De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu met 6 maanden gratis NLZIET Energie vergelijken
Welkom Energie
81% van de klanten raadt Welkom Energie aan.
15% zegt Welkom Energie misschien aan te raden.

Welkom Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Welkom Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Welkom Energie ervaringen en beoordelingen. Is Welkom Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Welkom Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Welkom Energie met andere consumenten delen.

Het voordeligste actiepakket van Welkom Energie!
Europese windstroom + CO2-gecompenseerd Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 180
Jaarprijs
€ 1846,29
81%
van 506 klanten zou deze leverancier aanbevelen
15% misschien 4% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid: 7
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Klaas Zantingh 26-2-2021 - 11:26

De overstap verliep prima. Er was één ding niet vanaf het begin duidelijk. Dat niet elke leverancier dezelfde voorwaarden hanteert bij een overstap. Als voorbeeld: de ene maatschappij laat het nieuwe contract direct ingaan. Een andere wacht op het einde van de bedenking-periode. Daardoor kan er verschil ontstaan van enkele weken, met het gevolg dat de "oude leverancier" je kan blijven benaderen om de opzegging NIET te beëindigen. Dat kan wel eens lastig worden.

  • Technisch is de/een overstap gemakkelijk te regelen.
  • Zoals bij "motivatie" omschreven zou daar een strakker en éénduidiger regel kunnen worden gebruikt.
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hans van Breugel 26-2-2021 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Ieder jaar een check doen wasr het beste uit bent.

  • Alles soepel en snel geregeld.
  • Nog niet gevonden.
Beoordeling
9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Eefsting 26-2-2021 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij zijn net een maand bij deze leverancier. We hebben nog geen enorme ervaring wat betreft klantenservice etc.

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan van Giessen 25-2-2021 - 10:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Super overstap gehad zonder problemen. Bij vragen kreeg ik direct een duidelijk antwoord. Op het moment van afsluiten was deze partij voor mij het goedkoopst.

  • Ze lever goedkoop stroom en service is goed.
  • De persoonlijke pagina op hun website kan wel wat verbeteringen krijgen. Informatie kan op een betere manier inzichtelijk gemaakt worden door bijvoorbeeld grafieken. Tevens zou ik de inloggegevens eerder versturen. Nu gebeurt dit pas op de dag van levering. En het termijn bedrag vond ik aan de zeer lage kant, maar deze kan je prima voor de volgende maand wijzigen.
Beoordeling
10
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.W.g. Huybregts 25-2-2021 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer gemakkelijke overstap

  • Duidelijke website
  • Geen
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Leendert van Brakel 24-2-2021 - 11:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkele extra moeite hoeven doen om van leverancier te wisselen. Contact ging netjes en duidelijk via e-mail. Bij vragen altijd snel contact via online of telefoon mogelijk.

  • Snel en duidelijk
  • Geen
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Cor van der Werf 23-2-2021 - 11:44
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is prima geregeld. Ik heb van de hele overstap niets gemerkt. Daarnaast heb ik ook al gelijk de eindafrekening van NLE ontvangen

Beoordeling
10
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Johan Ploeg 23-2-2021 - 11:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
yvo 23-2-2021 - 10:03
Overgestapt via Gaslicht.com

makkelijk, snel

  • 6 maanden gartis NLZiet
Beoordeling
1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 2
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
G Groeneveld 22-2-2021 - 20:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze betalen de welkomstkorting niet uit na het contract, terwijl we wel aan de voorwaarden hebben voldaan

  • Geen
  • Antwoorden nirt op vragen over de welkomstkorting, is een groot drama.
Opmerking van Gaslicht.com 23-2-2021 - 08:09
Beste meneer/mevrouw Groeneveld,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u de welkomstpremie niet ontvangen heeft. Wilt u ons een mail sturen met een toelichting? Dan gaan wij hier voor u achteraan. U kunt de mail sturen naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie