De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht.com blogs in nieuw online jasje

door Jeanet Woldring

De blogs op Gaslicht.com zijn in een nieuw online jasje gestoken en daar zijn we best trots op! Onze medewerkers klimmen nog vaker in de pen om te bloggen over actuele onderwerpen uit de energiewereld. Van artikelen over zonnepanelen -hoe kan het ook anders- de energierekening, duurzaamheid, onafhankelijk vergelijken en uiteraard overstappen van energieleverancier.

De teksten zijn uiteraard voorzien van foto's, plaatjes en waar nodig infographics. Op die manier delen wij onze kennis en bevindingen, waarmee u uw voordeel kunt doen. Tevens leest u waar onze passie ligt, wat er bij ons op kantoor speelt, en wie onze medewerkers zijn. Benieuwd wat de bloggers bezighoudt? Kijk dan snel op onze vernieuwde blogomgeving. Suggesties voor onderwerpen waar u wat meer over wilt weten, zijn welkom!

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie