De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Enthousiaste reacties van zonnepaneelbezitters

door Jeanet Woldring

Sinds begin deze maand kunnen ook bezitters van zonnepanelen via Gaslicht.com en Energiewereld.nl eenvoudig vergelijken welk energiecontract het voordeligste is. Internetondernemer Ben Woldring heeft zijn energievergelijkingssites zo aangepast dat zowel het verbruikte als het opgewekte aantal kilowattuur in de vergelijking wordt meegenomen. Door zowel het verbruik als de eigen opwekking in te vullen wordt automatisch een overzicht geboden van de voordeligste energiecontracten. De vernieuwde sites zijn enthousiast ontvangen.

Vernieuwde Energievergelijker voorziet in behoefte

Bezitters van zonnepanelen maken al veelvuldig gebruik van de vernieuwde Energievergelijker, zowel op Gaslicht.com als op Energiewereld.nl. Dat de uitbreiding een welkome uitkomst is voor de 250.000 Nederlandse bezitters van zonnepanelen blijkt wel uit de positieve reacties. Het was geen eenvoudige opgave om alle verschillende saldeermethodes, terugleververgoedingen en werkwijzes van energieleveranciers te achterhalen. Des temeer zijn we ontzettend trots op de eerste ervaringen van onze bezoekers die we ontvangen via mail, telefoon, chat, whatsapp en eKomi.

Positieve reacties zonnepaneelbezitters

Overstappers via Gaslicht.com kunnen een beoordeling/waardering achterlaten over de ervaring mét en de service van Gaslicht.com via eKomi. Dat is een onafhankelijke feedback organisatie, die de beoordelingen beheerd en verzameld. Inmiddels zijn daar ook de eerste reacties binnen van zonnepaneelbezitters en hun ervaring met de vernieuwde Energievergelijker. Zie onderstaand de eerste ervaringen.

Benieuwd naar meer reacties? Alle -ruim 6300- beoordelingen van overstappers over Gaslicht.com zijn terug te vinden op de website van eKomi. Gemiddeld geven bezoekers een 9,2 als rapportcijfer waarmee we zijn onderscheiden met een zilveren keurmerk.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie