Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht.com beste én populairste website van het jaar 2019

door Maartje Sebek 2 reacties

Wat zijn we trots en ontzettend blij! Twee maanden geleden hoorden we dat we waren genomineerd voor Website van het Jaar 2019. In totaal is er 511.141 keer gestemd. Gaslicht.com is benoemd tot beste én populairste website in de categorie energie. 

Beste én Populairste Website website-van-het-jaar-2019-prijzen.jpg

Woensdagavond 20 november werd de Award Night van Website van het Jaar-verkiezing 2019 gehouden. Dit vond plaats in “De Amsterdome” in Amsterdam. Hier waren we met een delegatie uit Voorthuizen en Groningen aanwezig. Het was een prachtig georganiseerde avond. We mochten maar liefst twee prijzen in ontvangst nemen uitgereikt door niemand minder dan Jan Versteegh! Gaslicht.com is benoemd tot de beste én populairste website van 2019 in de categorie Energie. Fantastisch toch?! De populairste website is de site met het hoogste aantal stemmen en de beste website is de site met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. 

Ontzettend trots 

Met het hele team werken we elke dag aan onze website. Het verbeteren houdt nooit op. We doen er alles voor om de energiemarkt zo transparant mogelijk te maken. Het vergelijken van energie, zorgverzekeringen, autoverzekeringen, woonverzekeringen, internet, tv en bellen kinderlijk eenvoudig maken is en blijft ons doel. Dat deze prijs nu door de consument aan ons wordt toegekend maakt ons trots.

Bedankt voor het stemmen!

Website van het jaar worden is hét bewijs dat we goed bezig zijn en een extra motivatie om te blijven ontwikkelen. Wie weet winnen we volgend jaar dan wel weer... Maar dat zien we dan. Voor nu: Bedankt voor het stemmen!

Deel dit artikel op:

Maartje Sebek

Medewerker Marketing & Communicatie
Maartje Sebek
Ik ben Maartje, sinds 2019 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com. Mijn werk is ontzettend veelzijdig waardoor elke dag anders is. Van het bedenken en uitvoeren van mediacampagnes en social media marketing tot contact met commerciële partners. Een echte uitdaging. De energiewereld is voortdurend in beweging en besparen op uw energierekening is zo eenvoudig, dat ik mijn enthousiasme hierover graag met u wil delen.

Reacties (2)

Geplaatst door: g ()

ik zou graag weten wat gas voor een vrouw alleen kost

Opmerking van de redactie op 26-11-2019
Beste mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Voor een éénpersoonshuishouden schatten wij het gasverbruik op 1100 m3. Uiteraard zal dit verschillen per woning. U kunt ook in een laatste jaarafrekening kijken. Hier wordt het jaarverbruik van gas vermeldt.

Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Geplaatst door: Willem Aanstoot ()

GRAAG FORWARDEN. PERSOONLIJK VOOR BEN.

Beste Ben,

Oprecht en harte gefeliciteerd met deze prestigieuze prijs ! En dat vanuit Groningen en ons prachtige Helpman !!

Met hartelijke groet,

Willem Aanstoot

Opmerking van de redactie op 25-11-2019
Beste meneer Aanstoot,

Dank u wel voor de felicitatie en het compliment!

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie