Snelheid
  • Men had uit het niets mijn maandbedrag verhoogd. Hier kan vooraf beter over gecommuniceerd worden.
8
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
Greet bouland 25-10-2021 - 10:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zonder xorgen

9
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
7,0
Scholten 24-10-2021 - 18:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Weet nog niet goed hoe het werkt bij de nieuwe leverancier

  • Net op tijd ivm de nieuwe energie prijzen
8
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
Tamara 24-10-2021 - 13:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede service aan de telefoon, legt alles duidelijk uit en dat was voor mij erg fijn.

  • Tips om te besparen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad Welkom Energie aan
V. 22-10-2021 - 10:23

Goede duidelijke communicatie.
Vriendelijke benadering.

  • Energieverbruik overzichtelijker maken in account.
4
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
1,0
Erik Jan B 21-10-2021 - 14:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Ook hier 1 oktober om 10:52 overgestapt via GL. Gas 1,045 m3 all-in, stroom 28,35 all-in en teruglevering 11 ct.

Nu nog oxxio tot 01-02-2022.

GL zou van welkom energie toezegging hebben gekregen dat contract wordt nagekomen. Nu bijna 3 weken later nog niets vernomen en andere gelijke reviews geven weinig vertrouwen dat dit goed gaat komen.

Ik wacht af maar neig ernaar niet met deze club in zee te gaan; geen fraaie start.

  • Waar?
  • Gehele bedrijf?

Reacties

van gerven 22-10-2021 - 14:51
ga er maar vanuit dat het niet goedkomt, ik ben ook op 1 oktober overgestapt tegen zeer gunstige tarieven. (op papier dan) 2 weken niets gehoord en zelf contact opgenomen en ze geven aan geen nieuwe klanten meer aan te nemen. mijn aanbieding is dus niet van toepassing. ze geven aan een andere aanbieder te zoeken. waardeloos!
8
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
Olga 21-10-2021 - 10:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap altijd over via gaslicht.com. Bevalt goed en het scheelt een hoop uitzoek werk.

  • Snel geregeld. Verder weinig werk van.
  • Geen.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie