Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com blogs in nieuw online jasje

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De blogs op Gaslicht.com zijn in een nieuw online jasje gestoken en daar zijn we best trots op! Onze medewerkers klimmen nog vaker in de pen om te bloggen over actuele onderwerpen uit de energiewereld. Van artikelen over zonnepanelen -hoe kan het ook anders- de energierekening, duurzaamheid, onafhankelijk vergelijken en uiteraard overstappen van energieleverancier.

De teksten zijn uiteraard voorzien van foto's, plaatjes en waar nodig infographics. Op die manier delen wij onze kennis en bevindingen, waarmee u uw voordeel kunt doen. Tevens leest u waar onze passie ligt, wat er bij ons op kantoor speelt, en wie onze medewerkers zijn. Benieuwd wat de bloggers bezighoudt? Kijk dan snel op onze vernieuwde blogomgeving. Suggesties voor onderwerpen waar u wat meer over wilt weten, zijn welkom!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.