Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Youfone Energie

Informatie over Youfone Energie

Op dit moment is het niet mogelijk om over te stappen naar Youfone Energie. Maak een keuze uit het aanbod bij een van de overige energieleveranciers. 

Op 19 september 2022 is bekend geworden dat Youfone Energie B.V., gevestigd in Rotterdam, een vergunning heeft gekregen vanuit de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om gas en elektriciteit te leveren aan kleinverbruikers. Dit betekent dat zij energie mogen gaan leveren aan huishoudens in Nederland. Op dit moment is het nog niet mogelijk om over te stappen naar Youfone Energie. Sinds de oprichting van Youfone in 2008 zijn ze actief in de telecom en inmiddels hebben ze meer dan 500.000 klanten.

De Autoriteit Consument & Markt heeft op 29 september 2023 de leveringsvergunning van Youfone Energie B.V. voor het leveren van gas aan kleinverbruikers ingetrokken. 
Youfone Energie B.V. heeft de ACM verzocht om de leveringsvergunning voor gas in te trekken, omdat zij geen gas leverde aan kleinverbruikers. Om die reden hoeft er geen overdracht van klanten aan een andere energieleverancier plaats te vinden. Daarmee hebben zij alleen nog een vergunning voor het leveren van elektriciteit.

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.