De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Welkom Energie
72% van de klanten raadt Welkom Energie aan.
24% zegt Welkom Energie misschien aan te raden.

Welkom Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Welkom Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Welkom Energie ervaringen en beoordelingen. Is Welkom Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Welkom Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Welkom Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Welkom Energie
Het voordeligste actiepakket van Welkom Energie!
Europese windstroom + CO2-gecompenseerd Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 220
Jaarprijs
€ 1660,81
72%
van 119 klanten zou deze leverancier aanbevelen
24% misschien 4% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Facturering: 7
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
de Vries 2-4-2020 - 15:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepele overgang. Oude abonnement werd keurig opgezegd en na opzegdatum is de nieuwe ingegaan.

  • Goede financiële aanbieding
Beoordeling
7
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
D. Kolkman 2-4-2020 - 10:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Jammer dat ze geen app hebben.

  • Graag een app, is een stuk handiger.
Beoordeling
7
Klantenservice: 7
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 7
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
de Jong 1-4-2020 - 17:35
Overgestapt via Gaslicht.com

nog geen contact nodig gehad met de klantenservice. Tot nu toe geen klachten maar het loopt nog maar een maand

Beoordeling
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Nieuwenhuis 1-4-2020 - 13:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Een goede keuze in deze tijd. Prettig te weten dat je kwaliteit voor een eerlijke prijs krijgt.

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Facturering: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Nieuwenhuis 1-4-2020 - 13:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Een goede keuze in deze tijd. Prettig te weten dat je kwaliteit voor een eerlijke prijs krijgt.

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 7
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wim Orsel 1-4-2020 - 13:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooi, goed en vlot geregeld.
Weer wat extra zakcentje overgehouden.

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Imbrogiano 1-4-2020 - 10:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geregeld

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Huber Kuijpers 31-3-2020 - 11:54
Overgestapt via Gaslicht.com

snelle overstap

  • zonder problemen overgestapt
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
G Hinthum 31-3-2020 - 10:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede keuze ...alles netjes geregeld

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Paul 31-3-2020 - 10:16

Overstap is super verlopen, helemaal geen omkijken na gehad aangezien 't helemaal vlekkeloos is verlopen

  • Super verlopen zonder enige bemoeienis

Navigatie