Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Youfone Energie

Informatie over Youfone Energie

Op dit moment is het niet mogelijk om over te stappen naar Youfone Energie. Maak een keuze uit het aanbod bij een van de overige energieleveranciers. 

Op 25 augustus 2022 kreeg Youfone Energie B.V., gevestigd in Rotterdam, een vergunning van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om gas en elektriciteit te leveren aan kleinverbruikers. Sinds de oprichting in 2008 is Youfone actief in de telecom. Op 21 maart 2024 geeft de toezichthouder KPN een vergunning om Youfone over te nemen voor wat betreft mobiele telecommunicatiediensten.

Youfone Energie B.V. heeft de ACM op 29 september 2023 verzocht om de leveringsvergunning voor gas in te trekken, omdat zij geen gas leverde aan kleinverbruikers. Om die reden hoeft er geen overdracht van klanten aan een andere energieleverancier plaats te vinden. Op 27 maart 2024 komt de vergunning elektriciteit van Youfone Energie op naam van DigiWatt Energie B.V.

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.