De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur

Vergelijk alle energiepakketten en bespaar

Omdat de energietarieven de komende tijd flink stijgen, tonen we standaard alleen contracten met vaste tarieven.

De energieprijzen zullen de komende tijd flink stijgen. Uit onderzoek blijkt dat de keuze voor vaste tarieven de voordeligste keuze is. Daarom toont Gaslicht.com contracten met vaste tarieven waarmee u een vaste prijs krijgt voor de gehele looptijd.

Wilt u toch liever een variabel contract, dan kunt u dit in de filters aangeven.
Stap nu over en profiteer van vaste lage tarieven!
Geen resultaten
Er zijn geen energiepakketten beschikbaar die voldoen aan de door u gebruikte filters.
Pas uw filters aan:

Verwijder alle filters

Over onze energievergelijker

Onze energievergelijker is het hart van deze vergelijkingssite. Voor een zo goed mogelijk advies wordt aangeraden om de postcode én het geschatte jaarverbruik in de energievergelijker in te voeren. De energievergelijker vergelijkt daarna alle pakketten met elkaar en rekent op basis van het ingevoerde verbruik uit wat het goedkoopste pakket is.

Bij het energie vergelijken kan voor 100% vertrouwd worden op de onafhankelijkheid van deze site. Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) en de Consumentenautoriteit doen al jaren onderzoek naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van energievergelijkers. Al vanaf het eerste onderzoek in 2004 wordt onze site getoetst en voldoet onze energie vergelijkingssite ruimschoots aan de eisen van transparantie, correctheid, onafhankelijkheid, volledigheid en duurzaamheid.

Navigatie