De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Nù bij uw overstap:
€ 20 cadeaukaart voor

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht.com doet niet aan telefonische verkoop, wel aan goede service

door Arnoud Timmerman

Overstappen van energieleverancier is super eenvoudig. In vijf minuten en een paar kliks kunt u al snel honderden euro’s besparen. Helaas verschijnen er de laatste weken steeds meer berichten in de media over consumenten en zzp’ers die zeer regelmatig gebeld worden door bedrijven die zogenaamd een aantrekkelijk aanbod hebben. Opdringerige verkoop van dure energiecontracten ligt op de loer en vele gedupeerden kunnen daar helaas over meepraten. Gaslicht.com doet absoluut niet aan telefonische verkoop of verkoop aan de deur, we bieden uitsluitend onafhankelijke vergelijkingen aan via onze eigen website en app. En we zijn zeven dagen per week bereikbaar als u ons nodig heeft. 

gaslicht-klantenservice.jpg

Vergelijken wanneer het u uitkomt

Telefonische verkopers en deurverkopers dienen zich vaak aan op de meest ongunstige momenten. U bent onderweg, op uw werk, aan het genieten van uw avondeten of uw favoriete serie. Op zulke momenten bestaat de kans dat u zich laat overrompelen door getrainde verkopers met gladde praatjes. Niet wenselijk toch? Gaslicht.com belt u nooit ongevraagd op en wij verschijnen ook niet bij u aan de deur. U kiest zelf wanneer u bezig wilt zijn met energie vergelijken op onze website. Net een bakje koffie gezet? Een mooi moment om eens op de bank te ploffen en naar Gaslicht.com te gaan. Neem de tijd, bel of app ons als u vragen hebt. Dat is onze werkwijze.

Volledig overzicht

Op Gaslicht.com kunt u op uw gemak alles bekijken en daarop uw keuze baseren. Wij tonen een volledig overzicht van energieleveranciers. Op basis van uw postcode en (gemiddelde) verbruik ziet u in één oogopslag welke energieleverancier het voordeligste of meest duurzaam voor u is. Geen addertjes, maar transparant en onafhankelijk. 

De kleine lettertjes

Hoewel overstappen van energieleverancier een fluitje van een cent is, bestaat er nogal eens onduidelijkheid over de opbouw van een energiecontract en de energierekening. Een volledig beeld schetsen aan de telefoon is haast onmogelijk. Vlugge verkopers praten gemakkelijk over de ‘kleine lettertjes’ heen. Op Gaslicht.com tonen wij uitgebreide pakketdetails waarin u ziet hoe een specifiek energiecontract is opgebouwd. Daarbij tonen wij altijd de volledige (all-in) jaarkosten, waarin alle kosten zijn meegenomen om verrassingen achteraf te voorkomen.

Team van eigen energiespecialisten

Wij zijn trots op ons team van bevlogen en deskundige energiespecialisten. Zij helpen u graag door middel van telefoon, e-mail en WhatsApp. Zeven dagen per week. Zonder gedram en niet onder druk van onmogelijke targets. Gewoon goede service verlenen zoals het bedoeld is, zodat u objectief kunt vergelijken en zorgeloos kunt overstappen.

Stop telefonische verkoop

Heeft u last (gehad) van opdringerige telefonische verkopers? Ga naar Consuwijzer, meld uw klacht en zorg er zo samen voor dat het stopt. Helaas horen wij de laatste tijd ook steeds vaker dat bedrijven bellen uit onze naam. Daarmee duperen ze consumenten en zzp’ers die denken te maken te hebben met de onafhankelijke experts van Gaslicht.com. Wij bellen echter nooit uit onszelf en doen ook niet aan deurverkoop! 

Bent u door iemand benaderd die zich voordoet als iemand van Gaslicht, neem dan gelijk contact met ons op en geef alstublieft zo veel mogelijk details aan ons door.

Deurverkoop

Nooit meer last van opdringerige energieverkopers aan de deur? Bestel onze gratis deursticker!

Deel dit artikel op:

Arnoud Timmerman

Marketing Manager
Arnoud Timmerman
Ik ben Arnoud, sinds 2016 werkzaam voor Gaslicht.com, inmiddels als marketing manager. Mijn werk is ontzettend veelzijdig. Van berichten op social media tot acties met partners en nieuwe TV- en radiocommercials; elke dag is anders. Besparen op je energierekening door over te stappen is zó ontzettend eenvoudig dat ik mijn enthousiasme daarover niet onder stoelen of banken steek. Maar ook als er vragen zijn zit er 7 dagen per week een sterk team met energiespecialisten voor u klaar.

Reageren

Navigatie